Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierć Anny Przybylskiej

Polecane posty

Gość gość

wstrząsneła mną bardzo, od wczoraj o niczym innym nie mysle. Tule sie do męża, do dzieci .Szkoda, ze człowiek zazwyczaj swoje dni przrywa tak pusto, bez emocji , znudzony, marudny

Gość gość
A czemu mialo jej odbić,normalna reakcja,szkoda tak mlodej dziewczyny

Gość gość
zycie jest niesprawiedliwe, piekna, mądra, mloda kobieta umiera. Dlaczego zamiast niej nie byl to taki np. Tusk, przeciez to byloby bardziej sprawiedliwe:P

Gość gość
Nie bylam jakąś jej wielka fanką ale myślę,że była spoko osobą.Żadnych skandali,zdrad nadmiernego brylowania w mediach.Tworzyli fajna rodzinę.Najbardziej szkoda dzieci bo jak wytłumaczyc trzylatkowi,że mama już nie wróci,że nie przytuli,nie opowie bajki...:(

Gość gość
Wszyscy umrze my ... Nie przesadzaj B-)

Gość gość
To prawda żal gdy umiera tak młoda osoba- zal osieroconych dzieci. Miałam kolezanke która zmarła majac 20pare lat i osierociła 2 dzieci, takie historie zdarzają się każdego dnia, dziś jutro i każdego innego dnia ktoś usłyszy ze choruje ze umrze, trzeba się cieszyć każdym dniem.

Gość gość
A mnie trochę to denerwuje . Wszędzie pełno o niej na fb n tv nawet tu na Cafe .... ogólnie ładna była i Dolna żal trochę ale ile można ...

Gość gość
A mnie denerwują durne opisy " była piękna" śliczna" i ton wypowiedzi świadczący o przekonaniu że ładny człowiek bardziej zasługuje na życie niż brzydki czy przeciętny, i ładnego "bardziej szkoda" Uroda sama w sobie nie jest wartością wiec po co to podkreślać. Lepiej podkreślić to że ktoś był dobry, wspaniały a nie koniecznie ładny- to prawda ona była ładna, ale przede wszystkim normalna nie żadna cukierkowa celebrytka. Żal mi jej dzieci, i tego że odchodziła świadomie z tym bólem rozstania, świadomości że jej odejście tak bardzo je zrani. OKROPNE.

Gość KIMIMOTKA
Niedawno na nią pluli za te walki w mediach i przed sądem z paparazzi dgy walczyła o prywatność, nazywali lansiarą i pozerą, gwiazdką jednego tasiemca a teraz płaczą po wspaniałej osobie :o czy w Polsce trzeba wykitować by usłyszeć dobre słowo?

Gość gość
Mam dokładnie te same odczucia co gość z 11:56. Poza tym codziennie umierają tysiące osób. Mnóstwo dzieci zostaje bez rodziców, często zupełnie samych, bez opieki i środków do życia. Dlaczego mam więc płakać za jedną konkretną osobą, która znam tylko i wyłącznie z reklamy tandetnych butów?

Gość gość
To moze pora obejrzec coś poza reklamami :PLudzie płaczą za nia, bo ja znali chociazby poprzez TV, a reszta o których piszesz jest dla nas anonimowa. Poza tym gdy przezyjesz podobną tragedię sama lub w bliskim otoczeniu uwrazliwiasz się na takie odczucia, póki jest ci to obce nie zrozumiesz

Gość gość
Nie byłam jej fanką, nie śledziłam jej losów, była mi obojętna, ale mną też wstrząsnęło to wydarzenie. W takiej sytuacji wszystko przestaje być ważne...

Gość gość
mną też wstrząsnęło to mocno. wiem wiem, że na co dzień to się dzieje ale w jej życiu troszkę każdy z nas był jako, że była osobą publiczną. wydawała się niezwykle sympatyczną, otwartą osobą, czułą do swoich dzieci, nie lubiącą robić niepotrzebnego szumu. Tworzyli z Bieniukiem i dziećmi cudowną rodzinę, jest mi strasznie przykro, że los pozbawił te maluchy mamy. Na fotce na której tuli dzieci ryczałam 15min.

Gość gość
Czuje sie nieswojo, to straszne i nie wazne, czy to akurat pani Anna, czy inna mloda osoba.

Gość gość
mną też to wstrząsneło... Dzieci szkoda, jej faceta szkoda- taka młoda babeczka :(

Gość gość
słyszałam pogłoski o jej chorobie już wcześniej ale i tak gdy rano usłyszałam o jej śmierci poczułam wielki smutek żal mi jej dzieciaków, to bardzo nie w porządku gdy małe dzieci zostają bez mamy Ania była za młoda by umrzeć

Gość gość
Około 2 lata temu Przybylska w wywiadzie powiedziała, że w jej rodzinie wszyscy umierają na raka - zarówno ze strony ojca jak i matki. Nie wiem dokładnie, czy i kiedy jej rodzice zmarli, bo tego nie powiedziała, ale powiem szczerze, że ja w tej sytuacji raczej nie decydowałabym się na dzieci. Żeby przerwać zły łańcuch genetyczny.