Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagoSs

Podobała mu się ... ! czy nadal mu sie podoba ..?

Polecane posty

Gość MagoSs

Hej! Jestem z facetem od prawie roku. Na początku naszej znajomości/ związku mówiliśmy sobie o tym kto nam się podoba itd. Ja powiedziałam, że podoba mi się taki jeden aktor i pokazałam mu zdjęcie a on powiedział, że podoba mu się koleżanka z roku ( też zobaczyłam zdjęcie), później związek się rozwinął i zapomniałam o tej rozmowie. Do czasu .. bo teraz okazuje się, że ma z nią wszystkie zajęcia i na dodatek jest z nią w grupach na zajęciach. Czy po takim czasie ona nadal mu się podoba? Zapytałam to powiedział niby, że już nie. Mówił tak żeby mi nie sprawić przykrości czy tak na prawdę jest? Jak zrozumieć faceta... Jestem zazdrosna :P

Gość ALFA 1 OMEGA
Tak ona mu sie podoboa bo jest zreszta ładniejsza od ciebie i dlatego jestes zazdrosna bo nic innego nie mozesz zrobic. Zycie jest niesprawiedliwe. Temat wyczerpany do zamkniecia

Gość MagoSs
Chciałabym tylko wiedzieć, czy jest ze mną szczery...

Gość gość
no przeważnie gusta co do urody nie zmieniają sie co roku..

Gość ALFA 1 OMEGA
No to się dowiedziałaś wszystkiego z mojej wypowiedzi. Temat zamykam

Gość MagoSs
No nie dowiedziałam się, np. on powiedział, że nigdy nie chciałby z nią być itd

Gość gość
wiesz co, prawdę mówiąc z wyglądu może się podobać więcej niż jedna osoba, to wcale nie znaczy, że on jest nią zainteresowany.

Gość ALFA 1 OMEGA
Kłamie mówi to co chcesz słyszeć. Ale ty ciężko kapująca jesteś.

Gość MagoSs
Powiedział, że mu się nawet nie podobała wtedy ale powiedział mi tak, żeby zaspokoić moją ciekawość i żeby nie wyjść na "ciotę" czego właśnie nie rozumiem. Bo aktor go przeraził czy coś :P Chciałabym wiedzieć kurde jak to jest

Gość gość
Prawda wygląda pewnie tak: podobała mu się i jej uroda pewnie nadal mu się podoba, ale nie chciał Ci zrobić przykrości. TY też mu się podobasz i najpewniej bardziej niż ona.

Gość MagoSs
Ale sęk w tym, że ja poznałam tą laskę. Byłam z nim na uczelni i ona była ładna na zdjęciu ale w realu była straszna... Sztuczna i w ogóle. Jest kilka o wiele ładniejszych dziewczyn u niego na roku ( według mnie) naturalnych i w ogóle a nie z kilogramami tynku na twarzy... Jeżeli ona mu się podobała to mnie to trochę obraża, dlatego jestem chyba taka zniesmaczona.

Gość gość
Już nie przesadzaj. Może po prostu jako całokształt jego zdaniem ma ładną twarz z całą tą tapetą. Nie wszystko co naturalne jest ładne, a patrząc na kogoś oceniamy to jak wygląda w tym momencie, nie kiedy nie ma tapety.

Gość gość
autorka dostała już ze trzy razy odpowiedź, a drąży, drąży, drąży. chcesz usłyszeć, że nigdy mu się nie podobała, nigdy żadna kobieta mu się nie podobała i dalej nie podoba oprócz ciebie? ogarnij się, pustaku

Gość MagoSs
Dla mnie to coś to dziwa nie kobieta. Może mu się milion lasek podobać ale normalnych.

Gość Ajszadoł
Prosta zasada - nie chcesz wiedzieć, to nie pytaj. Zachowujesz się jak idiotka, a on po jednej histerii już na pewno nigdy nie powie ci, kto mu się podoba. Zresztą, po cholerę ci taka wiedza? Nawiasem mówiąc; tapetę można zmyć, a głupoty już nie. Więc jesteś na kiepskiej pozycji.

Gość gość
a jakby podobała mu się naturalna i ładniejsza od Ciebie? Daj spokój, najwyraźniej jemu nie przeszkadza mocny makijaż i uważa tę kobietę za atrakcyjną.

Gość gość
Nastepna kompleksiara "Kilogramami tynku na twarzy" :D

Gość gość
No to po cholerę mi mówi wolałabym nie wiedzieć. Teraz mi żal tylko ;p

Gość gość
ja mojego chłopaka ustawiam ładnie, z taką co mu się podoba zapewnie nigdy już by sie nie zobaczył :P

Gość MagoSs
Bo sadziłam, że powie mi o rodzaju urody, pokaże aktorkę na prawdę ładna tak jak ja pokazałam aktora a nie jakaś kurduplasta lafiryndę ;p .. ,której później się wypiera. Nie wpadłam w żadna histerię po prostu po zobaczeniu jej na żywo spytałam z niedowierzaniem, "TA dziewczyna serio Ci się podoba?" a on mówi z uśmiechem na twarzy "Nie" No to coś chyba nie jest szczery sam ze sobą kurde.

Gość gość
Nie. Nie podoba mu się i nigdy mu się nie podobała. Powiedział ci tak żeby nie wyjść w twoich oczach na ciotę. Tak naprawdę jest ohydna i ma tonę kitu na twarzy. To nawet nie jest kobieta tylko dziwa. Co jeszcze chciałaś usłyszeć.?

Gość gość
Pokazał Ci przykład osoby jaka mu się podoba - pierwszy, bo najbliższy, jaki przyszedł mu do głowy. I lepiej spójrz na siebie - co ci ta dziewczyna zrobiła, że ją wyzywasz? Jej jedne przewinienie to fakt, że jej wygląd pasuje do kanonu piękna Twojego faceta.

Gość gość
ło, ale żółć z autorki się wylewa. powodzenia. oby chłopak się nie poznał na twoim paskudnym charakterze. studiuje razem z tą koleżanką? patrz, mają wspólne zainteresowania, a może i plany na przyszłość, może chcą pracować w podobnym zawodzenie. pewnie jest z nią o czym podyskutować, a nie tylko wieczna zawiść i obgadywanie bliźnich, a także wyzwiska spowodowane kompleksami. bardzo nieatrakcyjna cecha.

Gość gość
Myślę że ten gość się opamięta w porę i zwieje do tej dziwy jak ją nazwałaś :P Ciekawe jak ty wyglądasz?

Gość gość
A ty myślałaś , że tylko ty mu się podobasz? :D

Gość MagoSs
Jak ja wyglądam? mam duże rozwarcie między nogami i szeroki uśmiech :D

Gość MagoSs
Po co te ściemy i krętactwa... to chce wiedzieć. Tak samo jak powiedział mi, że spał przede mną z 10 laskami a jak doszło co do czego to wyszło, że jest prawiczkiem. Jak to usłyszałam to poważnie zwymiotowałam ale nie dlatego, że poznałam ten fakt.. dlatego, że mnie okłamał ! TO jakoś zniosłam, wybaczyłam było ok.. A teraz znowu się zawiodłam.. !!!

Gość MagoSs
Mam przerwę między zębami na 5 złotych :D

Gość MagoSs
I nie obrażam laski, pisząc na forum nie używam jej imienia a dziele się swoją opinią. Mam prawo się wyżalić na forum, po to ono jest :P