Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niski i brzydki czy znajdę miłość?

Polecane posty

Gość czlowiek ISTOTA MARNA
LOS kazdego ciala czy to brzydkie,czy ladne jest taki sam ... kazde zgnije zostanie zjedzone przez robaki,badz proch,,Czlowiek istota marna..

Gość gość
przestańcie z tymi fiutkami, ani za mały, ani za duży niedobry;-)

Gość gość
to prawda, aczkolwiek ładny ma w życiu łatwiej;-)

Gość gość
przeciez CZLOWIEK BRZYDKI nie jest temu winny ,ze urodzil sie brzydki... xxxx Oczywiście. Winni są jego rodzice i to oni w 100% ponoszą odpowiedzialność za wynikłe w ten sposób konsekwencje.

Gość gość
Niestety ludzie to egoiści, którzy za wszelką cenę chcą mieć "dzieciaczka" nawet jeśli są pewni,że odziedziczy ono po nich najgorsze cechy...

Gość gość
Bez przesady. Nikt nie mówi o jakimś dzwonniku z Notre Dame;-) nikt nie wie jak autor wyglada, zreszta brzydki to pojecie wzgledne. Niekoniecznie z brzydkich rodziców musi powstac brzydkie dziecko, kto powiedział ze tylko po rodzicach dziedziczy sie cechy.Chociaz to bardzo prawdopodobne. Nie wiadomo czy ktos kto jest brzydki faktycznie tak o sobie uwaza i ma zal do rodzicow o to ze go zrobili, nie przesadzałabym.

Gość gość
Czy jest tu ktoś brzydki? Czy zamierza się powstrzymac od płodzenia dzieci w imię sama nie wiem czego? Pewnie, bo tu są tylko same modelki i modele:) trudno oczekiwac, ze ktos sie przyzna.

Gość gość
brzydki to pojecie wzgledne. XXX Bzdury. Istnieje szereg cech fizycznych który powszechnie uważane są za trakcyjne. U mężczyzn jest to m.in wzrost i wielkość narządów płciowych. U kobiet np. duże piersi.

Gość gość
No dobra ale jeśli ktoś cierpi na np. karłowatość a decyduje się świadomie na dziecko to nie jest to dla mnie wzór rodzicielstwa tylko osoba , która skazuje dziecko na życie z takim samym problemem jak on sam. W imię czego?

Gość gość
Ja jestem brzydki i pogodzony z tym, że będę sam. Nawet przez myśl mi nie przechodzi, żebym mógł tak skrzywdzić swoje dziecko, tak jak mnie skrzywdzili moi rodzice.

Gość gość
Pisząc skrzywdzić swoje dziecko, miałem oczywiście na myśli samo spłodzenie.

Gość gość
Post nie brzmi jestem karłem, czy znajdę miłośc.To diametralna różnica.Dobrze powiedziane, "powszechnie ". Nie każdy lubi duże piersi, tak samo jak nie kazda laska chce miec siatkarza. Gdyby faceci mieli chociaz odrobine pojecia o nas kobietach, nie uwazaliby, ze im wiekszy tym lepszy :-)

Gość gość
Fakty: Na przestrzeni tysiącleci średnia wielkość męskiego prącia wzrosła o kilkadziesiąt procent. Nasz gatunek też jest z pokolenia na pokolenie coraz wyższy. Wyjaśnienie: Dobór płciowy. Samice preferując samców wyższych i tych z większymi penisami, przyczyniają się do takiego a nie innego kierunku ewolucji. Więc w*********j mi stąd ze śpiewkami "gdybyście znali kobiety".

Gość gość
Sam w*********j, coraz wieksze penisy śmiech na sali. Przeczytaj se, ile nasza srednia krajowa wynosi. Zreszta g****o mnie obchodzi co kto gdzie ma, g****o prawda ze to sie liczy, chyba ze dla jakis k***w co maja rozepchane.

Gość gość
to chyba wraz z tym postepem ewolucyjnym my się robimy coraz głebsze..wez sie p*****lnij

Gość gość
Kobieto, kilka tysięcy lat temu, samiec homo sapiens rasy kaukaskiej jak miał penisa 7-8 cm we wzwodzie to było wszystko. Kobieta wybierze zawsze tego samca do związku, który będzie sumarycznie, najlepszy z puli.

