Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takiej różnicy wieku?

Polecane posty

Gość gość

ona 26 lat, on 44?

Gość gość
Spora, ale prawdziwa milosc i takie roznice zniesie.

Gość gość
to prawie jak pedofilia

Gość gość
ja też mam młodszą kobietę o 18 lat :D

Gość gość
Jestem z nią juz ponad rok, na początku denerwowała się jak płaciłem za nią (chciałem płacic za wszystko co było dla nas obojga), mówiła,że czuje sie niezręcznie w takich sytuacjach (chodziło o to co ludzie powiedzą). Jednak wytrwaliśmy, a teraz się śmiejemy z ludzi,którzy komentują jak nas widzą razem

Gość gość
I myślę, że warto jest próbować mimo wszystko, ponieważ później się żałuje.

Gość gość
Moj jest 12 lat starszy. Dzis jak razem robilismy zakupy, sprzedawca poprosil mnie o dowod (mam 27 lat, nie wiem co mu sie uroilo), bardzo to mojego narzeczonego dotknelo, wkurzyl sie, ze mu ktos insynuuje, ze sie z dziecmi zadaje.

Gość gość
masakra. Kobiety w takich ukladach sa zazwyczaj niedowartosciowane, z problemami

Gość gość
w miłości, prawdziwej miłości roznica wieku znaczenia nie ma

Gość gość
Może specjalnie zapytał, żeby zrobic na złośc. Ludzie w Polsce tacy są-zacofani. Potrafia tylko komentować, są mało tolerancyjnie i zawsze im sie kojarzą takie związki z jednym-sponsoringiem.

Gość gość
smiac mi sie chce z tych tekstow o prawdziwej milosci..jasne, milosci do mlodego cialka, a z jej strony milosci do wygodnego zycia.

Gość gość
Jaka masakra ? Ja tez mam dużo starszego mężczyznę, jestem atrakcyjna kobietą,zadbaną,zaradną. Podobam się młodszym jak i rówieśnikom. Jestem ze starszym facetem z wyboru, żaden w podobnym do mojego wieku mi nie odpowiadał.

''bardzo to mojego narzeczonego dotknelo, wkurzyl sie, ze mu ktos insynuuje, ze sie z dziecmi zadaje'' A nie powinien, bo z niego tez niezly dzieciak. O cos takiego sie wkurzyl? Moze po prostu mlodo wygladasz, moze sprzedawca pomyslal, ze jestes jego corka, po co od razu dorabiac filozofie i marnowac nerwy?

Gość gość
Ale to nie bylo w Polsce :)

Gość gość
Probowalam go uspokoic, moim zdaniem to nie bylo nic takiego. Dla mnie to nawet komplement. Nie wiem czemu tak go to ubodlo, pierwszy raz nam sie to przytrafilo, moze go wzial z zaskoczenia :)

Gość gość
Aha, na pewno nie wygladamy jak ojciec z corka. A ja tez specjalnie mlodo nie wygladam, mysle, ze tak akurat na swoj wiek.

Moze sprzedawca mial dobry dzien i chcial komus poprawic humor, zawsze myslalam, ze kazda kobieta sie z czegos takiego cieszy. Owszem, wkurza, kiedy sie jest z grupa rowiesnikow i nie mozna zrobic zakupow, bo przewaznie nie mam przy sobie dowodu, ale wole wygladac mlodo i miec takie problemy.

Gość gość
dla mnie to masakra i sorry, ale z duzo starszymi facetami sa albo mega laski, ktore moga przebierac i wybieraja bogacza, albo wlasnie takie szare myszki, ktore nigdy tak naprawde nie byly adorowane i nie graly I skrzpiec, dlatego jak ten starszy zaczal okazywac zainteresowanie to sie "zakochaly"

Gość gość
Dla mnie to nie byl problem, jak wczesniej pisalam. Nawet mu podziekowalam za komplement.

Gość gość
do gościa powyżej: Jak mówiłam, cieszę się sporym zainteresowaniem wśród mężczyzn, jestem niezależna finansowo, mam dobre wykształcenie. On jest wysportowany, bardzo męski, dobrze zarabiający. Ludzie w Polsce rzeczywiście są ograniczeni.

Gość gość
no to w*********j na zagraniczne forum, tylko kto bedzie chcial rozmawiac z poleczka

Gość gość
Poziom jak sobą reprezentujesz jest poniżej wszelakiej krytyki polaczku.

Wszyscy ludzie sa ograniczeniu. Ja sie nawet nie dziwie osobom majacym taka opinie, sama nikogo nie oceniam na podstawie wieku partnera, ale jako ze nigdy absolutnie nie interesowali mnie starsi mezczyzni, wiem, ze niektorzy tego po prostu nie zrozumieja. Widocznie to kwestia osobowosci, a moze czasem sie po prostu trafia na kogos wuzo mlodszego/starszego, dostanie przyslowiowa strzala amora i nie ma wyboru ;)