Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłosniczki aborcji co wy na to?

Polecane posty

Gość gość
o k****, za to powinna byc kara smierci

Gość gość
Ile ma tamto dziecko ? Który to tc ?

Gość gość
oczywiście dla takich kretynek to nie jest człowiek tylko płód który nie żyje, nie czuje, nie istnieje dopiero w czasie porodu w magiczny (hop tralala) sposób staje się człowiekiem.... :(

Gość gość
ja mysle ze to jakis 10- 12 tc

Gość gość
wygląda na 11-12 tydzień

Gość gość
tylko pluć na te s****wa, które sie decydują na aborcje, pluć i grzebać żywcem

Gość KIMIMOTKA
też mi się wydaje, że między 10 a 12 tc

Gość gość
Okropieństwo :( Biedny maluszek. Co za głupie p***y!

Gość gość
Do 12 tygodnia nie ma wykształconego układu nerwowego. Jestem matką 3 dzieci które kocham nad życie. nie feruję wyrokami. do was katoliczki zacytuję pismo święte:"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". Zamilczcie, bo aborcja moim zdaniem w większości to straszna trauma dla kobiet . Nie bronie tych ,ktore to robią mechanicznie i aborcja to dla nich kichnięcie. Jednak za aborcją kryje sie mnostwo dramatów- jednak z kim tu dyskutwać. Znikam, bo za chwilę wyczytam tu od "katoliczek", żebym coś takiego ze swoimi dziecmi zrobiła czy podobne rzeczy....Tacy chrześcijanie w naszym kraju Dla Boga to wszystko też nie jest takie jednoznaczne, wierzę w to.

Gość gość
ciekawe gdzie są teraz te od "świadomego macierzynstwa" takie wyzwolone i nowoczesne. No i co? durne piz/dy? dalej jest to dla was jak wyrwanie zęba? czemu teraz nie prawicie swoich morałów?

Gość gość
A dla mnie jest jednoznaczne właśnie. JAk matka może w tak bestialski sposób potraktować swoje dziecko. Nie potraficie brać odpowiedzialności za swoje czyny- przestańcie uprawiać seks. Noż k***a! ja się liczę z tym, ze skoro sypiam z facetem to ciąża może się przytrafić. Nie byłaby mi teraz może na rękę- dlatego się zabezpieczam. JEśli proszki zawiodą to urodzę dziecko i będę je kochać i wychowywać a nie pozbędę się jak niechcianego śmiecia. Prawda jest taka, ze większość kobiet nie dokonuje qaborcji z powodu gwałtów czy chorób. Robią to bo "są za młode", robią karierę, nie chcą obniżać standardu swojego życia. I to jest obrzydliwe. Zabić własne dziecko dla pieniędzy czy marnej posadki :O

Gość gość
Ja jestem nieochrzczona, nie należałam nigdy do KK, w Boga nie wierzę ale też uważam, podobnie jak katolicy, że aborcja to morderstwo. Super widać jaka jesteś nowoczesna i tolerancyjna wyzwolona nie-katoliczko pojeżdżając tu katolikom :o najlepiej być żydem albo muslimem to wtedy chrzanicie o tolerancji i wspaniałej kulturze. Mama trójki dzieci, hehe dobre... wstyd :o

Gość gość
Bożeeee jak dobrze że tego nie zrobiłam, a byłam o krok! Oddałam dziecko mojej siostrze nie mogłam go wychowywać :( ona z mężem nie może mieć dzieci i dali mu wspaniałe życie którego przy mnie by nie zaznał.

Gość gość
Zaślepione nienawiścią kobiety. wystarczy was poczytać i nachodzi czlowieka refleksja , że wy także jesteście zdolne do zabicia czlowieka- tyle w was jadu. ..nie oceniam- każda pieje, żeby rodzić dziecko nawet jak jest uposledzone, ciekawe gdzie potem jesteście wy, państwo polskie i reszta społeczeństwa ktora ukamieniowalaby jakby mogła za aborcję uposledzonego dziecka, gdy taka kobieta sama wychowuje dziecko , nie mają z czego zyc, rehabilitować itp.. Pamiętam temat o mamach dzieci uposledzonych i kwestii emerytury, zapomog czy jakiś tam pieniędzy, ktore miałyby dostawać co miesiąc. WSTRĘTNE BABSZYTYLE PAMIĘTAM JAK ZAPEWNE WŁASNIE WY KRZYCZALYŚCIE:darmozjady, jeszcze czego, macie dostac na chore dziecko aż 1500zł??!" Brzydzę się takimi jak wy, kobieta kobiecie wilkiem

Gość gość
A dlaczego ja mam brać odpowiedzialność za cudzego dzieciaka? To rodzice zrobili sobie dziecko i oni powinni liczyć się z konsekwencjami. A większość aborcji dokonują puste lale, które "nie są gotowe na macierzyństwo". To nie ludzie, którzy dowiadują się o chorobie dziecka, nie te kobiety, które zaszły w ciążę w wyniku gwałtu. To te p***y, które dla własnej wygody mordują swoje dziecko

