Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość Palikarp
NIE i więcej NIE wejdę do tego sklepu !

Gość gość
Ja kupuje biedronki, na kilogramy, jak mam więcej czasu to od sztuki, czy to też się liczy?

Gość gość
a po co jak Auchan jest tańszy !!! :D

Gość gość
Kupuję jak najbardziej, moim zdaniem lepsze produkty niż w innych tescach...

po to, bo Auchana mam 10 km od domu a biedronkę 20 m w tesco też kupuję, większych różnic w cenie ani jakości towaru nie zauwazyłam

Gość Palikarp
opiszę ten sklep na podstawie własnego doświadczenia , - pewnego dnia słyszałem w radiu reklamę Biedronki , namawiali aby w Biedronce kupić parasol ogrodowy , wsiadłem do auta aby kupić parasol , zabrałem do portfela 300 zł. i zaparkowałem przed sklepem, w środku sklepu były gazetki i na fotografii parasol ogrodowy , przeszedłem przez cały sklep i nie ma nigdzie ale drzwi magazynu były otwarte i z daleka widziałem , że stoją w rogu , kilka sztuk , poszedłem poszukać kierownika sklepu i za mną biegnie ochroniarz , pani kierownik się przedstawia , więc mówię, że chcę kupić parasol ogrodowy reklamowany w gazetce i usłyszałem, panie , panie ! te parasole są odłożone dla klientów , więc zapytałem, czy nie wyglądam na klienta ? a ochroniarz powiedział , panie , za moment to będziesz pan wyglądał z rozwalonym nosem na podłodze , proszę wyjść ze sklepu, wynocha !

Gość gość
@ Palikarp dziś panie Paligłup wszystko ok takie są standardy w Portugalii i takie obowiązują w biedronce !!! :D :classic_cool: ))))))))))

Gość Palikarp
już się poczułem lepiej po tej wypowiedzi i radośniej , dziękuję za pocieszenie