Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykład Ani pokazuje, że na chorobę nie ma bata

Polecane posty

Gość gość

1) Wiedziała, że jest genetycznie obciążona i badała się profilaktycznie od dawna 2) Miała kasę na wszelkie leczenie, co wbrew pozorom ułatwia życie i zwiększa szanse 3) Miała motywację do życia i silny charakter 4) Była młoda 5) Była zdrowa, tj dobrze odzywiona i wysportowana i dbała o to całe życie I hugo. Muszę niestety powiedzieć, że jakkolwiek mi jej żal, czegoś nie rozumiem. Obciążyła swoje dzieci, one mogą o siebie dbać jak ona, a przynajmniej jedno na bank też tak skończy.SKoro wszyscy umierali. Dlaczego rozpłód jest taki ważny? Dziś w necie przeczytałam wypowieź jej onologa, który mówił, że tomografii nie obił, bo promieniowanie jest szkodliwe, a ona chciała mieć jeszcze jedno dziecko. Kooorva ważniejsza jest rola rozpłodowa kobiety niż jej życie. Ważniejsze było dać jej szansę na urodzenie 4, w razie,gdyby jednka raka nie miała, niż leczyć raka i dac jej żyć. Tylko utwierdzono mnie w mych antynatalnych nastawieniach. Przykro mi.

Gość gość
jakiej Ani ? Ani Jagiellonki ?

Gość gość
jaasne wiedzac ze jestes genetycznie obciazony powinienes sie w dziecinstwie do trumny polozyc :classic_cool: idiotka

Gość gość
nie wiadomo czy się regularnie badała poza tym u młodych ludzi rak jest bardziej agresywny

Gość gość
jakiego raka miał jej ojciec? bo wiadomo że też zmarł na raka

Gość gość
jej tato miał innego rodzaju nowotwór a dowodów na to, że rak trzustki jest dziedziczny wciąż nie ma

Gość gość
pozostaję siła rzeczy jednak poruszona tym co ją spotkąlo. czasem takie historie powodują pobudkę u człowieka w głowie. teraz mniej narzekam od kilki dni, ale najgorzej, że pewnie za 2 miechy wszystko ucichnie i tyle każdy będzie pamiętał. życie toczy się dalej i na tym polega jego tak piękno co i okrucieństwo

Gość gość
Mnie wkurza że taka wartościowa osoba umarła na raka, która nic nikomu złego nie zrobiła, a np. taki tusk który zniszczył Polskę, każe starym ludziom pracować do 67, jest zdrowy jak koń i ma się dobrze. To pokazuje jak zycie jest niesprawiedliwe. Juz nawet lepiej żeby ten cham i prostak wojewodzki zdechl na raka, bo też nic soba nie rezprezentuje, cham i prostak, ale czemu takie kompletne śmieci są zdrowe jak konie, a taka porządna kobieta umiera? albo ten pedofil trynkiewicz, 60 lat, zdrowy jak byk, a ania umarla. I gdzie jest bóg???

Gość gość
a co ma Bóg do tego stworzył świat i dał go ludziom w posiadanie a co ludzie robią z Ziemią, na której żyją? zatruwają powietrze, ziemię, wodę żyjemy w zatrutym środowisku i jemy zatrutą chemią żywność jak mamy być zdrowi?

Gość gość
dobrze odzywiona i wysportowana i dbała o to całe życie gdyby dobrze sie odżywiała to by nie umarła za mało warzyw i owoców surowych jadła pokazuje to ze zle sieodrzywiamy za durzo jemy w porównaniu np do hunzów gdzie nie oni nie wiedza co to rak choroby serca cukrzyca nadciśnienie i oni mięso jedzą prawie raz do roku za to durzo warzy i owoców

Gość gość
a teraz w ogóle czytam, że ona chciała i pragnęła i marzyła o slubie ja jebię...całe życie nie, nie i nie, media nie mają czego wymyslac, tak samo jak na każdym portalu widnieją inne jej rzekome ostatnie słowa

Gość gość
warzywa to tez tak nie do konca samo zdrowie,czasem nie wiadomo co komu zaszkodzi

Gość gość
gdyby dobrze sie odżywiała to by nie umarła xxx cóż za oskarżenie...

Gość gość
to nie oskarzenie dieta aleluja dieta gersona post daniela ewy dambrowskiej łaczy je ze lecza raka i wszystkie choroby cywilizacyjne te diety sa oparte na warzywach i owocach surowych

Gość gość
Ciekawe ile bys pociagn. na tych surowych owocach i warzywach

Gość gość
ludzie jakie wy tu głupstwa piszecie rozum odbiera nadmiar wolności i takie wyłącznie bezkarne pieprzenie 3po3 .

Gość gość
skończcie już z tą Anką, wejść się nie da na neta, tv się nie da włączyć, gazety się nie da otworzyć bo wszędzie to samo

Gość gość
wiem ze o zmarłych się źle nie mowi, ale na boga! .. wiedziała ze jest obciażona, a trojke dzieci urodzila, brawo! teraz nie dość, ze facet został sam z dzieciakami, dzieci zostały bez matki, której nawet pamiętać nie będą, to jeszcze możliwe, ze są obciążone chorobą... nic tylko pogratulować bezmyślności i egoizmu. urodzila, bo jej się dzieciaczki zamarzyły a jaki los im zgotowała? i jeszcze dziś przeczytałam, ze podobno chciała JESZCZE WIĘCEJ dzieci mieć. patologia..

