Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DieAngel

Trądzik! co poradzicie?

Polecane posty

Hej dziewczyny, nie wiem czy dobrze trafiłam, ale jednak postanowiłam, że zapytam tutaj... No więc tak, mam 13 lat i wiadomo dojrzewam i bla bla... Mam cerę raz tłustą a raz suchą, nie wiem czy jest to spowodowane, no ale głównie chodzi mi o TRĄDZIK i wągry. Co jakieś pół roku jeżdżę do dobrej pani dermatolog i ona przepisuję mi jakieś żele, leki na receptę, ale wiadomo po jakimś czasie to wszystko się kończy i wtedy zaczynam sobie jakoś sama radzić z niewielką pomocą mamy, zazwyczaj. Poleciłybyście może jakieś sprawdzone, niezbyt drogie : żele, maście, kremy, kosmetyki cokolwiek? I co na wągry? Co mogę z nimi zrobić? Czy mogłabym już stosować jakiś łagodny peeling? Jeśli tak to jaki? Jeśli możecie rozpiszcie się na ten temat, wiem że w internecie jest tego dużo, ale wolałabym jakby któraś z was napisała mi to w skrócie mniej więcej tu, z góry dziękuję za pomoc. :>

Gość gość
Jako kosmetolog polecam Ci łagodny żel do mycia twarzy, tonik antybakteryjny. 2 razy w tygodniu maseczkę drożdzową lu peeling enzymatyczny. Na noc krem złuszczający z kwasami, a na dzień krem z algami :) Podałam przykład kosmetyków z firmy Bandi. Jest jeszcze wiele innych firm, ale z tej jest naczęściej zadowolona mlodziez, która mnie odwiedza :)

Gość gość
polecam ci krem ze śluzu ze ślimaka na moim blogu piszę o nim sporo

Gość gość
moj blog to przemyslenia kasi

Gość gość
zgadzam sie z Pania kosmetolog i propozycja kremow bandi od zawsze mialam problemowa cere a dzieki kremowi BANDI wyleczylam ją sobie jaka cena taka jakosc bo do tanich nie nalezy.

Gość gość
wieczorem uzywalam mleczka do demakijazu pozniej mydelko antybakteryjne i krem BANDI ok 10 min przed polozeniem sie spac

Gość gość
Bardzo dobre są też zabiegi z kwasami Bandi np.z kwasem pirogronowym i salicylowym. Potrzeba kilka zabiegów ale trądzik znika bezpowrotnie. Miałam takie zabiegi w salonie www.beautypremium.pl i szczerze polecam.

Gość gość
Dieta też jest ważna, im więcej rzeczy gotowych, mc donaldów itd tym gorzej dla skóry. Ja przerzuciałam sie na gotowanie w domu, owoce i pije tylko wode i różne herbatki i mam skóre o niebo lepszą

Gość gość
W moim przypadku to był cud. Nic nie pomagało pzrez wiele lat. Brałam hormony, nawet retinoidy. Zawsze wracało. Gdy kosmetyczka powiedziała mi o chińskich kremach podeszłam bardzo sceptycznie. Ale po kolejnym wysypie wielkich grud postanowiłam zaryzykować.... Kupiłam mydło Manting, balsam siarkowy i krem XFML. Myłam buzię 2 razy dziennie mydłem, na dzien kładłam XFML, a na noc balsam siarkowy. Przez pierwsze 2 tygodnie nic się nie działo, a póxniej... pryszcze znikały w oczach. Jestem przeszczęsliwa, a moja kosmetyczka dostała iwleki bukiet kwaitów, bo tlyko ona wie, jaki to był kompleks.

Gość gość
Walcząc z trądzikiem przerobiłam wiele rzeczy.Robiłam różne głupstw dobrze że bardziej sobie tym nie pogorszyłam.Ostatnio zdecydowałam się na tabletki IQFACE.I muszę powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczona pierwszymi zmianami.Pryszczy jest zdecydowanie mniej skóra mniej zaczerwieniona.Jestem dobrej myśli mam nadzieję że pozbędę się tego świństwa raz na zawsze.

Gość gość
Iq face to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, dokładnie takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych. Mechanizm jest identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomeendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem: OSZUSTWO!!!!!

Gość garsija0
Mimo to co wypisuje ten gościu zdecydowałam się na zakup tych tabletek.I muszę powiedzięć że jest pozytywnie zaskoczona ich dziaaniem.Po dwóch tygodniach widać już zmiany a trądziku w całości pozbyłam się po trzech miesiącach stosowania

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: ww.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gośćGemius
Nie interesuje mnie twoja opinia.Mi IQFACE pomogły to dzięki nim w końcu wyglądam normalnie.Nie wstydzę się wychodzić wśród ludzi.Pryszcze przestały zatruwać moje życie.