Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każdy facet mnie olewaa ?

Polecane posty

Gość gość
No i same widzicie po ostatnich wpisach, że mężczyzni boją się konwersacji z inteligentnymi kobietami, najlepiej byłoby gdyby dziewczyna tylko kiwała głową i jeszcze lepiej, żeby kiwala tylko na tak zgadzając się na każdy idiotyzm ze strony faceta. Im głupsza dziewczyna tym lepiej się nią manipuluje. Kochani mężczyźni, ja Was uwielbiam, bo życie bez Was byłoby smutne ale nie lubię małych cwaniaczków z wielkim ego :-) :-) :-)

Gość blueblee
A moja babcia mawiała - " każda potwora znajdzie swego amatora",albo "gdy słońca zajdzie ,czort diabła znajdzie". Nieprawdaż , że coś w tym jest z prawdy ? :D

Gość gość
dzienaa za pocieszenie alee chyba juz mi sie nie uda znalesc sb faceta

Gość gość
jestem facetem który serce kobiecie na tacy podaje , ineligentny i oczytany i co? Nie warto być dobrym dla kobiet , trzeba być draniem wtedy jest wszystko ok.

Gość gość
chyba dla facetaa bo dla dzieczyny niee.....a w szczzegolnosci dla mnie

Gość gość
Ma rację, nie należy być dobrym dla kobiet. Nie spotkałem jak dotąd więcej niż 5 kobiet w zyciu z naprawdę dobrym charakterem. One zapominają wszystko co się dla nich dobrego zrobi, traktują że to się im należy, ale spróbuj coś schrzanić, to ci dekadę będą wypomniać. Próbowałem się zaprzyjaźniać z kobietami (tak - TYLKO zaprzyjaźniać) i powiem Wam że w momencie jak przestawałem być natychmiastowo użyteczny albo znajdował się KTOKOLWIEK kto był minimalnie bardziej dostępny i mógł zająć moją "niszę" to kobiety PALCEM NIE KIWNĄ żeby przyjaźń z chłopakiem utrzymać. Z roku na rok rośnie we mnie misogynizm i tylko fakt, że jestem młody i wiem, że dziewczyny w moim wieku jeszcze są głupie (dobijam do ćwierćwiecza) mnie powstrzymuje przed zaakceptowaniem, że kobiety na nasze pozytywne uczucia nie zasługują

Gość gość
Bo nie macie wcięcia w pasie.

Może jesteś za bardzo nachalna. A chłpacy jak poznaja dziewczyne na imprezie to zazwyczaj traktuja ja tak z gory, jako "zabawie sie". Może chodzi równiez o to ze cie olewaja bo jakies glupoty do nich piszesz, albo za czesto piszesz. Nie proponuj pierwsza spotkania bo jakbys naprawde sie chlopakowi podobala to pierwszy by cie zaprosil a tak to w jego oczach widac to tak "słodka idiotka, chce sie umowic, to chyb chce sie ze mna zabawic, na jedna noc akurat styknie". Zagraj tajemnicza i skryta, odrobina niesmiałośći nie zaszkodzi, jak bedziesz za bardzo otwarta to na chlopaku nie zrobi wrazenia. A tajemniczosc wywola u niego pozadanie do tego aby brnąć w poznawaniu ciebie i odkrywaniu twoich zalet na nowo.

Gość Claus3958295
Wiele kobiet czy dziewczyn ma o sobie dosyć wysokie mniemanie co do swojej urody i inteligencji. A jak się trochę lepiej przyjrzeć, to uroda i inteligencja są bardzo przeciętne. Również jeśli chodzi o charakter "polek" to wychodzą poniżej przeciętnej w stosunku do kobiet w Europie czy na świecie. Po co człowiek ma się wiązać z takim czymś, i później się ma męczyć w toksycznym związku przez kilka lat, lub nawet do końca życia, bo jej coś nie pasuje, wieczne narzekania, pretensje, głupie insynuacje, pomówienia i obgadywania po koleżankach swojego męża. Mężczyźni dzisiejsi obserwowali swoje "matki", "siostry", inne kobiety. Doświadczenia z nimi mają w większości przypadków negatywne. Dlatego nie dziwcie się, że nie chcą i nie spieszą się do jakiegoś trwałego związku. Mają dużo do stracenia, i niewiele do zyskania. A z przelotnym seksem w dzisiejszych czasach nie a większych problemów. Wiele panienek tłumaczy sobie swoją samotność i brak partnera, że mężczyźni boją się inteligentnych kobiet. Jak się nie boję inteligentnych kobiet, ani większość moich znajomych. Faceci się boją głównie odrzucenia przez kobiety, i to jest pewnie jeden z głównych, o ile nie najważniejszy powód.

Gość gość
Spier Maja

Gość gość master
Bo może jesteś zbyt nachalna, za dużo śmiała? Ewentualnie chce poru****** i tyle jak na imprezie.

Gość gość
ale mi to problem... to zacznij umawiać się z kobietami. polecam^^

Gość gość
zbyt natarczywa? problemowa? konfliktowa? albo facet nie wie czego tak naprawdę chce..

Gość gość
Ja zauważyłam takie powody olewania przez facetów: znalazł właśnie inną i do niej poleciał (czasem taki gra na kilka frontów) albo już z kimś jest czy jest żonaty, ale to ukrywa.

Gość gość
up

Gość gość84
powodów może być wiele; 1) popił na imprezie, a rano na trzeźwo stwierdził, że to jednak nie to. 2) Fajnie się gadało, ale ogólnie myśli o innej. 3) może liczył na szybki numerek, ale zobaczył, że to nie ten adres. 4) może mu się odwidziało. 5) może nie było tzw chemii. 6) może jesteś typem hmm nazwijmy to poczciwej dziewczyny. To coś trochę jak 'ciepłe kluchy' u facetów. Nie mylić z byciem dobrym człowiekiem. Taka poczciwa dziewczyna jest poprostu bardziej jak koleżanka niż kobieta. 7) Nie jest gotowy na związek, a zobaczył taką gotowość Tobie. 8) inne powody, których nie znamy. To tak w skrócie. Natomiast gratuluję wszystkim posiadaczom szklanych kul, którzy już wiedza, dlaczego.

Gość gość
Jesteś nudna i facet się nudzi więc idzie dalej. Może brzydka nie jesteś ale mężczyznę zatrzymuje się charakterem a nie ciałem!