Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JamesWoods30

Impas 30 latka. Sponsoring idealnym rozwiązaniem ?

Polecane posty

Gość JamesWoods30

Pisze tutaj licząc na to że znajdzie się osoba która jest w stanie udzielić logicznej odpowiedzi bądź wyrazi swoje zrozumienie dla mojej sytuacji. Jestem 30 latkiem który zakończył związek z osobą która okazała się być moim zdaniem chora psychicznie. Bardzo ją kochałem na początku dlatego tkwiłem w toksycznym związku bardzo długo starając się zrozumieć i licząc naiwnie na zmiany które oczywiście nie nastały. Mój problem polega na tym że nie chce się angażować emocjonalnie a z drugiej strony chcę być fair i powiedzieć od razu jak to wygląda z mojej licząc na to że druga strona nie zostanie przeze mnie skrzywdzona w ten lub inny sposób. Parę razy już zakochały się we mnie dziewczyny i skrzywdziłem je. A teraz chciał bym tego uniknąć. Nie należę do osób które łapią dziewczynę za rękę zaciągając ją do pokoju mówiąc po drodze jacy to nie są majętni i opowiadając bajki o tym jakie interesy prowadzą. Drugi problem polega na tym że większość dziewczyn które poznaje nie rozumie tego co do nich mówię. Nie kręcą mnie dziewczyny które maja iq na poziomie oglądania tvn lub pamiętników z wakacji. Podobają mi się młode dziewczyny od których promieniuje energia i chęć czerpania radości z życia. Jestem wysoki, wysportowany i bez problemu poznał bym normalną dziewczynę ale zastanawiam się czy sponsoring nie był by idealnym układem. Dziewczyna która się ogłasza z propozycją sponsoringu sama na starcie godzi się na warunek że dostaje wynagrodzenie za poświęcony czas wiec nie może liczyć na coś więcej. Wiem chociaż że jest ze mną dla kasy a nie zastanawiam się czy nie jest bo jestem majętny. Myślicie że była by szansa poznać inteligentną i ładną dziewczynę która pisała by się na związek w którym zaznaczę na początku że nie chce się angażować emocjonalnie? Tak jak mówię jestem osobą która jest wyczulona na ranienie innych osób a z drugiej mam potrzebę neandertalczyk uprawiania długiego i ostrego sexu.

Gość gość
Ja myśle ze normalna i inteligentna dziewczyna nie zgodzi sie na taki układ, chyba ze sytuacja finansowa przystawi ja do muru. Jesli chcesz dziewczynę na sponsoring to jedynie pusta lale, taka prawda,

Gość gość
W ogóle czego ty oczekujesz...normalna szanująca sie dziewczyna nie pójdzie na taki układ. Polecam przytrzymanie swojego popędu seksualnego i znalezienie wartościowej, fajnej dziewczyny, wtedy oboje nie bedziecie sie męczyć, nie rozumiem ludzi jak moga byc z kimś tylko dla seksu...

Mysle, ze masz szanse u kobiety w podobnej sytuacji jak twoja. Choc tego nie przewiduje, mysle, ze gdyby zakonczyl sie moj obecny zwiazek, nie chcialabym kolejnego i wlasnie szukalabym kogos takiego, jak ty. Ale wiekszosc 'normalnych' kobiet na to nie pojdzie. Sponsoringiem nie zawracalabym sobie glowy, brzydzilabym sie sama soba, gdybym miala placic za seks.

Gość gość
też uważam że inteligentna osoba nie poszłaby na taki układ a pustych i głupich przecież nie chcesz poza tym uważasz się za inteligenta a sadzisz byki, jak widać kasa to nie wszystko, 30stka na karku a pustyś jak dzwon w twoim wieku inni myślą już o stabilizacji a nie układach bez zobowiązań, żal mi ciebie

Gość JamesWoods30
Niestety osoby inteligentne są najczęściej obdarzone dysleksja i dysortografia za co przepraszam jeśli ostro kłuje w oczy. Każda osoba która ma coś w głowie wie że kasa to nie wszystko wiec nie pisz banałów. Wyraziłem się niejasno za co przepraszam. Chodzi mi o sex ale również o spędzanie czasu. O stabilizacji myślę ale nie należę do osób które chcą okłamywać lub oszukiwać inne osoby. Chcę być fair i powiedzieć na początku jak to wygląda z mojej strony żeby nikogo nie skrzywdzić. Nie powinno się robić czegoś osobą czego nie chciało by się by ktoś robił swoim bliskim. Wiem masz powody by było Ci mnie żal.

Gość gość
Np to bądź szczery z ta dziewczyna i powiedz jej to ze chcesz byc fair. Tylko dziewczyny takie sa ze niestety sie zakochują :/ Tak jestem dziewczyna.

W takich sprawach pytaj sie innych facetow bo tu uslyszysz tylko slowa na nie. Dla kobiety kobiieta zawsze bedzie wrogiem i zagrozeniem.

Gość gość
Moim zdaniem sponsorowana dziewczyna to uczciwy uklad w tej sytuacji. Jestem kobieta;)

Gość gość
Moim zdaniem znajdziesz i za darmo taką co na układ pójdzie bo sam byłem w takim układzie jakieś pół roku... to był jej pomysł, spodobałem się jej i tyle chciała mnie do łóżka ja miałem seks ona również, zawsze z gumką było fajnie.

Gość JamesWoods30
Jakiś pomysł gdzie znaleźć taką studentkę do sponsorowania ? Jestem wysoki przystojny i nigdy nie miałem problemu z powodzeniem u kobiet.