Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 11 letnia córka uprawia sexting z kolegami ze szkoły

Polecane posty

Gość gość

jestem zdruzgotana

Gość gość
a co to? pisanie smsow o erotycznych tresciach ? ja bym jej tak do doopy nakopala, ze szok. te bachory robia sie coraz gorsze przez ten internet. :-O ledwo to nauczy sie czytac****isac i juz o seksie mysli. wpier/dol by byl ze szok.

Gość gość
dokładnie, pas w reke i do dzieła, dostanie po d***e porządnie to przestanie myslec o glupotach

Gość gość
Jaka mać taka nać ;)

Gość gość
Jasne bo pas cos pomoze.Niestety teraz nastaly takie czasy,ze juz nie mamy kontroli nad naszymi dziecmi takiej jakiej bysmy sobie zyczyli.Nawet jesli jej kom. zabierzesz to znajdzie inny sposob by robic cos wbrew Tobie.Dzieci szybciej staja sie dorosle niz dawniej,wiecej wiedza na pewne tematy.Tez mi sie to nie podoba,bo mam dorastajaca corke,ale co zrobic? Ja ze swoja duzo rozmawiam tlumacze,ale wiadomo my swoje a dzieci swoje,mam tylko nadzieje ze chociaz troche dociera do niej to co jej mowie.Musisz poprostu trzymac reke na pulsie pamietaj,ze czym bardziej bedziesz sie bulwersowac i zakazywac czy zabierac sprzety,tym bardziej corka zacznie sie buntowac,przerabialam to wiec wiem :) Musimy byc czujne i cierpliwe , przeczekac z zacisnietymi zebami ten glupkowaty okres dojrzewania.

Gość gość
to nic - ja ostatnio na osiedlowym placu zabaw słyszałam rozmowę dwóch chłopców chodzących do trzeciej klasy podstawówki, w dodatku syn mojej koleżanki i jeden opowiadał drugiemu że oglądał filmik jak mamy w domu nie było "jak chłop babie pisiura wkładał w d**e" i że "byli cali goli" itd szok :( co ten net z dzieciakami robi....

Gość gość
ta wymandzala o 11.26 ma tez zjechany beret. corka autorki ma 11 lat. widzialam filmik jak murzynka sprala pasem gowniare za pokazywanie sie wnecie nago. manto bylo az kurz lecial. jak wam te bchory zgwalca to bedzie placz bo mama pozwala na wszystko. glupie babska.

Gość gość
zachecam do telefonu na bezplatny i anonimowy numer 800 100 100 - telefon dla rodzicow w sprawie dzieci

Gość gość
Autorko twoja corka jest zdemoralizowana. Jeszcze chwila a wyladuje w sadzie i z wyrokiem w poprawczaku. Ty nie siedz na d***e i nie pisz d**erele na kafeteria, tylko bierz dziewczyne w obroty i zacznij ja wyprowadzac na prosta droge. Szukaj rozwiazan, osob, ktore cos moga pomoc.