Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minettou

Jak subtelnie poprosić o minetkę?

Polecane posty

Gość Minettou

Jak w temacie;) kiedyś przysłam w mini bez majtek, położyłam się na łózku oparlam się nogami o biurko koło łózka a on siedział na kompie i załapał o co chodzi. no ale wiadomo nie będę w taki sam sposób cały czas sugerowac. chodzi mi o pomysly kiedy nie mowi sie bezposrednio "kochanie zrob mi minetke", wolałabym bardziej kobieco.. jakies pomysly?

Gość gość
zróbmy to jak osiołki w zoo

Gość gość
Liż mnie k****.

Gość Minnetou
subtelnie.....

ciekawy temat :) w sumie nigdy nie potrzebowałem specjalnej zachęty, sam z siebie lubie ten rodzaj pieszczot, a z kolei moja dziewczyna niekoniecznie mi cokolwiek w tym kierunku sugeruje (a szkoda) jeśli ma być niebezpośrednio słowem, to każdy rodzaj rochylonych nóg będzie zachęcał, czy to po kapieli, czy może Twoja masturbacja obok niego :) może być też jakiś filmik z minetką, który będziesz oglądać gdy on będzie gdzieś w pobliżu, zapewne zapya co robisz :)

Gość Minettou
rozrywkowy83 ciesze się że temat się podoba;) Ogólnie szukam nowych sposobów na rozgrzanie atmosfery, właśnie poprzez takie zachęty;) użycie słów celem zachęcenia do pieszczot niby też dziala, ale takie zmysłowe sygnały bez słów są chyba najlepsze;) chociaz może mruknięcie do uszka seksownym głosem "kochanie zrób mi dobrze" też nie jest złe, ale np.mój partner wielokrotnie mówił że w seksie fajnie jest rozumieć się bez słów;) jeszcze jakieś sugestie?:D

zapewne o bieliźnie czy strojach nie musze mówić :) zakładam, że wiesz w czym lubi oglądać Cie Twój facet co do słów, to nie jestem ich przeciwnikiem :) ja np chciałbym usłyszeć od swojej kobiety, że chce bym jej posmakował lub np że chce poczuć rozkosz między udami lub że brakuje jej nieco wilgoci ;)

Gość gość
Powiedz mu subtelnie.

Gość Minettou
rozrywkowy83 o to mi właśnie chodziło :) dzięki;) a jakieś inne pomysły co do rozbudzenia faceta nuekoniecznie żeby zrobił coś mi ale w ogóle żeby sex zainicjować? mam swoje sposoby ale zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego, a podoba mi się to co piszesz;)

kolejnym fajnym pomysłem jest dobieranie sie zupełnie nad ranem kiedy jeszcze śpi lub nawet w nocy :) moja dziewczyna ostatnio tak zrobiła, obudziła sie w nocy by sie napić, po czym wróciła do łóżka, odchyliła kołdre i zawędrowała ustami pod moje bokserki :) skończyło sie naprawde fajnym seksem w środku nocy jeszcze innym sposobem jest gra erotyczna, to akurat tez pomysł mojej dziewczyny na walentynki :)

Gość Minettou
dzięki wielkie:) pomysłowa ta Twoja kobieta:) mogłabym spróbować z tym rozbudzaniem ale mój jest strasznie marudny jak wychodzę rano wcześnie do wc choćby, chyba że właśnie w nocy albo mimo wszystko rano jakoś go udobr***ać moim zaangażowaniem ;) ale chyba jednak w nocy spróbuje;p

te pomysły to tez kiedyś ja jej podsuwałem w rozmowie :) ona wcieliła je w życie żeby nie było marudzenia najlepiej wybierać noc przed dniem wolnym :)

Mojego nie trzeba prosić, sam się pcha z językiem :D albo łazi za mną i naprasza się, żeby dała się lizać :D

Gość Minettou
Lafiryn_da to co Ty cały czas robisz :D ze on taki napalony:D wysokie libido ma?

Gość gość
Mnie byś nie musiała długo tak podjudzać. Wyczuł bym to za minutę, a potem byś mnie nie oderwała od niej :)

Gość Minettou
hehe, no to lajcik ale jest tez dla faceta fajne jak kobita pokazuje czego cche, prawda?

Gość gość
Dla mnie wprost cudowne gdy kobieta się tak zachowuje prowokująco. Wie czego chce, a o to chodzi.

Gość Minettou
z***biscie jest jak facet wyczuwa ze kobieta by cos chciala tak jak napisal gosc ze nie musialabym takich podchodow robic, ale dla mnie samej jest to przyjemnosc pokazac ze tego chcę;) kiedys bylam bardziej niesmiala i juz sie przelamalam z wieloma rzeczami, sama inicjuje, a mysl o tym ze prowokuje faceta do dzialania jeszcze bardziej mnie podnieca:)

Gość gość
To jesteś cudowna babka :) Chciał bym choć dzień mieć taką w domu jak Ty :)

Gość Minettou
Nie zawsze taka byłam, uwierz mi. Ale od pewnego czasu jest dużo dużo lepiej, a chce zeby bylo jeszcze fajniej;) a odkąd siedze na kafe to tylko praktycznie na erotycznym i czytam fajne sugestie internautów;p

Gość gość ef
Wyssij ze mnie soki...

Gość Minnetou
Heh, tez ciekawie:-)

Gość gość ef
Przekornie , tez uwielbiam kusic , podnieca mnie obled w oczach faceta , ktory nie moze sie doczekac momentu kiedy sie we mnie zanurzy