Gość gość
Ogromnie mi jej szkoda nie zmienia to faktu że przy okazji śmierci tak młodej osoby wielu zrozumie że szukanie zdrowia to nie bułka z masłem i warto taki temat bardziej serio potraktować.I że wielu wbrew pozorom i mędrkowaniu porusza się mimo wszystko po kruchym lodzie mądrząc się tu i ówdzie na tematy prawdziwego zdrowia o którym mają blade pojęcie.Spotkałem kiedyś na Wolumenie człowieka ok 40tki i kiedy doszło między nami do dyskusji idąc ogromnie na skróty zaryzykowałem wobec niego mówiąc że jestem w stanie wyciągnąć człowieka w średnim wieku z poważnych opałów ze zdrowiem jeśli ten otworzy się na uczciwą współpracę na to on odpowiedział no przypuśćmy że jest to możliwe ale trudno będzie panu udowodnić że to rzeczywiście pana zasługa i wkład pracy odwrócił złą kartę.Po czasie przemyślałem jego słowa i często choć wiem że mógłbym pomóc to się powstrzymuję bo ze strony ludzi nie ma lojalności często uczciwości i wiary że to co z pozoru wydaje się niemożliwe wcale takie być nie musi. ROen21

Gość gość
Gościu z 16:34 - oczywiście, ze wiedziała, ze jest obciażona w końcu jej ojciec tez na raka umarł!

Gość gość
czyli wg was,powinnam zrezygnować z macierzyństwa bo mój ojciec umarł na raka.... czyli powinnam też sprzedać samochód ,jeśliby np. zginął w wypadku samochodowym.... albo nie jeść ryb/nie karmić dzieci rybami jeśliby udławił się ością... o ja 3,14erdole!czy to nie jest przypadkiem "idealny świat lorda Ferquadd'a"?O

Gość gość
co Ty porównujesz w ogole? dziecko to jest życie, a nie zabawka, nie można się bawić w boga i robić eksperymenty genetyczne czy wyjdzie zdrowe dziecko czy chore :/

Gość gość
ale niektorzy glupoty pisza ze masakra,wszystkiego niestety nie da sie przewidziec i miec wplyw:/

Gość gość
niektorzy to sie chyba z oslami na leb zamienili, ta co p******i ze trzeba jesc owoce i warzywa bo zdrowe, puknij sie w leb, zdrowe warzywa i owoce juz dawno wyginely a zastapily je warzywa i owoce sztucznie pompowane i spryskiwane po same pachy, no chyba ze ty caly rok warzywka sobie chodujesz... a potem nastepna co z oslem na glowke sie zamienila i co ze byla obciazona? teraz w kazdej rodzinie ktos umiera na raka i co? ludzie maja dzieci nie miec bo babcia czy dziadek na raka umarli? a moze ci na na serce tez maja sie nie rozmnazac? a co z tymi gdzie jest choroab psychiczna w rodzinie? tez maja wybiegac w przyszlosc i sie nie rozmnazac? gorszej durnoty juz dawno nie czytalam, ty tez nie powinnas sie rozmnazac z takim ilorazem szkoda tylko dzieci....

Gość gość
idiotki u kazdego w rodzinie ktos zmarl na raka, czyli co to w tej rodzinie nie powinny sie rodzic dzieci, dziadek mojego meza zmarl na raka trzustki, ja z mezem mamy 2 dzieci, i co nie powinno ich byc ba sa obciazeni, puknijcie sie kazdy chce zyc , a co z tymi co gina w wypadkach, kazdy z nas moze wyjsc z domu i zginac ,wiec co nie powinno sie miec dzieci, jedynie to puste idiotki nie powinny miec dzieci bo na bank dziecko bedzie takim niedorozwojem jak p[usta matka

Gość gość
13.37 to fakt: LECZ SIĘ! ale jak to mówią "złego diabli nie biorą" 11.13 i najlepiej tak jak w krajach skandynawskich w dawnych czasach wszystkie noworodki z ilością punktów apgara mniej niż dziesięć wrzucać w przepaść, żeby się nie rozmnażały. na raka zmarła moja babcia i ojciec, mama też walczyła z nowotworem ale walkę wygrała. też jestem obciążona genetycznie i to fest. ale mam jedno dziecko i nie planuje na nim poprzestać. w bramie obok mnie mieszka młoda dziewczyna, która z powodu nowotwory straciła już matkę, ojca i brata, całą najbliższą rodzinę. czy teraz po tylu cierpieniach jakich doświadczyła ma się zamknąć w dom i żyć samotnie tylko dla tego, że jest obciążona?

Gość gość
egoistka wiedziała, że jest obciążona genetycznie i osierociła 3 dzieci. Te dzieci pójdą do domu dziecka przez głupotę matki