Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem tutaj pierwszy raz, nigdy wcześniej tutaj nie pisałam. Chodzi o to że po raz pierwszy trafił mi się taki dziwny okres. Otóż w piątek miałam delikatne plamienia i ból jak w normalny okres. W sobotę dzień jak w normalny okres ból brzucha i krwawienie jak zawsze, a w niedzielę i dzisiaj delikatne brązowe krwawienie i zero jakiegokolwiek bólu... no i nie wiem o co chodzi... mam 27 lat, cykle przeważnie nieregularne czy to jest powodem?

Gość gość
Jak miałam nieregularne to tez mi tak wychodzilo. Nawet jak teraz tabsy biorę, to ze 2 razy sie zdarzyly dziwne okresy - ludzki organizm to nie maszynka idealnie zaprogramowana. Aczkolwiek jak nie miałaś usg, badań hormonalnych to lepiej zrób.

Gość gość
Dzisiaj byłam zbadać prolaktynę. O 15.00 mam odebrać wyniki. Zbadałam ją bo staramy się od dłuższego czasu o dzidzię, ale do tej pory się nie udało...

Gość gość
a robilas test ciazowy?

Gość gość
Nie, nie robiłam. Wydaje mi się, że ciążę można wykluczyć na 100%, bo w piątek i sobotę miałam bóle miesiączkowe, a poza tym w sobotę było normalne krwawienie, no i jak zawsze przed miesiączką bolały mnie piersi a z wystąpieniem krwawienia przestały boleć.