Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AKNENORMIN i Wasze opinie na jego temat

Polecane posty

Gość gość

Witam Stosował ktoś z Was terapie izotekiem, aknenorminem bądź lekiem o zbliżonej konsystencji? Biorę lek piąty dzień i czuje ogóle osłabienie, serce kłuje mnie już drugi dzień, usta suche i z twarzy schodzi naskórek, więc nic na nią nie mogę nałożyć, a co najważniejsze wysyp... Czego mogę spodziewać się w kolejnych dniach oraz tygodniach? Warto przemęczyć się przez ten okres, skutków ubocznych jest mnóstwo, z jednej strony zauważam, że lek leczy, a z drugiej kaleczy....

Gość gość
jak są skutki uboczne nie ważne jakiego leku to trzeba przerwać branie

Gość gość
skutki uboczne podczas kuracji tym lekiem zawsze się pojawiają, bez względu na wszystko, w broszurach i karcie informacyjnej leku również jest to podkreślone.....

Gość gość
ten lek to tylko skutki uboczne,dalej mam trądzik!

Gość gość
Zgadzam się, czytałam o tym na kilku forach.

Gość gość
Hej :) po jakim czasie miałyście poprawę ? Biorę akne ponad 4 miesiące i efekty marne :( zastanawiam się czy wgl na mnie działa

Gość elżunia1
Ja przetrwałam jakoś 5 miesięcy leczenia i na koniec dostałam prezent w postaci całkowitego nawrotu trądziku ! Wysypało mnie 2x bardziej! Na prawdę warto się zastanowić nad Aknenorminem, zresztą to nie tylko moja opinia.

Gość gość
no ja też miałam podobnie, nie plecam bo po prostu nie warto!

Gość waszkasyczy
u mnie to było tak że lekarz mnie mega nakręcił że tym się już uda i w ogole ale finał mam taki że siedzę w domu przed lustrem i widzę jak mi wyskakują kolejne syfy.... nie wiem co mam robić:(

Gość pojednana siła
Dajcie spokój, nie warto. Ilość skutków ubocznych i to jak można sobie dzięki nim zjechać zdrowie czyni ten lek bardziej zagrożeniem niż substancją do usuwania pryszczy. Serio. Nie ma sensu pocztajcie ulotke!

Gość lulubyby8
Na serio są inne skuteczne leki na trądzik. Ten sobie odpuście bo nie warto zdrowia, czasu i kasy!:(

Gość glassfak
Można go sobie co najwyżej wsadzić do d... tyle jest wart! Na serio pół roku lecznie tak jak lekarz kazał i co NIC! Dalej mam prszcze!!

Gość wasquez45
Bardzo, bardzo się zgadzam ostatni głos rewelacyjny! Też mam tak samo!!

Gość gość
Stosowałam i zupełnie mi nie pomógł... Nie polecam!

Gość gość
Trzymaj się od tego z dala! Stosowałam i miałam same nieprzyjemne skutki...

Gość gość
Aknenormin, chcialabym powiedziec coś pozytywnego ale niestety nie mogę. Więcej przeciw niż za... odradzam stosowanie tego leku. Pozdrawiam

Gość gość
Aknenormin? Polecam omijać szerokim łukiem!

Gość gość
Stosowałam aknenormin, w ogóle mi nie pomógł. Porażka totalna! Polecam poszukać czegoś innego.

Gość gość
Również odradzam. Po zastosowaniu wystąpiła u mnie jakaś połowa z wypisanych nieporządanych skutków ubocznych... Coś strasznego!

Gość gość
Trzymaj się jak najdalej od tego paskudztwa ! Nic nie pomaga a może tylko zaszkodzić ...

Gość gość
Dokładnie ! Stosowałam i mnóstwo skutków ubocznych mnie odwiedziło ...

Gość gość
Stosowałam Duac, Aknenormin oraz izotec żaden z tych leków mi nie pomógł. Trądzik wcale nie znikał a wręcz przeciwnie miałam go nawet trochę więcej.

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikiem i dodam jeszcze aby unikać brevoxyl oraz benzacne . Wszystkie z tych leków zamiast pomóc to mogą zaszkodzić.

Gość gość
Chyba najpopularniejszymi lekami na trądzik są : Duac, Aknenormin oraz izotec ale niestety żaden z nich mi nie pomógł a bardziej zaszkodził. Z mojej strony mogę dodać, że nie polecam i odradzam.

Gość gość
Widzę, że wspomniane leki nie tylko mi zaszkodziły a innym również :( Nie polecam są okropnie drogie a dodatkowo mają mnóstwo skutków ubocznych .

Gość gość
Dokładnie! Izotec oraz Aknenormin jest niby taki rewelacyjny... Lekarze polecają a tak naprawdę te leki mogą nam więcej szkód narobić niż pomóc.

Gość gość
Używałam leków o których wyżej wspominano i stanowczo nie polecam. Już nic nie pisze o skutkach ubocznych ale o tym, że kompletnie nic nie działają tak jak je reklamują.