Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupillu

koszule do karmiernia z żyrafą Wasze opinie

Polecane posty

Gość gapik87
Są ok, kupiłam chyba nawet z tego sklepu tylko przez allegro. Cena bardzo kusząca.

Gość gość
Ja miałam i się nie sprawdziły. Ten materiał nie przepuszcza powietrza. Z drugiej strony miałam je tylko w szpitalu, potem wyrzuciłam, więc nie żałuję, bo tanie były.

Gość gość
połowa babek na oddziale takie miała, ale chyba przydatne, ja wolałam takie z zakładką,bez guzików

Gość gość
Ja taką dostałam, ale z misiem ;) wykorzystałam ją miałam tylko do porodu i parę godzin po, do czasu aż poszłam się umyć. Jak dla mnie, całkiem ok. Nie jest to szczyt mody ale nie o to chodzi :)

Gość gość
Sa sztuczne wiec sie czlowiek mocno spoci...te z guzikami po bokach to masakra non stop sie guziki rozpinaly..lepsze z guzikami po srodku..za ta cene ujdzie

Gość gość
Co do sztuczności to zależy gdzie się kupi. Jedną kupiłam jakoś za 17 zeta i była jak cerata, drugą ciut drożej, niby ten sam wzór, ale już ciut drożej i zupełnie inna w dotyku i się nie pociłam w niej.

Gość gość
ch.j mie to opchodzi

ja mam trochę takich ciuchów po siostrze inaczej bym chyba się zapłakała, bo te w sklepach są albo brzydkie/kiepskiej jakości, albo drogie:( ale faktycznie za kilkanaście zł to chyba można zaryzykować zakup jak bym miała zaszaleć to może coś z tego zestawu;) http://babyonline.pl/koszule-do-karmienia-wybieramy-najladniejsze-koszule-do-karmienia,wyprawka-dla-mamy-i-dziecka-galeria,2973,r3p2.html

Gość gość
Ta koszula jest sztuczna i po praniu płowieją ale napewno przyda ci sie taka gorsza bo przy karmieniu czesto trzeba sie przebierać gdy jest nawał pokarmu

Gość gość
jak ci się podoba, to czemu nie. ja kupiłam sobie na rafjolka.pl mają bardzo wiele modeli do wyboru

Gość gość
Moze nie sa one najpiękniejsze ale ja mialam taką. Uzywalam jej tylko przez trzy dni w szpitalu i z racji ceny niebylo mi szkoda jej potem wyrzucić.

Gość gość
"Ta koszula jest sztuczna i po praniu płowieją ale napewno przyda ci sie taka gorsza bo przy karmieniu czesto trzeba sie przebierać gdy jest nawał pokarmu"- istnieją jeszcze staniki do karmienia i wkładki laktacyjne... Ja miałam taką w rękach, na metce- bawełna, ale w dotyku nieprzyjemna i prześwitująca, o estetyce nie mówią. Nie do końca jest tak że po porodzie wszystko Ci jedno jak wyglądasz, pewnie że to nie najważniejsze ale dla mnie dalej było istotne. Ja kupiłam po prostu piżamę z rozpinaną górą albo podnosiłam podkoszulek.

Gość gość
Mogę Ci polecić fajne koszule do karmienia ze strony allinside.pl, często tam kupuję różnego rodzaju rzeczy od ubrań po elektronikę i jest okey

Gość gość
Mogę Ci polecić fajne koszule do karmienia ze strony allinside.pl, często tam kupuję różnego rodzaju rzeczy od ubrań po elektronikę i jest okey