Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłosniczki aborcji co wy na to?

Polecane posty

Gość gość a może nie
Ehh... Tu tylko ocenia sie aborcje jako czyn. I też uważam, ze to zbrodnia. Nie rozpatrujemy konkretnych przypadków, ze ktoś był zgwałcony, albo że dziecko ma takie wady że i tak umrze, jak sie urodzi. Nie. Tu jest analiza przypadku aborcji samej w sobie, czyli 20 letnia dziewczyna, wpadka i usuwa zdorwa ciąze, bo jej sie odpowiedzialnosci nie chce ponieść. To jest godne potępienia. I wtedy aborcja to morderstwo. Zgadzam sie, ze człowieka zabić tak po prostu nie można. Aha, jak ktoś nie potrafi w kulturalny sposób wypowiadac sę na forum, to niech poszula wyładowania swoich frustraci w innym miejscu

Gość gość
tematy z cyklu "usunęłam i jest mi cudownie", to prowokacje obliczone na to że baby będą się żarły i toczyły pianę z pyska w obronie "życia" i nic więcej

Gość gość
Chwilunia, czy to napewno aborcja byla? Nie jestem lekarzem ale z tego co czytalam przy aborcji plod zostaje rozczlonkowany. To co jest na filmiku wyglada na efekt poronirnia...

Gość gość
Temat wątku dość absurdalny, nikt nie dokonuje aborcji z "zamiłowania".

Gość gość
sra ta ta przeciwniczki aborcji ale wielkie zwolenniczki szczepień! a właśnie to na obportowanych płodach ludzkich wytwarza się szczepionki!!!! być przeciwnikiem aborcji i zwolennikiem szczepień to czysta hipokryzja

Gość gość
Nie obejrzalam do konca nie moglam :( Nigdy bym nie usunela ciazy,bez wzgledu na wszystko.I tu nie chodzi o to czy jestem katoliczka czy tez nie,dla mnie aborcja to morderstwo w bialych rekawiczkach. Ps.jestem przeciwniczka szczepien.

Gość gość
czemu nie ekscytujecie się tak losem narodzonych- niechcianych, niekochanych dzieci w domach dziecka, z chorobą sierocą, z zaburzeniami z powodu braku miłości, odrzucenia... okropnie samotnych, smutnych, nie mających się do kogo przytulić? Widziałyście kiedyś dziecko walące główką w ścianę, w szczebelki łóżeczka z powodu braku miłości? Takie dziecko czuje i cierpi bardziej niż abortowany płód!!

Gość gość
lekarz który ogląda te dzieci musi mieć nerwy ze stali mnie się słabo zrobiło gdy zobaczyłam że chce oddzielić dziecko od łożyska co innego wyobrażać sobie aborcję jako "procedurę medyczną" a co innego widzieć mały poruszający się płód jak na tym filmiku o ile mogę zrozumieć że ktoś bierze środek wczesnoporonny np. w pierwszym miesiącu ciąży....o tyle nie mogę pojąć jeśli rozwiązuje ciążę znacznie później

Gość gość
gość dziś Co to w ogole za porownanie,no to pisz petycje zeby i te dzieci z domow dziecka powybijac,bo po co maja zyc.To taka w pewnym sensie aborcja bedzie czyz nie?

Gość gość
gość dziś lekarz który ogląda te dzieci musi mieć nerwy ze stali Jakie nerwy ze stali? taki lekarz jest pozbawiony wszelkich ludzkich uczuc.

Gość gość
nie, to już będzie morderstwo. Idź dziewczyno do domu dziecka (zwłaszcza takiego, w którym przebywają również chore dzieci) Gwarantuję ci, że serce rozpadnie ci się na milion kawałków bardziej niż po obejrzeniu tego filmiku. Lepiej dokonać aborcji niż skazywać dziecko na takie cierpienie. Cierpienie, które rzutować będzie na całe jego życie. Aż do śmierci.

Gość gość
No cóż, ja i tak wiem że dobrze zrobiłam usuwając ciąże, a wy obrończynie życia zajmijcie się swoimi sprawami i swoimi dziećmi skoro zdecydowałyście urodzić i zostać matkami.

Gość gość
właśnie to jest tak: obrończynie życia wrzeszczą najgłośniej, a potem- jak już to życie się narodzi- to morda w kubeł- sprawy nie ma. Nikogo nie obchodzi co się będzie działo z dzieckiem.

