Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteta42

chcę romansu

Polecane posty

Gość esteta42

Mężczyzna w średnim wieku, wysportowany, wysoki, niezalezny finansowo poznam młodą pewną siebie dziewczynę.

Gość gość
jak to 42 to twój rocznik to szukałabym romansu na nagrobkach.

Gość eska646
a ja bym stawiała na 42 lata :) a do czego jest to Ci potrzebne ?

Gość esteta42
tak masz rację mam42 lata pragnę przygody. Gwarantuję, że ze mną się nie będziesz nudziła. Wycieczka zagraniczna nie stanowi problemu. Jednakzaznaczam interesuje mnie też seks.

Gość eska646
jest Ci obojętne jak kobieta wygląda, nie piszesz o tym w poście. Piszesz wyłącznie o sobie. rozumiem, że masz żonę a szukasz kogoś na boku, czy się mylę ?

Gość esteta42
Nie chciałbym wyjść na szowinistę. Dlatego też od razu nie napisałem jakiej kobiety szukam. Interesuje mnie dziewczyna uśmiechnięta, zadbana, powyżej 165 cm; ja mam184. Jeśli chodzi o mój stan cywilny to jestem w separacji. Dodam, że jestem ze Śląska i dużo podróżuje zawodowo, głównie do krajów Europy Zachodniej - Austria, Niemcy, Francja, UK. W kontaktach biznesowych czasami pomaga obecność kobiety, np podczas nieformalnej kolacji z partnerem biznesowym. Jeśli znasz np. angielski, francuski czy niemiecki to byłoby OK. Jednak nie jest to konieczne.

Gość gość
A ile płacisz? I czy jeśli znam wszystkie trzy wymienione przez Ciebie języki to zarobię więcej, niż gdybym znała tylko jeden?;)