Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Barabasz. awantura w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Dalismy na imię dziecku Barabasz. Moja siostra powiedziała ze to wstyd i nie zostanie chrzestna mojego dziecka ( bo ja poprosiliśmy o to jak bylam w ciąży). Jak byłam w ciąży mieliśmy 3 imiona: Konstanty, Barabasz, Tomasz. Ona się usprawiedliwia, , bo myslalam ze dacie na imię dziecku Tomasz". Ona ma 28 lat i ma sama córkę ktora ma na imię Ola. Kogo ja mam wybrać, siostrę cioteczna co ma 22 lata i się śmiała z tego imienia jak je usłyszała od mojej mamy ? P******a rodzina.

serio BARABASZ ?!? Boże widzisz i nie grzmisz !!! Jeszcze może możecie zmienić to imie Proszę was w imieniu waszego dziecka

Gość gość
Ale o co i tobie chodzi? Dlaczego każdy sie wtrąca. Ja wam nie mowie jak macie dzieci nazwać!

Gość gość
bo twoja rodzina normalnie zaaregowala jak i obcy ludzie. jak tak dziecko skrzywdzic...

Gość gość
Od męża ma być jego brat. Na szczęście się zgodził, chociaż za plecami też się śmieje z żoną. Ale na szczęście zostanie chrzestnym. Ale co z chrzestna? Czy tylko ja mam p******a rodzinę?

Gość gość
KARWASZ W TWARZ BARABASZ :) :)

Gość gość
Rodzinę masz normalną, to Ty jesteś nie teges... Trzeba było dać Poncjusz na imię... :P

Gość gość
Do cholery co jest złego w tym imieniu? Może k***a Aleks albo xawery jest super? W p**du też macie coś z głową nie tak!?

Gość gość
Wystarczy jeden rodzic chrzestny. Mój syn ma tylko chrzestną.

Gość gość
To mi się mialo podobać imie nie wam. Oczekiwałam pomocy a nie pouczania.

Gość gość
Ale jest mi przykro że moja rodzina mi odmawia. Ja chcę kogoś od siebie! :-( Wstyd to kraść a nie chłopięce imię! :-( Jak przekonać siostrę?

Gość gość
tylko w p*******j Polsce wszyscy się wp*****lają w czyjeś imiona i jak już nie jest Kubuś albo Zuzia to świat się wali !!!!

a dlaczego ty nie rozumiesz że dając imię dziecku to jego nie siebie obciążasz własnymi ambicjami bycia ORGINALNĄ To twoje dziecko będzie się wstydzić i płakać bo inni się z niego śmieją Ty sobie to wytłumaczysz że inni są zacofani ale twoje dziecko będzie cierpiało z powodu twoich i męża ambicji To przykre że macie to gdzieś

Gość gość
to jak Tobie się podoba to po co piszesz na forum ?

Gość gość
dzieci śmieją sie z innych dzieci tylko dlatego ze dorośli im tak pokazują , bo dla dzieci jest to normalne tylko wy wielce dorośli uczycie dzieci nietolerancji wszelakiej maści

i to prawda tego nie zmienisz że dorośli i dzieci będą się z twojego dziecka śmiać ale jeśli chcesz zmieniać świat kosztem własnego dziecka to życze powodzenia

Gość gość
Barabasz, ładne imię. Wstydzić sie powinni dorośli co uczą dzieci nie tolerancji.

Gość gość
Jak to ,,imie mialo sie podobac Tobie,a nie nam,,?! A nie pomyslalas,ze to dziecku ma sie podobac ? Szkoda,ze nie nazwalas Telesfor...

Gość gość
Barabasz Proszę powiedzcie co was dziwi? Rodzina moja jest p******a jak wy! A wasze jak mają? Zuzia ze szmatek? Kacper duch? Lenka srenka?

Gość gość
karwasz w twarz barabasz jaka ty nerwowa jesteś :)

Gość gość
Bo nie będziecie obrażać mi dziecka. Pochwalcie sie jak maja na imie wasze dzieciaki? Pomysłowe mamuśki.

Gość gość
Autorko nie martw się. Ja tu na forum dowiedziałam się, że moja córka ma beznadziejne imię i cała rodzina męża śmieje się z nas. Pisała to bratowa męża. I wiesz co? Olałam temat i już :). Wolę Barabasza niż milionowego Kubunia. A Ty mamo Ewuni, ładnie tą swoją córeczkę wychowasz :-o

Gość gość
Marian i Arnold karwasz barabasz :)

Gość gość
Tak wszyscy dookola sa pier...i, a Ty jedna jestes normalna i kierujac sie dobrem dziecka i miloscia do niego nazwalas je Barabasz. Dziecko to nie zwierzatko, ktore nazywa sie tak jak nam sie podoba. Ja tez uwielbiam wiele imion,ale niektorych nigdy w zyciu nie dalabym dziecku. Takiemoryginalne imie mozna przeciez dac na drugie. Moglas zaszalec i nazwac Jezus :)

Gość gość
Nikt nie obraza tu Twojego dziecka. Wszystkim go szkoda,

Gość gość
naprawde masakra jak mogłaś tak skrzywdzić dziecko napewno jak dorośnie to zmieni imie

Gość gość
Sama obrazasz inne dzieci i toczysz piane (Zuzia od szmatek, Lenka Srenka). Bara bara bara riki tiki tak.

Gość gość
A jakie jest zdrobnienie? Barek? Bedziesz wolala z okna: Barabasz na obiad?

Gość gość
A ewa? Tez mi super imie :-D stare. A córkę też uczysz chamstwa? I aby się śmiać z innych? Mój Barabasz doceni imię. Uczę go tolerancji. Szkoda mi waszych dzieciaków. Ewa? Buhahahaha :-D jakoś nie chcecie pochwalić się imionami dzieci, wstydzicie się milionowej leny albo bartka? :-P