Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba się zakochałam, ale blokuje mnie wykształcenie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Niby ma wyzsze wykształcenie, jest po budownictwie, ale pracuje tylko na budowie. Troche mi to przeszkadza - wolalabym, zeby pracował w biurze i wykonywał jakas prace umysłową.

Gość gość
gdybyś go kochała to by ci nie przeszkadzało moja rada szukaj dalej

Gość gość
No i co z tego, że na budowie? Jak jest po budownictwie to ma zostać księgowym?

Gość gość
wiesz co zostaw go i nie zawracaj mu doopy, bo to ty nie jestes jego warta, pusta idiotka

Gość gość
O boże!!! No jak to czytać i nie skomentować?! Nie no przeszkadza jej że chłopak robi na budowie la co lepiej na bezrobociu było by... Kuźwa szlachcianka się znalazła która razi zwykła praca .. Weź ty się ogarnij

Gość gość
oh ah wielka pani pracownik fizyczny nie dla niej zostaw chlopaka znajdzie wartosciowa kobiete a nie prymitywnego pustaka

boze ile ty masz lat ? jak mozna takie glupoty pisac i w ogole tak myslec ?! co Ty uwazasz ,ze ludzie ktorzy nie pracuja w biurzy itp.to sa gorsi ? a ciekawe kto by Ci domek wybudowal jak by kazdy mial miec rzekomo lepsza posade . widac ze Ty to za wiele w glowie nie masz a wyzsze wyksztalcenie to nie wiem w jaki sposob zdobylas . ZAL MI CIEBIE !!!

Gość gość
To znowu ja gość z 20.15 ...raz skomentować to za mało.. Weź se znajdź ulizanego prezia a tego chłopaka zostaw w spokoju niech sobie znajdzie normalną wartościową kobietę która nie będzie się wstydziła tego gdzie on pracuje