Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka sytuacja proszę o poważne odpowiedzi:)

Polecane posty

Gość gość

Jestem w trakcie rekrutacji do budżetówki rozmowe kwalifikacyjną miałam w tamtym tygodniu i też tego samego dnia miało się wyjaśnić kto otrzymał stanowisko.W piątek zadzwonili do mnie z informacją,że osoba decyzyjna,której notabene nie było w komisji jest na zwolnieniu...Mija 7 dzień roboczy telefon milczy....Czy powinnam dzwonić i pytać jak sytuacja się ma czy nie wypada?

Gość gość
a gdzie ta praca jest kotku?:)

Gość gość
jesteś jeszcze panienką czy masz faceta?

Gość gość
prosiłam o poważne odpowiedzi ponieważ nie wiem nco robić

Gość gość
byłaś miła na rozmowie kwalifikacyjnej ?

Gość gość
no proszę was.....dostałam się do najlepszej 3....byłam miła ale oni mają obowiązek informować lecz interesuję mnie to kiedy on wróci bo póki co 7 dni mija...i nie wiem co robić a mam nowe propozycje

Gość gość
Zadzwoń. W końcu ta banda urzędniczych darmozjadów jest na naszym utrzymaniu. :)

Gość gość
myślisz,że nie pomyślą o mnie natrętna ....

Gość gość
Na pewno nie. Tylko nie wspominaj o innych propozycjach. Taki telefon czasem pomaga bo pokazuje że Ci zależy i załatwiasz sprawy do końca. Ps. a swoją drogą to robota przypadła "znajomej-znajomego" - jak to w urzędach.

Gość gość
ale wiesz powinni chociaż zadzwonić,że jednak nie Pani a oni zadzwonili tylko,że on jest na Zwoleniu i cisza...wiecie też chce rzetelnie podejść do innej pracy a nie po dwóch dniach uciec jak zadzwonią..

Gość gość
kurde zadzwoniłam ;( nie udało się załamałam się nawet mnie nie poinformowali;( załmka!!!!!!;(

Gość gość
tak mi zależało;(:(

Gość gość
Bo te stare q-wy urzędowe rozpisują konkurs, rozpoczynają nabór aby było zgodnie z przepisami i potem wciskają swojego pociotka.

Gość gość
jak ci zalezy to idz tam ja jak staralm sie o prace to ja za szefowa latalam nie ona za mna

Gość gość
miałam dokładnie taką samą sytuację, w ogłoszeniu był termin dwa tygodnie na składanie dokumentów a jak zadzwoniłam po tygodniu by spytać kiedy będą rozmowy to się dowiedziałam że wybrali już kandydatkę te konkursy są rozpisywane dla ściemy a zatrudniają znajomych którzy pewnie nawet nie brali udziału w rekrutacji, tak właśnie działa budżetówka....tam najwięcej nierobów i nieuków ze znajomościami