Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IdealnieNieidealna

Body z biedronki Hit czy Kit?

Polecane posty

Gość gość
Z biedronki nie wiem ale w lidlu są dobre rzeczy

Gość gość
Nie raz kupowałam z biedronki i są rzeczy bardzo dobre . Polecam i Lidl tez jest ok ;-)

Gość gość
Body z biedronki sa super. Jakosciowo i kolorystycznie.

Kolorystycznie i jakościowo porównywalne do ciuchów z Lidla. Pokuszę się o stwierdzenie, że z Biedronki są w żywszych, weselszych kolorach. Ja dzisiaj kupiłam ciepłe rajstopy i skarpetki dla córki.

Gość gość25
Te z biedronki maja troche dziwna rozmiarowke albo moje dziecie jest niewymiarowe bo na dlugosc sa dobre a szerokie ze poltora raza mlodego bym tym owinela te z lidla sa bardziej szczuple i chyba troszke lepsze jakosciowo takie moje zdanie

Gość gość
Moim zdaniem lidlowe lepsze jakościowo. Z biedronki tylko raz trafiłam na fajną partię. Odchowałam dwójkę dzieci i trochę łachów dyskontowych miałam :P te z lidla lubię- z biedry zdecydowanie nie

Gość gość
A mają w biedronce body?

Gość gość
maja fajne skarpetki z krolem lwem, ale nie wiem jak jakosciowo? brac?

Gość tejsti32
Rozwalają się przy szyjce i bardzo się rozciągają po praniu. Wyrzucone pieniążki w błoto, za tą cenę wolę kupić coś lepszego i polskiej jakości.

Gość gość
skarpetki można brać. nawet jak lekko gorszej jakości to w skarpetach tak nie przeszkadza

Gość gość
Te z lidla sa ok. Dzis synowi nawet kupilam tam dresik. Z biedry raz kupilam 2 bluzki i rajstopy - faktycznie dziwna rozmiarowka... Jakos dosc dobra.

Gość gość
Dla mnie body bez guziczków u góry na ramieniu są bezwartościowe. Kilka prań i się rozciągają a te z lidla i biedronki takie właśnie są, ja nie polecam. Dla mnie body nie musi być kolorowe , żywe a praktyczne i długo-żywotne.

Gość gość
ja miałam i z lidla i z biedronki z guziczkami

Gość gość
Z lidla jednak lepiej wykonane. Jakiś czas temu miałam bodziaki biedronkowe. Bawełna średniej jakości a zatrzaski odpadały, wyrywały się dziury w okolicach zatrzasków. Beznadzieja.

Gość gość
U mnie jest towaroteka biedronki i kupiłam ostatnio 3-pak body za 8 zł.

Gość gość
ja kiedys kupilam body w biedronce, chodzil w nich syn, jego kuzyn, pozniej kuzynka... I dalej sa super. Nie wiem jakie sa inne body z biedronki, ale to bilo na glowe nawet markowe.

Gość gość
Moja teściowa miała do nich zamiłowanie... Ciągle mi je kupowała a dla mnie to szajs. Sa takie szerokie, że moje dziecko w tym pływa a przy szyji mocno się rozciągają. Nie lubię takich bez zapięcia przy szyji.

Gość gość
Ktos sie tu nakreca, ze bez guzikow body sie rozciaga... Moj syn 80% ma bez guzikow, ale ja mu je kupuje w porzadnych sklepach z ciuszkami, a nie biedronce... I ani jedna para nie jest rozciagnieta.

Gość gość
zgodzę się, że jak body dobre jakościowo to nawet bez guzików się nie rozciągnie. Nie wiem dlaczego piszecie, ze te dyskontowe nie mają- ja miałam takie z guzikami. Maja tesciowa, jak któraś wyżej, też uwielbiała się zaopatrywać w biedronce i za każdym razem jak był rzut bodziaków to dostawałam swoją działkę. Ja za nimi nie przepadam.