Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w brzydkiej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co to jest ,pierwszy raz coś takiego mam ,cały czas o niej myślę i wogólę . Jestem przystojny i normalnie chodzę na imprezy i zaliczam co chcę i wszystkie do mnie lecą bo do tego mam sporo kasy . Od roku nawet jak idę na impreze to nie mam ochoty żadnej zaliczać tylko myślę o niej choć są tam dużo ładniejsze i zgrabniejsze od niej . Nie wiem co się dzieje przecież to nie logiczne że pragnę dziewczyny która jest no raczej mało atrakcyjna(nosi okulary wielkie ,ubiera się raczej mało kobieco ,nie maluje się ) a mam w koło siebie takie laski że szok . może to dlatego ze ona jedyna nie ślini się na mój widok i traktuje to jako wyzwanie ?

Gość gość
Może dzięki temu wreszcie stworzysz jakiś związek.

Gość BRUTALNA PRAWDA JEB
jak ją zaliczysz to ci przejdzie

Gość gość
Prowo Żaden naprawdę przystojny i zamozny nie zakochałby się w brzydkiej Jak masz do wybor****leb z masłem i kawior nie wybierzesz tego pierwszego, weźmiesz to jak nie stać cię na nic innego

Gość gość
Może dla ciebie to nieprawdopodobne pustaku bo myślisz ze liczy się tylko wygląd . dużo jest par gdzie to facet przystojny a dziewczyna zupełni przeciętna ,zwykła ,brzydka i tez na odwrót gdzie dziewczyna piękna a chłopak brzydki

Gość gość
Dawno tu nie bylem ale nic sie nie zmienilo:-D Bo na pewno ten przystojny jest przystojny dla wszystkich a ta ladna kazdemu sie spodoba:-D

Gość gość
Takie są realia Wygląd jest najważniejszy, przynajmniej dla facetów

Gość gość
Zgadzam się taka prawda ,nikt na brzydką dziewczynę uwagi nie zwróci a nawet jak i jest łądna tylko np:nie maluje się ,nie ubiera się w jakieś kobiece ciuchy tylko bardziej w jakieś zniekształcające sylwetkę bluzy to i na taką uwagi chyba szczegónie nie zwracają

Gość gość
jezeli dobrze sie z nia czujesz to najwazniejsze :)

Gość gośćinka
Może trochę to uprośćmy :) Koleś uważa że laski w seksownych fatałaszkach, wymalowane jak laleczki chętne do zabawy zwłaszcza z nim, które lecą na niego bo jest przystojny i ma kasę (czyli puste i próżne) to według niego są te piękne:) A normalna kobieta, nosząca okulary, ubierająca się w stonowane ubrania, naturalna bez makijażu to ta brzydka? Ha ha ha ha ja się jej nie dziwię że na Ciebie nie leci. Po prostu macie inne światy, ona jest wartościowym człowiekiem który widzi więcej i oczekuje więcej od życia, a ty takim samym pustakiem jak te piękne laski wokół Ciebie:) Bez urazy jeśli się mylę to przepraszam ale to wynika z tego co tutaj napisałeś:) Powiem Ci szczerze, że z takim podejściem do życia nie masz u tej kobiety żadnych szans więc nawet się tego nie podejmuj, bo to są za wysokie progi jak dla Ciebie:) Idź do swoich laleczek i zabawiaj je, zaliczaj bo to widocznie jest wszystko na co Ciebie w życiu stać :)

Gość gość
brzydkie dziewczyny,takie jak np,też mają prawo do szczęścia to natura je takimi stworzyła,poza tym uroda to nie wszystko

Gość gość
Tu facet chce odmiany, paszteta a pasztet nie chce

Gość gość
Uroda to jest wszystko w tych czasach.

Gość gość
błąd. pieniądze! kasa dla wielu to jak narkotyk,i wtedy nawet najparszywszy ryj nabiera szlachetnych cech

