Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MYCHA895

PAZNOKCIE ŻELOWE DLA POCZĄTKUJĄCYCH

Polecane posty

Cześć, ok 3-4 miesięcy temu postanowiłam zainwestować w taki podstawowy zestaw do hybrydów w którym otrzymałam kilka żeli hybrydowych, baze, cleaner, pilniki, bloczki, waciki, oliwkę, lampę uv 36w. Ogólnie zestaw kosztował niewiele ponad 100zł zakupiony na allegro. Osobiście nie polecam kupowania takich zestawów... ponieważ ja tych lakierów hybrydowych nie używam, i tak musiałam dokupić żele (akurat zakupiłam dość tanie z Vatal-a i z ArtClear-a), musiałam dokupić gilotyne, tipsy i dłutko i ozdoby. W sumie traz jak sobie to poprzeliczałam to mogłam od razu zakupić co potrzebuje - a niestety jak to początkująca która nie miała za wiele kasy i pewna czego chce kupowałam na raty :D Co oczywiscie mnie wiecej kosztowało bo przesyłka itp. I teraz oczywiscie czekam na jeszcze jedna rzecz a mianowicie primer - kupiłam juz lepszy a nie taki najtanszy spod lady bo jednak paznokietki które robie trzymaja sie mi ok 1,5 tygodnia do 2 tygodni - mam nadzieje ze jak zaczne stosowac primer to beda sie lepiej trzymac. A moze jak na te 2 tygodnie i na poczatek bo jestem samoukiem i stosuje najtansze zele to i tak sie dobrze trzymaja??? Wiem, duzo osób poleca ibd i shellaca... ale dla mnie to jeszcze za wysoka półka, napewno kiedys spróbuje... Ale gdzies czytałam kilka dobrych opini na temat żeli black prince... kupiłabym ale obawiam sie ze jednak sie nie sprawdza??? Sa oczywiscie tanie. ale moze któraś z Was je testowała??? Albo jakie inne polecacie? I czy coś jeszcze powinnam sobie dokupić co by mi się przydało?

Poza tym kochane, gdzie zaopatrujecie się w ozdoby do paznokci? Ja kupowałam na allegro z allepaznokcie... wszystko ok, teraz zamówiłam z "dobrejrady" - sklepu internetowego. I czekam na dostawe - za 2 dni powinna być to dam znać co i jak i czy jestem zadowolona. Ogólnie chodzi mi o to - bo ja się tak nie orientuje jesli chodzi o ceny... czy w np dobrejradzie jest tanio, średnio czy może drogo? W porównaniu do allegro mogłabym tu spekulować... ale np jakbym chciała od jednego sprzedajacego kupic to co chciałam to nie udałoby mi się. Zależało mi na złotych metalowych ringach - bo się w nich zakochałam a tylko widziałam w dobrejradzie takie :) Na allegro też jeden sprzedajacy je ma... i okazało się, że to też sklep dobrejrady na allegro. Zerknijcie prosze... wydaje mi się że cenowo ok, wykonanie itp dopiero sprawdza...wybór chyba też spory? Chyba że polecacie coś innego?