Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Barabasz. awantura w rodzinie

Polecane posty

Gość gość
Mamo Ewuni mi szkoda Twojej Ewuni, z góry jest obciążana debilizmem po mamusi 🌻

Gość gość
Tak k***a będę wolala! W skrócie mowie Bara chodź kupimy ciacho i chuj wam do tego :-/ Moja sprawa.

Gość gość
no cóz, dziecko bedzie zyło z głupim imieniem i takąż matką. Jeszcze do tego agresywna i pisząca prowokacje w necie

Gość gość
Napisalam zuzia ze szmatek ( jest taka piosenka). Ale dlatego bo na mnie weszlyscie. Osobiście będę uczyć syna tolerancji do dzieci: ciemnoskorych, Mikołajek, lenek i innych. Bo każdy ma prawo do własnego życia i decydowania.

Gość gość
Zmieńcie to imię .... twoja rodzina jest normalna tylko ty nie .... skrzywdzisz dziecko

Gość gość
Po cholęrę zdrobnienie do imienia !!! Autorko olej tych świrów tak tu na forum jak w rodzinie .

Gość gość
ja uwazam, ze kazde imie jest ladne, ma cos w sobie. nie lubie tych zagranicznych spolszczen, brzmi niesmacznie przy niektorych imionach, przykladow nie bede pisac. do Barabasza nic nie mam, imie ok, ludzie zawsze musza sie wtracac. lepszy Barabasz niz jej Ola, halo ludzie przeciez Oli, Kas i Karolinek wiecej niz much :o a jak ktos sie wylamuje niepretensjonalnym imieniem to jest traktowany jak autorka. jak sie smieja to ich olej, ja bym tak zrobila. :)

Gość gość
Bara :)jak do suki :) ona bedzie wołała syna tak ..... karwasz w twarz barabasz zupa na stole :)

Gość gość
jak bedziesz na niego wołac barabara , barek , bari ? no jak , wstyd zwracać się tak do kogoś

Gość gość
I nie zamierzam uczyć dziecka , że to jest zuzia ma śmieszne imię, śmiej sie :-/ Dla mnie moja siostra moze miec córkę lenke, mariolke i wieslawe. Nie robi na mnie wrażenia , bo to jej dziecko. Tak samo jak i wasze dzieci. Szkoda ze tu takie chamstwo. Chcialam porady a nie smiania sie z mojego dziecka!

Gość gość
Moj pies wabil sie Bary. Moze tak wolac na Barabasza.

Gość gość
Raz powiedziałam Bara jemy ciacho ( ja jadlam, mu dalam co innego bo jest za mały). A jak będę wołać jak będzie w szkole itp? BARABASZ! zresztą jak będę chciała.

Gość gość
"Mój Barabasz doceni imię. Uczę go tolerancji." to ile lat ma ten twój Barabasz, że juz wie co to tolerancja :) oj zaplułas się przy tej załosnej prowokacji:)

Gość gość
jakiej porady jak 98% ludzi ma takie samo zdanie że to imię jest okropne !!!!! tylko jedna tu się wyłamała że jej się podoba, ale to pewnie mama Poncjusza :) skrzywdziłaś dziecko i taka prawda co mamy zrobić

Gość gość
A drugiego syna nazwę Konstanty i co? Też wysmiejecie? A planujemy drugie za jakiś rok.

Gość gość
Konstanty-bardzo piękne imię. Ale z tym Barabaszem to przegięłaś...

Gość gość
ale na 2 już skończcie, nie mozna się tak znęcać nad biednymi dziećmi :)

Gość gość
Autorko, tak naprawde imie jak imie. Moze nie najlepsze,ale lepsze niz Kewin, Brajan itp. Ja jestem jednak zszokowana tym jak sie rzucasz. Juz w pierwszym poscie napisalas,ze Twoja rodzina jest pier..ta. Kobieto i Ty mowisz,ze dziecko bedziesz uczyc tole,rancji?! Dziewczyny pisza te wszystkie posty tylko dlatego,ze tak sie odgryzasz. Obrazasz wszystkich. Nikogo tak naprawde nie obchodzi jak nazywa sie Twoj synek. A Ty zachowujesz sie jak jakas brudasica ze slumsow,

Chyba już wiem jak autorka będzie wołała swojego synka na schabowego z kapustą BARŁŁŁŁY tak z angielska co ? :-) no i chciałaś orginalnie a wyszło jak zawsze pażdźiochowo

Gość gość
Bary, basz, bara bara, hahaha no pięknie dziecku spierdzielisz dziecinstwo. W szkole go zjedza ze smiechu. Wspolczuje dziecku matki ktora z wlasnej nie przymuszonej woli zgotuje mu pieklo na ziemi. Dzida jestes i tyle

Gość gość
A mnie się to imię podoba Zdrobnień na pewno też można fajnych poszukać Źle wam się kojarzy i tyle ale niby czego Autorka ma się wstydzić Imię lepsze od tych pseudo nowoczesnych kseni i dżesik

Gość gość
Kobito tolerancji uczy sie od małego! Mamy sasiadke ciemo skórą. I jak szlam z Barabaszem to ją spotkaliśmy, wiec mowilam, , Barabasz a to nasza sąsiadka miła" może i jest mały. Ale do niego rozmawiam i mu pokazuje. Ma 4 miesiące . Nie kazdy chrzest robi w pierwszym miesiącu życia. Malo wiecie g****o wiecie. Po jego narodzinach temat chrztu ucichl. Dopiero zalatwiamy i powiedzialam do siostry, , to jak chrzestna przyszła, bo juz zalatwoamy wszystko" a tu? Ona rezygnuje. Mogla nam powiedzieć od razu po narodzinach. Tez mi siostra. Co do sasiadki to jest narzeczoną naszego sąsiada i sie rok temu wprowadziła.

Konstanty to chyba Kostek więc w miare ok Każe mojej Ewci śmiać się z ciebie a nie z twoich dzieci a twojemu Barabaszowi będzie po prostu współczuć i zapyta się jak chce by go nazywano bo niestety rodziców się nie wybiera

Gość gość
dziecko jak dorośnie to i tak zmieni imię bo bedzie ponizane i pogardzane przez inne dzieci zrobicie krzywde dziecku w imie waszych zachcianek

Gość gość
"Kobito tolerancji uczy sie od małego! Mamy sasiadke ciemo skórą. I jak szlam z Barabaszem to ją spotkaliśmy, wiec mowilam, , Barabasz a to nasza sąsiadka miła" może i jest mały. " prowo, prowo, prowo

Gość gość
Hahaha, jak Ty sama nie wiesz co to jest tolerancja!! Czy czarnoskora sasiadka to cos dziwnego i innego,ze musisz zwracac na nia uwage dziecka?! Tak mu wlasnie pokazujesz,ze ona jest INNA.

Gość gość
To ze tu wulgarnie napisze w obronie dziecka to nie znaczy ze na co dzień taka jestem. Dla mnie siostra z cyganem moze byc i sie wtrącać nie bede ani sie śmiać i wyzywać. A ona? Opóźniona jak i wy. Mój syn doceni imię jak dorosnie zapewniam was. Mój mąż czasami właśnie powie kochana Bary :-) Dziękuję za mile wpisy nie które.

Gość gość
Barabasz chyba dostal za to imie blogoslawienstwo od Boga,ze chodzi juz w wieku 4 miesiecy.

Gość gość
"To ze tu wulgarnie napisze w obronie dziecka to nie znaczy ze na co dzień taka jestem. " no tak, bo wulgarnym jest się tylko we wtorki koło 17 , a tak w ogóle to nie :)