Gość gość
Można mieć piękna i bogata

Gość gośćinka
Ja jeszcze coś dodam od siebie, jestem artystką i bardzo zwracam uwagę na twarze zwłaszcza kobiet, bo najbardziej lubię malować portrety. Nie ma brzydkich kobiet, chyba że jest zniszczona cera papierosami, alkoholem, narkotykami to dopiero jest brzydota, do tego dochodzą choroby ale wtedy taka kobieta jest po prostu chora. Jeśli kobieta jest zdrowa i dba o siebie i nie mówię tutaj o makijażu i farbowaniu włosów itp... ale o zdrowym odżywianiu i ruchu wtedy każda kobieta jest ładna. Każda twarz ma coś w sobie, ma swój urok. Nigdy się nie spotkałam z tym, żeby kobieta była całkiem brzydka, może mieć jakąś wadę i to zależy jak dla kogo bo każdy lubi coś innego, niektórym duży nos się podoba to media wykreowały że wszystkie mają być cienkie i zadarte jak u dzieci. Ale duże nosy nawet te z garbkiem mają swój niepowtarzalny urok, i pasują danej kobiecie. Na prawdę zastanawiam się teraz i po prostu ciężko mi znaleźć taką całkiem brzydką kobietę, kobiety też potrafią skutecznie się oszpecić, wyrywając sobie nieumiejętnie brwi, farbując włosy na kolor który nie psuje nie umieją się malować, założą coś co nie pasuje do ich sylwetki. A Ciebie autorze coś musiało w tej kobiecie zainteresować, przyciągnąć uwagę. Może oczy może usta może to coś, może uśmiech. Może ona wcale nie jest brzydka tylko nie pasuje do twojego świata?

Gość gość
Kobieta może mieć małe oczy i wąskie usta i być brzydka

Gość gośćinka
pokaż mi przykład? Pokaż mi zdjęcie tych małych oczu i wąskich ust, które sprawiają, że kobieta jest aż brzydka.

Gość gość
Wiesz ja nie jestem z tych, krórzy czyjes zdjęcia ślą kazdemu kto zapyta o pogodę

Gość gośćinka
Znam pewną dziewczynę która ma na prawdę malutkie oczy ponieważ są chore, nosi okulary, usta ma też raczej wąskie, a mimo to jest ładna.

Gość gość
Ma rozwalone proporcje twarzy Są ludzie brzydcy tak samo jak są ludzie grubi

Gość gośćinka
Żadna twarz nie jest proporcjonalna, oba po prostu nie jest w twoim typie, co nie znaczy, że jest brzydka.

Gość gość
Odkopię wątek. Sam jestem w miarę przystojnym, dowcipnym, inteligentnym gościem z jajami. Nie jakiś tam c**eusz. Jestem też nieco rozpoznawalny i widzę że gdy dziewczyny dowiedzą się od znajomych co robię natychmiast chcą mnie poznać. I co z tego? Zabujałem się w bardzo przeciętnej żeby nie powiedzieć brzydkiej dziewczynie. Charakterem też jakoś nie powala. Jest też raczej mało asertywna, mało kontaktowa, rozgarnięta powiedzmy przeciętnie ale też nie głupia. (czego bym nie zniósł) Mimo wszystko ma akurat to coś co uwielbiam a czego nie znalazłem do tej pory u innych ciekawszych z charakteru i wyglądu dziewczyn. Ma akurat taką figurę jaką lubię, podobne poczucie humoru a do tego uroczy dla mnie sposób wypowiadania się, gestykulacji, koloru włosów i ubioru. Sam jestem nietypowy, i chyba dlatego mam słabość do takich dziwnych lubiących wyrażać siebie dziewczyn. I teraz najlepsze Nie jest mną kompletnie zainteresowana, trafiłem do jej freendzonu i nie jestem w stanie z niego wyjść.

Gość gość
Gdzie takich facetów szukać, ehh

Gość gość
No popatrz tyle pieknych dziewczyn wokół, a akurat ten "pasztet" ma figure, którą lubisz :D Ty przystojny, dowcipny i inteligent, a ona nierozgarnieta, autystyczna jakaś, brzydka, nieciekawa.. ale ma fajny styl przy okazji? Nieźle :D

Gość gość
Sam sobie przeczy:D Jak go odstawiła do friendzone to trzeba teraz na gwałt wyszukać jej jakieś wady, nawet te nieistniejące:D Niektórzy nie umieją przegrywać.

Gość gość
masz duzo kasy i dlatego laski leca na ciebie nie dlatego ze jestes przystojny :) kazda zawsze zaliczasz na imprezie ? hahahah to bardzo malo sie szanuja te dziewczyny i na pewno nie sa wartosciowe a ty myslisz ze jestes jakis fifa rafaaaaa. sproboj wyrwac od naprawde wartosciowej kobiety numer telefonu to bedziesz mial 20 procent sukcesu