Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twarda granica

Co ma zrobić facet, który pożąda kobiety, u których nie ma szans?

Polecane posty

Gość gość
W wiekszosci biust jest adekwatny do budowy i tkanki tluszczowej...

Gość gość
To laska u faceta moze nie miec zadnych szans, facet u kobiety ma zawsze szanse.

Gość kobiety chca
dobrze zarabiajacych pracownikow fizycznych

Gość gość
Ma owszem. Zerowe. Strzałka

Gość kobiety by tylko
chcialy bogatych tirowcow i spawaczy

Gość gość
Koniecznie z muskulami i przystojnych a przy tym kulturalnych i umiejacych poprowadzic w walcu

Gość gość
facet u kobiety ma zawsze szanse. x Sranie w banię.

Gość gość
buhahahahaaaa słabsza genetycznie nie pierdziel

Gość facet musi pieniadze
do chalupy przynosic

Gość gość
nic nie ma robic, nie dla psa kielbasa :P

Gość gość
Sponsoring i prostytucja górą Lepiej iść na dziffko niż mieć kobietę bo taniej i do tego każdy może miec atrakcyjną Bo w sumie każda kobieta to prostytutka tylko te w związkach mniej atrakcyjne i bardziej wymagające

Gość gość
Pomijajac juz cala obrazliwosc i wulgarnosc Twojej wypowiedzi, co tzn wg Ciebie ze korzystanie z uslug wychodzi taniej niz bycie w zwiazku? Co Ty wiesz o zwiazku z porzadna uczciwa kobieta? (Hehe oczywiscie masz przed oczami jakiegos paszteta)

Gość gość
Sorry ale atrakcyjne kobiety kosztują i wymaga więcej niż same dają a miec może je niewielka grupa najbogatszych i najprzystojniejszych samców alfa . Przeciętny jan kowalski ma zwykle kobietę miej dającą od siebie w związku a do tego mniej atrakcyjna os niego i całkowicie nie w jego typie Tylko ze dla was zwykły facet to przystojniak z kąsa mieszkaniem i samochodem któremu do pięt nie dosięgacie

Gość gość
Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Trzeba wiedziec tylko jak i przede wszystkim nie spalac sie

Gość gość
Proszę cie kobiety maja o wiele większe wymagania nie tylko pod względem kasy ale tez urody-kobieta ma zwykle faceta w swoim guście natomiast facet praktycznie nigdy Ale dla ciebie zwykły facet to pewnie przystojniak Dziwne ze to zwykle facet jest atrakcyjniejszy i bogatszy w związku

Gość gość
Nie powtarzaj się bo bzdury opowiadasz. Facet nie zawsze ma szanse. Do mnie podbijało kilku którzy nie mieli szans i koniec. Zero pociągu. Nie mieli szans. Paniał? Widać ktoś tu jest ciężko kapujący. To wy zawracacie nam d**e wmawiając sobie że macie szanse podczas gdy naprawdę nie macie żadnych szans. Za mną taki jeden czop chodził 2 lata, pierwsze 2 się czaił? I co miał szansę? Mimo tego że moja sytuacja związkowa zmieniła się w tym czasie NIE MIAŁ SZANS. Mam nadzieję że świstak teraz nie siedzi i nie zawija, bo u was to wszystko jest możliwe :O

Co ma zrobić facet, który pożąda kobiety, u których nie szans ? Proste - albo robić wszystko,żeby zdobyć pieniądze albo... walić konia. To lepsze niż miałbyś związać się z jakąś dziewczyną z braku laku i dawać jej nadzieje na to, że ją kochasz i pożądasz. Piękne, zaradne, wykształcone i majętne kobiety chcą przystojnych, wykształconych i majętnych mężczyzn i na odwrót.

Gość gość
Pożądanie to jedno uczucia to drugie. Jak osiagniesz doroslosc to rozroznisz te kwestie i nie bedziesz mial dylematow.

Gość gość
shaf dobrze to ujęła w drugim zdaniu. Zrozumiał pan? Panie Trzepiekoński?

