Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaijka

zakochałam się w kochanku

Polecane posty

Gość gość
Hanka,jestes tu?

Gość gość
to chyba jakieś ułomy ciągle o tym k***wstwie...jedynie o k*****e ona ważna dla kochanka,kochanek ważny dla zony---idylla

Gość gość
jaki macie problem zostawcie swoich mezow skoro nie jestescie z nimi szczesliwe niz dalej sie k***ic za plecami , wasi mezowie zasługuja na ŻONY a nie zwykle K***Y

Gość gość
Sylwester 3 rano..Koleżanka wróciła z mężem do domu a ,dziwka dzwoni.do niego na komórkę.A potem mąż jej odpowiada,ze to koleżanka.Co robi jego zona? Wynajmuje detektywa i wszystko ma na dłoni.Tylko ścierwo dzwoni w takich chwilach.

Gość gość
miało być---nie koleżanka,ale znajoma i taka d***** pisze potem,ze jest wazna dla kochasia

Gość kaijka
gość dziś to znaczy,że związałaś się ze swoim kochankiem i jesteście teraz parą? A tym innym gościom z głupimi komentarzami dziękuję...nie wam oceniać,jeszcze nie wiecie co was może w życiu spotkać. Gdybym była tak super szczęśliwa w swoim związku, to chyba logiczne,że nie szukałabym drugiej osoby,przy której chociaż przez chwilę mogę poczuć się szczęśliwa Tak samo mój kochanek,gdyby był szczęśliwy z żoną,nie szukałby innej

Gość gość
"Tak samo mój kochanek,gdyby był szczęśliwy z żoną,nie szukałby innej" x To skoro biedny miś jest taki nieszczęśliwy ze swoją żoną to czemu się nie rozwiedzie? :D Od razu widać, że nie ma zamiaru rozstawać się z żoną bo mu z nią zwyczajnie dobrze i wygodnie, a ty jesteś jedynie dla niego zlewem na sperme :)

Gość gość
"Tak samo mój kochanek,gdyby był szczęśliwy z żoną,nie szukałby innej " x Jednak jesteś wyjątkowo naiwna :)

Najczęściej jest tak ze kochanka jest tylko do seksu zero emocji, kochają swoje żony i to po prostu fajna odskocznia. Zdarza się też tak (bardzo rzadko ale się zdarza), ze z czasem oni też zaczynają cos czuć tylko się nie rozwiada bo jest im wygodnie i boją się, sa po prostu tchorzami.

Gość gość
Gdybym była tak super szczęśliwa w swoim związku, to chyba logiczne,że nie szukałabym drugiej osoby,przy której chociaż przez chwilę mogę poczuć się szczęśliwa Tak samo mój kochanek,gdyby był szczęśliwy z żoną,nie szukałby innej " gdybyś miała morale,klasę i zasady nigdy nie rozkładałabyś nóg przed cudzym mężem tylko szmata ciągnie do szmaty to,że ty jesteś nieszczęśliwa,to nie znaczy ,że masz roz******lać drugą rodzinę,kto ci dał takie prawo? jestes na pewno brzydką babą,zakompleksioną,i zwykłą dziwką,doisz tego fagasa,odciągasz od jego żony masz problemy ze sobą, znam takiego malego szczura,,która wydzwaniała non stop do żony kochanka i udawała za każdym razem kogo innego,