Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pismo do wojta prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie napisać pismo do wójta o uruchomienie dodatkowego autobusu. Nie mogę znaleźć w necie żadnego wzoru anie mam pomysłu jak je umotywować żeby nie było tak sucho w jednym zdaniu że nie mam czym do pracy dojeżdżać tylko jakoś trochę sie rozpisać.Jeśli ma ktoś jakiśpomysł to bardzo proszę wpisujcie

Gość Palikarp
a Wy Wójta się nie bujta wypatroszyć i jaja jemu ogolić postraszycie siekierami, że utniecie Wójtowi jaja to On odda własnego VAN-a

Gość gość
Masa jest w necie takich pism, pierwsze z brzegu, tylko osoby pozmieniaj. Dyrektor Przedsiębiorstwa Komunikacji Samochodowej w Bydgoszczy do wiadomości: wojewoda kujawsko – pomorski Dotyczy: przywrócenia linii autobusowej na trasie Bydgoszcz – Brzoza – Przyłęki – Brzoza -Bydgoszcz Zwracamy się z prośbą do Pana Dyrektora o przywrócenie kursów autobusu szkolnego na trasie Bydgoszcz- Brzoza -Przyłęki – Brzoza – Bydgoszcz. Likwidacja tej linii w dużym stopniu utrudniła możliwość dojazdu z okolic Przyłęk i Brzozy do i z Bydgoszczy, szczególnie młodzieży dojeżdżającej do szkół ponad gimnazjalnych i na studia do Bydgoszczy. Społeczność obu miejscowości jest zbulwersowana powyższym faktem i nie może zrozumieć jak można w trakcie roku szkolnego, bez wcześniejszej zapowiedzi, dokonywać likwidacji linii autobusowej. Chcemy jednocześnie zaznaczyć, że parę lat temu obie gminy poniosły dodatkowe koszty związane z przystosowaniem 7 progów zwalniających do potrzeb przejazdu autobusów, postawieniem wiaty autobusowej w Przyłękach oraz wykonaniem zatoki w Brzozie. Byliśmy przekonani, że powyższe przedsięwzięcia miały na celu ugruntowanie naszej współpracy przy udogodnieniach dojazdu mieszkańcom do i z Bydgoszczy. Nie ukrywamy swego głębokiego niezadowolenia oraz niepokoju w kwestii pełnienia roli usługowej przez Pańskie przedsiębiorstwo. Prosimy o pilne rozważenie i przywrócenie zlikwidowanych kursów autobusowych. W imieniu mieszkańców

Gość gość
Dokładnie, tona różnych pism, jest w necie. Może ty nie pisz, niech się zajmie tą sprawą ktoś kompetentny. Po co się pchasz, skoro nawet poszukać gotowca nie potrafisz.

Gość gość
a nie lepiej petycję? Zresztą jak ktoś wy napisał, nie masz pojecia, to niech ktoś inny to napisze, bo się tylko ośmieszysz.

Gość gość
A co to wójta obchodzi, ze ty nie masz czym do pracy dojeżdżać? :D Nie ośmieszaj się kobito. Wójt nie jest odpowiedzialny za twoje problemy z dotarciem do pracy. Napiszesz pismo to wójt parsknie śmiechem po przeczytaniu i wyrzuci to do kosza na smieci

Gość gość
To u was wójt ma autobusy? Jakas zjawiskowa gmina:)

Gość gość
A moze chcesz, aby wójt z kasy publicznej dopłcał do tego autobusu? Weż sie nie ośmieszaj lepiej.

Gość gość
Dla jednej królwny co nie ma jak do pracy dojeżdzać gmina zafunduje dodatkowy kurs buahahahha.Samochód sobie kup łajzo.

Gość gość
pisze autorka gość 16 o2 dziękuję za wpis ( jak dotąd jedyny) który dał mi jakąś podpowiedź, sugestię, na pewno skorzystam, pozdrawiam gość 16.05 potrafię poszukać ale nie znalazłam takiego jakie mnie interesuje a zapytać chyba nie zaszkodzi prawda? 16.07 skoro coś jest MI potrzebne to chyba ja muszę za tym chodzić nie np sąsiadka 16.10 może i nie jest to wójta najwiekszym zmartwieniem czym ja mam jeżdzić ale rozmawiałam z nim przez tel kazał przysłać pismo i obiecał je rozpatrzyć 16.14 Wójt nie ma autobusów ale płaci Zakładowi Komunikacji za każdy dodatkowy kurs Rozmawiałam z dyr MZK który powiedział że jak będę miała zgodę wójta to on uruchomi dodatkowy kurs 16.16 Mam nadzieję ze nie dla jednej jak piszesz królewny, skoro w ciągu dnia ludzie jeżdż to myślę że rano tym bardziej, przecież nie tylko ja w całej gminie pracuje, a nawet do szkoły będzie młodzież dojeżdzać tak więc myślę że aby wójt sie zgodził to chętni będa a tą "Łajzę" mogłaś/eś sobie darować