Gość gość
Ja juz kiedys pisalem swoja historie. Podobala mi sie dziewczyna ktora nie zwracala w ogole na mnie uwagi,nie wiedziala,ze istnieje. Nie te progi ja biedny, kiepskie ciuchy, chodzilem pieszo albo rowerem. Ta dziewczyna z bogatego domu,tata mercami wozil do szkoly,miala najlepsze ubrania i w ogole wygladala jak milion dolarow. Chodzili za nią od zawsze faceci raczej ci ktorzy tez mieli kase bo biedni nie smiali podejsc. Ja poczatkowo tez nie ale czulem,ze to moja przyszla zona, wiec zaczalem "atakowac". Szybko zlapalem z Nia kontakt, moglem zaoferowac tylko swoje towarzystwo bo nawet na kino nie mialem ale za to bylem jak mowila luzny,nie stresowalem sie i nie przejmowalem co pomysli,co powie potrafilem ja rozbawic. Chlopaki ktore do niej rwaly smiali sie ze mnie,ze z biedą nie pogada,ze co ja jej moge dac? I mieli racje bo nic procz siebie. Calej historii opowiadac nie bede ale dzis jestesmy 10 lat po slubie wiec jestem dowodem na to,ze mozna byc z kazda. Na pewno wplyw mial moj charakter i wyglad tez ale gdybym sie nie zblizyl to nigdy by mnie nie zauwazyla

Gość gość
Nie można być z każdą. Ale ty powt swoje kolejny raz. Albo nie, ja zrobię to za ciebie: Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Zadowolony? Może twoją kobietę mógł mieć każdy, ale nie każda taka jest. Wmawiaj brzydalom że mimo hujowej facjaty, małego kusia i czegoś tam jeszcze mogą mieć każdą. Stąd się biorą gwałty drogi kolego Trzepiekoński.

Gość gość
gość dziś Nie powtarzaj się bo bzdury opowiadasz. Facet nie zawsze ma szanse. Do mnie podbijało kilku którzy nie mieli szans i koniec. Zero pociągu. Nie mieli szans. Paniał? Widać ktoś tu jest ciężko kapujący. To wy zawracacie nam d**e wmawiając sobie że macie szanse podczas gdy naprawdę nie macie żadnych szans. Za mną taki jeden czop chodził 2 lata, pierwsze 2 się czaił? I co miał szansę? Mimo tego że moja sytuacja związkowa zmieniła się w tym czasie NIE MIAŁ SZANS. Mam nadzieję że świstak teraz nie siedzi i nie zawija, bo u was to wszystko jest możliwe pechowiec.gif Xxxx Bo podbijali nieumiejetnie,nie umieli zlapac odpowiednio kontaktu, wyczuc co Cie zainteresuje, co bawi,co smuci. Nie byli na tyle emocjonujacy dla Ciebie aby Cie posiasc myslami chociazby. Nie potrafili znalezc wspolnego mianownika i jeszcze wielu rzeczy nie.

Gość gość
Ja za stary juz jestem Kotku zeby na Ciebie bluzgac,mysl co chcesz podrawiam Cie cieplo. I pamietaj,ze nie zawsze jest tak jak myslimy ;-)

Gość gość
Bo podbijali nieumiejetnie,nie umieli zlapac odpowiednio kontaktu, wyczuc co Cie zainteresuje, co bawi,co smuci. >Ten właśnie to wiedział, cały czas mnie obserwował, on wiedział wszystko lepiej ode mnie. Nie byli na tyle emocjonujacy dla Ciebie aby Cie posiasc myslami chociazby. Nie potrafili znalezc wspolnego mianownika i jeszcze wielu rzeczy nie. >I wielu tego nie potrafi. Wiem kiedy panowie korzystają z wiedzy nabytej na portalu pua. Nie potrafię myśleć o kimś kto mnie nie pociąga. Nawet jeśliby dobrze by nam się rozmawiało :D Cóż, na potwierdzenie tego że każdy może mnie mieć proponuję biały związek. Gość wygrałeś :D

Gość gość
Tak potwierdzam każdy może mnie mieć hurrra! Każdy brzydki stary jąkąjący się z brzydkimi zębami łysięjący niemęski z małym kusiem rudy otyły. Każdy ZAPRASZAM!!!

Gość gość
Gość 12:29 idiotko o tych szansach pisała kobieta

Gość gość
a powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj.a powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj.a powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Facet u kobiety ma zawsze szanse choc na odwrot niekoniecznie. Ja powtorze co wczoraj. Każdy moze mnie mieć :D LALALALALA

Gość gość
Tak czytam wiecej co pisalas i Ci powiem,ze za mna jakby ktos chodzil to tez bym nie byl chetny,zwlaszcza po dwoch latach takiego chodzenia :-D To mozna pod nekanie podpiac:-D A tak serio to przesadzasz i popadasz w skrajnosci. Nie kazdy moze Cie miec ale kazdy ktory potrafi wzbudzic Twoje zainteresowanie i pozadanie juz tak :-P A,ze pewnie niewielu to jestes bezpieczna:-D

Gość gość
O proszę jestem idiotką bo proponuję biały związek i nie chcę d*******y LALALALALA :D