Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagoSs

Podobała mu się ... ! czy nadal mu sie podoba ..?

Polecane posty

Gość gość
nazywasz ją lafiryndą i nie tylko. Jeżeli tak oceniasz ludzi po pozorach to masz brzydki charakter, a tego żadna uroda nie wynagrodzi.

Gość gość
no cóż, to smutna historia. zrzucanie teraz winy na faceta za własną zazdrość. hm. biedny koleś.

Gość gość
no tak, masz faceta kłamce i oszusta ale lepiej sobie ulżyć jeżdząc po bogu ducha winnej dziewczynie, głupia jesteś i tyle

Gość gość
między uszami hula wiatr u autorki co studiujesz autorko, a co twój chłopak i jego atrakcyjna koleżanka?

Gość gość
Skoro jemu podobają się takie wytapetowane laski to czarno to widzę. Sporo jest takich. I praktycznie każda może sobie zrobić tapetę i zakręcić w głowie takiemu chłopakowi. Nawet brzydka.

Gość gość
Nie pytam nawet co studiujesz ;)

Gość MagoSs
Nie chciałam uzyskać odpowiedzi na to czy laska jest godna tego, żeby być obrażaną czy nie. Swoimi wypowiedziami nikogo nie krzywdzę. I nie mam z nią żadnego problemu, możliwe, że jakbym poznała bliżej to mogłabym ją polubić. Nie znam jej i opisuje tylko i wyłącznie wygląd - bo tylko i wyłącznie o wygląd pytałam.

Gość gość
więc odpowiedź brzmi: tak, jej wygląd się mu podoba.

Gość gość
I nie mam z nią żadnego problemu, >Naprawdę? możliwe, że jakbym poznała bliżej to mogłabym ją polubić. >Na pewno. Nie znam jej i opisuje tylko i wyłącznie wygląd >W sumie niczego więcej nie zdradziłaś ponad to że jest wytapetowanym kurduplem. Napisz jak wyglądasz ty, jak wygląda ona.

autorka obraża koleżankę chłopaka nazywając ją tapeciarą, bo jest o nią zazdrosna. dosyć to infantylne. X może tamta dziewczyna poza tym makijażem ma fajny charakter, tyłek, biust albo cokolwiek innego na co facet zwrócił uwagę. prawdopodobnie jest po prostu miła, uprzejma i lubiana.

Gość gość
pytasz tylko o wygląd autorko, a może wygląd to nie najważniejsza rzecz w atrakcyjności, hm? seksapil to nie rysy twarzy czy rozmiar cycka.

Gość MagoSs
Tak samo jej wygląd mu się podoba jak wcześniej spał z 10 dziewczynami.... Ja po prostu boję się go o cokolwiek spytać bo on jakby się wstydził mi szczerze odpowiedzieć. Albo na początku udawał kogoś kim nie jest i teraz mu się ciężko z tego wygrzebać. A ja mam coraz to bardziej tego dość i ciężko mi to zrozumieć. Nie chciałam obrażać tej dziewczyny, na prawdę jej sprawa jak wygląda (mnij więcej zawsze wszystko na wierzchu i z tego co opowiadał M. to co miesiąc inny facet i chwali się koleżankom. Wiem, że to nie jego typ dziewczyny po prostu wiem i tyle! I kłamie i ja mam tego po dziurki w nosie. Najgorsze jest to, że go kocham i tak a później mogę tego żałować

Gość gość
srały muchy będzie wiosna nie zmieniaj tematu dramatyczną gadką o braku zaufania, żeś jest zazdrosna krowa i tyle.

Gość gość
nie wierzysz mu, że mu się podobała, ale wierzysz, że ma innego co tydzień i się tym chwali? Taaaa...wierzysz w to w co jest ci wygodnie wierzyć.

Gość gość
oczernia ją teraz przed tobą, żebyś niczego nie podejrzewała. jakie to typowe :)

Gość MagoSs
Nie, nie wierze w to co chce. Po prostu chyba mu nie ufam. Wiem, że to są detale, tylko ja cenie szczerość i już. Ja nie wymyślałam sobie łóżkowych partnerów itd.

Gość MagoSs
I w tyłku mam czy laska się puszcza czy nie bo ja pytałam o ideał wyglądu a nie o idealny materiał na żonę :P Wiem, że nie jest w jego typie bo ja pozwalam mu czasami wybrać jakiegoś p****la na wieczór i wiem jaki typ kobiet lubi. To też się przez parę miesięcy może zmienić ? nie sądzę ;p

Gość gość
hehe aleś ty naiwna. każdy facet wybiera w takich wypadkach odwrotny typ urody, żebyś w przyszłości nie podejrzewała go o romanse. każdy kretyn wie, że to test.

Gość gość
autorko nikt nie pisze o puszczaniu się koleżanki twojego chłopaka, tylko ty

Gość gość
Musisz byc strasznym pustakiem i do tego glupim. A facetowi widocznie tamta laska sie podoba tylko juz wie ze tobie nie moze ufac.

Gość gośćM
Podobała mi się i nadal mi się podoba. Jest moim ideałem urody. Kochanie, czy to chciałaś usłyszeć?