Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gruby chłopak się we mnie zakochał. Czy to płytkie, że skreślam go tylko ze wzgl

Polecane posty

Gość gość

edu na tuszę? Ogólnie jest idealny. Studiuje prawo, z dobrej rodziny, kulturalny, z poczuciem humoru, oczytany i przede wszystkim lojalny. Ma wspaniały charakter ale nie dam mu szansy poniewąz nie jestem w stanie zaakceptować jego dużej nadwagi. A Wy co o tym uważacie? Płytkie czy normalne?

Gość gość
ja też bym nie chciał grubaski jedynie jako przyjaciela to tak a jakby kiedyś schudła to może w przyszłości coś więcej

Gość gość
Skoro przeszkadza Ci jego wyglad w tym przypadku dokladnie nadwaga i jak piszesz duza to mysle ze podawanie jego atrybutow to takie przekonywanie siebie samej ze pomimo tego ze chlop gruby to reszta jest idealna i warto sprobowac z nim byc. Znajdz sobie kogos kto spodoba Ci sie bez wzgledu na tusze, wzrost, kolor skory itp. Ten typ nie jest dla Ciebie i juz.

Gość gość
17;19 - ja już podjęłam decyzję, że nie będziemy razem.

Gość gość
Nie ma takiego czegoś jak tylko nadwaga. To jest stan umysłu, charakter i to dopiero rzutuje na wygląd. Skoro ktoś nie potrafi zadbać o siebie, jak zadba o mnie w razie czego, skoro nie potrafi kontrolować jedzenia, jak będzie kontrolować życie, skoro nie potrafi być odpowiedzialnym za swoje zdrowie jak ma odpowiadać za zdrowie dzieci w przyszłości. I tak dalej.

Gość gość
Normalne, jeżeli Ci się nie podoba to nie ma co się zmuszać. Ty poznasz kogoś kto Ci będzie odpowiadał, on kogoś komu się będzie podobał i w ten sposób wszyscy będą szczęśliwi.

Gość gość
Do 17:23 Sorry ale chrzanisz. Ja mam nadwage po dwoch ciazach i nie wplywa to negatywnie na podejmowanie waznych decyzji w moim zyciu.

Gość gość
Prawdę mówi! Gruby = słaby psychicznie i leniwy. Wiesz ile to kosztuje wysiłku i wyrzeczeń dbać o swoje zdrowie? Ciągłe kontrolowanie diety, krew i pot na siłowni. Taki grubas po prostu nie ma takiej silnej woli żeby ćwiczyć pomimo bólu i zmęczenia. Nie ma silnej woli aby zamiast pizzy zjeść warzywa.

Gość gość
są ludzie którzy mają tendencje do tycia po prostu. Ja jestem szczupła, ale gdybym miała normalny metabolizm to przy ilości cukru jaką pochłaniam toczyłabym się jak piłeczka, więc nie wymyślaj.

Gość gość
no to jeśli mają tendencję do tycia to może niech nie pochłaniają więcej energii niż im potrzeba? To jest obżarstwo.

Gość gość
gdyby chudzi wpieprzali warzywa a grubi ciastka nie byłoby tylu chudych w cukierniach itp a fabryki czekolady zbankrutowałyby, produkajac tylko dla grubych. Zdrowie- w szpitalach kolejkach do lekarzy nie ma wiecej grubych niz chudych- sprawdzcie:) Mysle, ze w chlopaku nie tylko tusza ci przeszkadza A jak wyjdzisz za chydego, ktory utyje- rozwiedzisz sie?

Gość gość
niektórzy musieliby w ogóle przestać jeść :) Mój partner ma lekką nadwagę, zawsze miał i nie jest ani leniwy, ani nie ma problemów z podejmowaniem decyzji. I je mniej ode mnie ;)