Gość gość
No cóż, ja i tak wiem że dobrze zrobiłam usuwając ciąże, a wy obrończynie życia zajmijcie się swoimi sprawami i swoimi dziećmi skoro zdecydowałyście urodzić i zostać matkami. x i vice versa kobyło, ty też zajmij się swoimi sprawami wyskrobana piz/do :D

Gość gość
Ale te obrończynie życia prymitywne, żenada. Widać, że na biologii nie uważały.

Gość gość
Usunelam w 5 tc i moje " dziecko " tak na pewno nie wyglądało. ...

Gość gość
tak, tak usprawiedliwiajcie się i tłumaczcie oskrobane obleśne babiszcza :o

Gość gość
Kara smierci za to

Gość gość
no ale zescie odkrycia dokonaly, embrion w 2 miesiacy ciazy sie rusza i ma glowke i raczki, no szok. mysle ze jakby podglosili, to napewno mowiby "mamusiu, mamusiu, czemu nie jestem juz u ciebie w brzuszku". dla mnie to bylo obrzydliwe pod wzgledem estetycznym, prawie sie nie porzygalam. w normalnych klinikach nikt nie babara sie w tych tkankach tylko zabezpiecza w torebce i wywala do utylizacji a tu mega propaganda przeciwko aborcji. zarodek po zaplodnieniu czy takie cos to dla mnie tylko zbior niemyslacych komorek, mysle ze wiecej czuje dziecko w patologicznej rodzinie niz taki flak zaslepione wariatki.

Gość gość
16:01 a ty kim jestes ze holdujesz karze smierci za cokolwiek, "sadem najwyzszym". kobieta ktora podejmuje sie aborcji dokonuje przemany w swoim ciele i usuwa tkanke w swoim ciele a ty chcesz osadzac kogos za to i zyczysz smierci? dla mnie czlowiek, ktory drugiemu zyczy smierci jest zerem bez wartosci.

Gość gość
13:06 dokładnie. ale wiadomo, temat tępej dzidy.

Gość gość
Jak sie dzdzownice przekroi na pol to tez sie rusza :D Nadal zyje i ma sie dobrze a czlowiekiem, psiakostka nie jest :D I ten glut z tego filmiku czlowiekiem nie jest. Moglby byc w przyszlosci ale w danym momencie jest tylko plodem :D

Gość gość
13:00 no własnie, moze kobieta poroniła a jakis debil propagande sieje. zreszta to wyglada na p[ropagande jak w morde strzelil, sensacja ze hoho a ktos, kto to filmowal mial niezle w deklu i przede wszystkim osoba, ktora wrzuca takie nagrania do neta. to tak jakby amputowac kobiecie piers i babrac sie nia przed kamera i wrzucic do internetu. nieetyczne, obrzydliwe i nieludzkie. gorzej niz sama aborcja, wiadomo ze kogieta, ktora podejmuje sie tego zabiegu nie sra tecza tylko m/w podobnie to wyglada. jesli lekarz trzyma sie etyki lekarskiej, w zyciu nie pozwlilby sobie na to, ze nagrywac takie rzeczy do celow innych niz naukowe. ale kafeterianki lykna wszystko co im sie pokaze i uwierza ze "na pewno 18 latka ktora chciala uniknac odpowiedzialnosci poszla sobie do przychodni i bez jednej lzy w oku kaszala sobie wyskrobac embrion", podczas gdy to moglo byc nagranie z poronienia albo fotomontaz.

Gość gość
z dzownicy jak sie ja przetnie to beda 2 drzownice a człowiek jak sie przetnie to umrze

Gość gość
No fakt , kafeterianki rozumkiem nie grzesza co zreszta widac po tytule tego tematu - milosniczki aborcji- tylko skrajna idiotka mogla tak napisac , tylko ograniczona debilka moze myslec ze ktokolwiek jest milosnikiem aborcji . Swoja droga glista tez sie rusza

Gość gość
NIC! Aborcje jedną mam za sobą i nie żałuje,bo nie chcialam tego dziecka. Mineło troche czasu i mam teraz malucha,którego chciałam.

Gość gość
Też mi się wydaje, że to poronienie.

Ja nikomu w macicę nie zaglądam i Wam, kobiety, niezależnie od poglądu również polecam nie zaglądanie w cudze macice.