Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona_w_miłości

opuszczona po raz drugi : ((

Polecane posty

Gość gość
dlaczego sie rozstaliscie?

Gość gość
nie siedzieć w samotności i nie dzielić włosa na czworo, tylko wyjść, żyć aktywnie - może ktoś Cię potrzebuje, np. pieski w schronisku. I nie dać się nabrać na trzeci raz z tym samym facetem

boli i bedzie jeszcze dlugo bolalo . Czas , czas i jeszcze raz czas .Duza pomoc mozesz uzyskac od bliskich ci ludzi , jesli tacy sa wokol ciebie, a ty wyciagniesz reke do nich o pomoc . Nie umiera sie na szczescie po takich doswiadczeniach .

Pierwsze rozstanie, owszem było bolesne, ale rozstaliśmy się jak ludzie, po pewnym czasie już o nim tak wiele nie myślałam, szczerze życzyłam mu dobrze..Po około 6 miesiącach spotkaliśmy się ponownie, spotkania wynikały właściwie tylko z jego inicjatywy, ja starałam się być ostrożna, nie ufać mu do końca, jego deklaracjom, i jak widać słusznie :( właściwie z dnia na dzień i bez przyczyny zmienił stanowisko z "chcę być z Tobą i mieć z Tobą dzieci" na "nic z tego nie będzie i nie mamy już o czym gadać i to jego ostateczna decyzja". Zostawił to bez wyjaśnienia :( Jak zrozumieć facetów? Czuję się jak ostatnia frajerka :(

Gość gość
mowi sie trudno i kocha sie dalej.