Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie, gdy ktoś twierdzi, że pieniądze szczęścia nie dają

Polecane posty

Gość gość

To bzdura. Wyobrażacie sobie, że mieszkacie pod mostem, bez grosza przy duszy , ale jesteście szczęśliwe, bo macie partnera i dzieci ? Albo nie starcza Wam na jedzenie ani podstawowe artykuły higieniczne, ale robicie sobie dzieci, bo pieniądze szczęścia nie dają? Ja jestem , że pieniądze przyczyniają się do szczęścia, są niezbędne do tego. I takie puste frazesy, że pieniądze szczęścia nie dają to pocieszanie się zakompleksionych ubogich osób.

Gość gość
mnie też taka gadanina wkurza, owszem pieniądze nei dają szczęścia od pewnego poziomu zamożności, czym innym jest posiadanie duzej ilośc****eniądzy a czym innym za zaspokojenie podstawowych potrzeb, jak i brak pieniędzy na cokolwiek

Gość gość
Ja jestem zdania * . Zjadłam słowo. Autorka.

Gość gość
SAME nie daja. Milionerzy tez popelniaja samobójstwa

Gość gość
Domyślam się że temat na fali rozważań o Annie Przybylskiej... Nie, nie dają szczęścia ale dają komfort. W przypadku kiedy ktoś jest poważnie chory- nie zastąpią zdrowia, ale to przecież nie kwestia wyboru- zdrowie czy pieniądze. I gdybym sama była chora, wolałabym żeby mój mąż mógł sobie pozwolić na zostanie ze mną w domu, na porządną, prywatną opiekę zdrowotną, na to żebyśmy mogli siedzieć w domu razem czy wyjechać nad morze a nie przerzucać dzieci między babciami bo trzeba zarobić na buty... W Polsce pieniądze to też prywatna opieka medyczna, zamiast czekanie miesiącami na diagnozę i leczenie.