Gość gość
obrzydliwy glut, wygląda jak robak, robala by wam łatwo przyszło rozgnieść butem na podłodze co? a tutaj wielkie słodkopierdzenie o tym jakie to zamordowane dziecko

Gość gość
Glut to ty jesteś. Dzieciaczek jest już w dużym stopniu ukształtowany. trzeba nie mieć serca, zeby nie być poruszonym tym widokiem

Gość gość
Bóg nie ocenia i to, że ja nie oceniam i nie feruję wyrokami to nie wstyd. W jednoznacznych sprawach mam okreslone zdanie, w innych wolę zamknąc buzię, bo życie jest przewrotne i mnie w odróznieniu od was charakteryzuje POKORA. Wara ci od moich dzieci, ktore bedą wychowane w ten sam sposob co ja - być może w przyszlości właśnie MOJA corka nie oceni TWOJEJ córki, gdy ta popelni błąd . To MOJA córka sprobuje zrozumieć TWOJĄ I wyciągnąć DO NIEJ pomocną dloń. Dobrze, że świat nie jest podobny do tego, ktore próbują zarysować tu niektóre kobiety o moralnośc***ani Dulskiej. żegnam

Gość gość
dziś tym moralizatorskim chrzanieniem i przechwalaniem się "pokorą" którą ty jaśnie cudna niewiasto masz, a my chamy nie, pokazałaś że pokory ci brak :( pojechałaś po katolikach, "pokorna" księżniczko, a tu nie o to idzie i nie o wierze czy religii jest ten filmik, głosy sprzeciwu wobec aborcji nie mają nic wspólnego z wiara w tym momencie.... i jeszcze się głupio wykręcasz, żal mi cię :o tara rara bo ty już wiesz jaka wspaniała będzie TWOJA idealna córka jak spróbuje zrozumieć moja zagubioną popełniającą błędy hahahaha MEGALOMANIA - mówi ci to coś?

Gość gość
Jak z horroru.... :(

Gość Jagamami
Dla mnie aborcja to morderstwo. I tyle. Jestem w 15 tc. Widok maluszka na USG, ręce, nogi, głowa, kręgosłup i to jak usłyszałam bijące serce, nie tylko mnie bardzo wzruszyło i już kocham bardzo moje dziecko, ale takze utwierdziło mnie w przekonaniu, ze to żywy człowiek. Po prostu człowiek. I to najbardziej bezbronny. Aborcja to morderstwo.

Gość gość
zaraz ta z 12:11 powie ci, ze jesteś pełna nienawisci katolką, a one jest ideałem razem, ze swymi idealnymi dziećmi :P

Gość Jagamami
A niech inni piszą i myślą co chcą. Mam to gdzieś. Ktoś chce mnie tu oceniać? Proszę bardzo. Nie przejmuję się gadaniem innych... Ja mam taki punkt widzenia i go nie zmienie. Aborcja to morderswto i jest to dla mnie tak samo logiczne jak 2+2=4.

Gość gość
Co to za tytuł? Miłosniczki??? Co za ciemnogród ! Nikt kto zostanie zmuszony do podjecia takiej decyzji nie jest miłośnikiem !!! Uważacie, ze zgwałcona 11-latka np nie ma prawa do aborcji?? Jesteście chore i nieludzkie !

Gość gość
wygląda identycznie jak płód świni na tym samym etapie rozwoju. rozumiem, ze ktoś jest przeciwko aborcji, ale dlaczego wydaje wam się, że foty i video zarodków i płodów są słodkie i wzruszające? nie są i epatowanie nimi nie rusza żadnego zwolennika aborcji, więc dajcie sobie spokój, bo się ośmieszacie

Gość Czarna79xxx nowy nick
o wy durne tepe katolickie nawiedziome dzidy:Dprzynajmniej czesc z was urodzila sie,gdy w Polsce aborcja byla legalna.czesc z was,ma matki ktore sie poddaly aborcji w tamtych czasach i nikt nie robil z tego skandalu.wiec jesli lincz,to moze zacznijcie od swoich mamus???piertolone hipokrytki.a z reszta ch...uj wam do tego kto co robi ze swoja macica.

Gość gość
ale juz epatowanie na forum w 100 tematach hasłem "usunęłam i tak mi cudownie" jest ok i cool :classic_cool: :)

Gość gość
a to że nikt nie robił z tego skandalu moja droga to nie znaczy, że to było ok. W III rzeszy też nikt nie robił afery o holokaust czyli wszystko w porządeczku :) Wypowiadaj się za swoja szanowną mamusię jeśli możesz, będę wdzięczna :)