Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na trzydzieste urodziny faceta. panowie pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość

Mąż niedługo kończy trzydzieści lat i nie wiem jaki prezent mu kupić. Wpadłam na pomysł, że kupie sobie seksowną bieliznę i będę spełniała jego erotyczne zachcianki w ten dzień, ale sama nie wiem czy to dobry pomysł. W końcu seks mamy często. Czy może lepiej dać mu jakiś rzeczowy prezent?

Gość gość
to zależy w dużej mierze od męża co lubi. ja osobiście z takiego prezentu od swojej kobiety byłbym w pełni zadowolony i szczęśliwy, nie wiem jak Wasze życie erotyczne i te nie erotyczne wygląda. pytanie jeszcze co mąż lubi? czy jest majsterkowiczem, jakie ma upodobania, czy kocha samochody, nas-facetów dużo rzeczy kręci tak na dobrą sprawę, tylko płeć piękna inaczej to pojmuje :)

Gość gość
No niestety mąż pracuje od rana do wieczora wiec nie ma czasu ani siły na żadne hobby.

Gość gość
no ale coś go musi kręcić, podobać się, o czymś musiał Ci opowiadać, a jak nie ma żadnego pomysłu teraz to tak jak napisałaś, jakiś strój erotyczny+kajdanki i noc powinna będzie na pewno bardzo udana,a on to zapamięta na całe życie :) hah, też bym sam chciał taki prezent w przyszłości na 30 urodziny, dobrze myślisz! :)

Gość gość
a co do tego rzeczowego prezentu to mówię, musiałabyś pomyśleć co lubi, co mu sie podoba, o czym opowiadał, bo jakiejś pierdoły to się nie opłaca kupować, takim moim skromnym zdaniem :) ja jestem mechanikiem, mnie cieszą opony do mojego auta, nowe klucze jakiejś fajnej firmy, albo ciekawy brelok do kluczyków czy po prostu coś w ten deseń he

Gość gość
A może po prostu jakąś ciekawą koszulę/coś innego do ubrania, co podkreśli jego męskość? W sumie co on lubi oprócz seksu?:P