Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzezanie przyrządem o nazwie Smartklamp

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Moja Przyjaciółka i Jej chłopak są fetyszystami i mają fioła na punkcie różnych eksperymentów w łóżku. Przyznała mi się ostatnio, że miesiąc temu zakupili na ebayu przyrząd o nazwie Smartklamp, którym podczas zabawy w łóżku, za obopólną zgodą dokonała obrzezania. Wszystko odbyło się bezkrwawo, natomiast przed założeniem przyrządu znieczuliła go maścią emla. Nosił tę nakładkę przez niespełna tydzień, po czym zaciśnięta część skórki obumarła i odpadła. Nie ukrywam, że moją pierwszą reakcją był szok, ale kiedy obejrzałam to na youtubie, strasznie mnie nakręciło, że można coś takiego zrobić w warunkach domowych bez jakiegokolwiek zagrożenia. Powiedziałam o tym narzeczonemu, z którym planujemy niebawem się pobrać i on stwierdził, że gdybyśmy zakupili ten przyrząd, to on jest jak najbardziej za, tym bardziej, że od dawna narzeka na znaczny nadmiar skórki, szczególnie w okresie letnich upałów. Jestem ciekawa, co o tym sądzicie. Będę wdzięczna za powstrzymanie się od głupich komentarzy. Póki co, polecam zdjęcia i nagrania wideo w necie, na których można zobaczyć co i jak.

Gość gość
Dla mnie brzmi trochę strasznie. Ściskać skórę przez tydzień tak, żeby obumarła? Masakra. Nie sądzę by to było dobre dla zdrowia.

Gość gość
"znaczny nadmiar skórki" :D co za stulejarz wymyśla takie teksty? :D🖐️

Gość Katasza_
A dla mnie to jest chore. Nigdy w życiu nie zgodziłabym się na to by zrobić coś takiego mojemu mężowi. Za bardzo bałabym się o jego zdrowie.

Gość gość
Facet który chce się obrzezać w domowych warunkach to jakiś wariat.

Gość gość
czyli sa 2 opcje: po zalozeniu Smartklamp mozna od razu odciac, albo czekac jak obumrze i opadnie samo? Ale po obrzezaniu 2 czesci skory dolna i gorna sa rozdzielone i musza sie zrosnac? Czy zrosniecie sie nie bedzie lepsze w 1. przypadku , gdzie tkanki sa naciete/"otwarte" ?

Gość gość
Obecnie obrzezanie klamrą staje się bardziej popularne, blizna jest niewidoczna. Moja partnerka namówiła mnie na Shang Ring. Ta metoda pozostawia więcej wewnętrznej części napletka. Zabieg wykonany prawie w warunkach domowych.