Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temp w pochwie

Polecane posty

Gość gość

Hej mam takie pytanko, jeśli jesteś w ciąży to po jakim czasie temperatura w pochwie wzrasta, chodzi mi o to po jakim czasie najszybciej można sie zorientować ze jest sie w ciąży, czy jest to 3 dni czy 6 czy może więcej

Gość gość
autorko, boisz się że gumka pękła?

Gość gość
Temperatura wzrasta po owulacji .I utrzymuje sie wyzsza od 10 do 14 czasami 18 dni ,zalezy od roznych czynnikow i kazdego moze by inaczej .Kezeli po 20 dniach wyzszej temp . nie dostaniesz okresu to mozesz by pewna .Jezeli nie jestes w ciazy to temperatura zacznie spadac miedzy 10- 18 dniem cyklu i dostaniesz okres.Wyzsza temp.swiadczy , ze bylo owulacja i to wtedy kiedy poprzedza ja przez pare dni nizsza temp.A ciaze mozna stwierdzic gdy utrzymuje sie za dlugo ponad 20 dni.

Gość gość
Poprawka - po 20 dniach nie to ze moze byc pewna , a mozesz juz podejrzewac.Za szybko sie wbilo.

Gość gość
nie pękła, ale została .... ale zaraz ja wyciągnęłam. sperma była w gumce , był to 15 dzień cyklu, zgodnie z w moimi wyliczeniami mógł to być dzień owulacji, dzisiaj mierzyłam temp rano było 36,85 (czyli 17 dzień cyklu) , wiem ze podczas owulacji mam ponad 37,