Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona02020

Moja przyszła szwagierka robi hałasy w domu a ja mam tam w nowym roku mieszkac

Polecane posty

Gość wkurzona02020

Ona ciągle przeżywa,że jest bałan, przeszkadza jej to,że jak ja przyjadę i z narzeczonym siedzimy na dole w salonie,że mamy iść na górę, bo będzie bałan itd. Teraz ich rodzice byli na wakacjach miesiąc i ona się rządziła jak nie wiem. Cały czas nam kazała do góry być, ciągle dupą zamiatała,że niepozmywane itd. A były dwie szklanki i pare talerzy, a ona już przezywa. JA sie glupio czuje jak ona przy mnie takie halasy robi. I żali się na mojego narzeczonego. On teraz jest chory: ma gorącczke itd to wiadomo jak czuje sie chory czlowiek i,ze nie ma nic sily. A ona zadzownila sie poskarzyc do rodziców i dziś akurat wrócili i był w domu hałas. Oni nawet zaczeli sie bic. Ja mam tam mieszkac w nowym roku, ale nie chce mi sie ciągle wysluchiwac jej gadania...

Gość gość
Cały czas nam kazała do góry być, xxx z której zabitej dechami wsi pochodzisz?

Gość gość
no to się nie wprowadzaj! czyj to dom? nie możesz mieszkać z gachem u swoich rodziców?

Gość wkurzona02020
Dom jego rodziców, ma być przepisany na jego. Bo ona ma mieszkanie studenckie w Poznaniu - tatuś jej kupił. U mnie w domu jest też słabo, bo z rodzicami nie najlepiej się dogaduje. On ma większy dom. U mnie jest więcej ludzi w domu.

Gość gość
To masz ostrzeżenie, żebyście jednak tam nie mieszkali. Macie jeszcze czas, poszukajcie coś swojego. Bo na co dzień to może życie zatruć. Może ona jest zazdrosna.

Gość gość
Co to: bałan? Jakie hałasy?

Gość gość
A może Ty po prostu z nikim nie umiesz żyć w zgodzie, skoro właśni rodzice też Ci nie pasują

Gość gość
Jestes obcokrajowcem?

Gość gość
Siostrunie narzeczonych takie poyebane sa

Gość wkurzona02020
Jesli chodzi o moich rodziców to własnie oni nie umieją z nikim życ w glowie : każdy mowi,ze jestem zupelnie inna niz mama. Mama byla poklocona ze swoimi siostrami dluzszy czas itd. Kazdy mowi,ze mama ma charakter po tacie i dlatego cięzko się z nią dogadac, ale to już temat schodzi na boczny tor. Szwagierka sprząta w domu itd i ją rozumiem,ze chce miec porzadek,ale za to ona nie robi z ojcem na dworze tak jak moj narzeczony.

Gość gość
ma być przepisany na jego x że co?? Wy lepiej sami czegoś się doróbcie, a nie tylko od innych ciągniecie!

Gość wkurzona02020
tam miało być zgodzie a nie głowie - sorki :)

Gość gość
A co ma szwagierka drzewo rąbać czy co?

Gość gość
Jakos nie moge sie przestac smiac jak to czytam , sorry :-) Ty robisz specjalnie bledy czy z pospiechu ? A moze pisze z tel.z wyszukiwaniem slow ?

Gość wkurzona02020
A co ma facet obiad robić, kurze wycierać czy co ? zarówno tak też mozna powiedziec:P Np. pozmaiatac chyba by mogla, albo posprzatac u psa... Kto tu od razu o rabaniu drzewa mowi...

Gość wkurzona02020
To spójrz do lustra i śmiej się z siebie- bo nie najlepiej dziś wyglądasz hihih

Gość gość
dom jeszcze nie jest przepisany, ty nie jesteś jeszcze żoną a póki co szwagierka jest U SIEBIE - W SWOIM RODZINNYM DOMU!!! ten dom nigdy twój nie będzie bo nawet jak go przepiszą twojemu narzeczonemu to nie tobie!!!

Gość gość
Toż to patologia. Sprząta jak p******a, żeby właśnie ukryć to, że jest poy********.

Gość gość
Nie gadajcie z nia , to jakas idiotka .Polskiego u niej nie widiet .W ogole to tlumacza tu potrzeba , bo taki belkot i dziwne nazewnictwo o do tego jeszcze brudas z roszczeniami .

Gość wkurzona02020
Buziaczki idioto :)) biedactwo się zdenerwowało troszeczkę ;)

Gość gość
ty jesteś biedactwo - nie masz nic i w jednej koszuli ładujesz się do cudzego domu!

Gość jkkooji
wkurzona02020 dziś A co ma facet obiad robić, kurze wycierać czy co ? zarówno tak też mozna powiedziecjezyk.gif Np. pozmaiatac chyba by mogla, albo posprzatac u psa... Kto tu od razu o rabaniu drzewa mowi... xxx A żebyś wiedziała, że facet czasem może zrobić obiad, czy pościerać kurze. Nie dziwię się siostrze twojego chłopaka, że japę o porządek drze, jak ciągle sprząta po swoim braciszku.