Gość gość
hah jakbbym tak chciala wybierac z puli, to chyba bym was nigdy nie skonczyla przebierac.Moze tak bylo kiedys, to wy tez wybieracie z puli najwieksze piersi? super, to moj facet nie jest samcem widocznie.

Gość gość
Zresztą, dyskusja nie trzyma się tematu. Pytanie było zresztą o znalezienie miłosci, a nie posiadanie dzieci, a wg mnie jedno drugiego nie wyklucza, więc tak- mozna bedac szczesliwym znalezc milosc, i tego Ci autorze zyczę;-)

Gość gość
Piersi są cechą pośrednią, niezwiązaną bezpośrednio z płciowością.

Gość gość
Miłość, ta prawdziwa, to proces fizjologiczny, czyli pozwalający sprowadzić się do chemii. Prawdziwa miłość możliwa jest tylko między dwoma osobnikami, które silnie pociągają się płciowo, a więc są dla siebie atrakcyjne. Jako że atrakcyjność jest obiektywnie zdefiniowana, można śmiało wysunąć wniosek, że miłość nie jest dla brzydkich kurdupli jakim jest autor, więc odpowiedź brzmi NIE, nie znajdziesz miłości.

Gość gość
to jasne, ale wczesniej było to wymienione jako cecha pożądana, czyli rozumiem taka, którą samiec sie kieruje. To głupie dywagacje, geny non stop się mieszają, więc wątpię w taki jednokierunkowy rozwój rozmiaru członka.

Gość gość
Głupia to ty jesteś suko, ja opieram się na faktach naukowych mających doskonałe odzwierciedlenie w rzeczywistości. Chodzi o wagę istotności cechy. Wielki penis ma wysoką wagę, podobnie jak wzrost, później symetria twarzy. U kobiet wielkość piersi ma dużo mniejszą wagę niż ładna twarz.

Gość gość
Gdyby tak było, to brzydcy dawno by wyginęli, skoro by sie nie pociągali, to i nie rozmnażali, nie wiem co "gośc" ma w głowie, ale to czy dana osoba nam się podoba to sprawa indywidualna każdego.Więc nie wiemy, czy autor kiedyś kogos nie bedzie pociagał, a ktoś autora.Tu można tylko gdybac. Rozumiem, że nie maja prawa podobac mi sie brzydcy, bo "powinni" tylko ładni? Masz cos na poparcie tych argumentów, to słabe..jej, skoro wole mniejsze penisy to cos ze mna nie tak, nie ide z postepem ewolucji..czego facet nie zrobi, zeby poczuc sie lepiej.Moze poprostu masz zaduzego i w ten sposób tłumaczysz sobie dajac nadzieje ze kiedys ty bedziesz stał na czele;]

Gość gość
TERAZ cycki sa juz pospolite ..teraz liczy sie JEDRNA ZGRABNA DOBRA Dooopa. :) i ona jets teraz porzadna dobra doopa! a u faceta porzada sie: zeby byl przystojny wysoki przynajmniej 183 cm + mily z twarzy + ladne uiesnione nogi+ladnie zbudowany nie za duzo nie za malo ,typy chudych facetoe badz papaja sa antymeskie ,niepozadane ! + ladny penis 17-18-19 cm

Gość gość
Gdyby tak było, to brzydcy dawno by wyginęli, skoro by sie nie pociągali, to i nie rozmnażali, nie wiem co "gośc" ma w głowie, ale to czy dana osoba nam się podoba to sprawa indywidualna każdego.Więc nie wiemy, czy autor kiedyś kogos nie bedzie pociagał, a ktoś autora.Tu można tylko gdybac. Rozumiem, że nie maja prawa podobac mi sie brzydcy, bo "powinni" tylko ładni? Masz cos na poparcie tych argumentów, to słabe..jej, skoro wole mniejsze penisy to cos ze mna nie tak, nie ide z postepem ewolucji..czego facet nie zrobi, zeby poczuc sie lepiej.Moze poprostu masz zaduzego i w ten sposób tłumaczysz sobie dajac nadzieje ze kiedys ty bedziesz stał na czele;]

Gość gość
TERAZ cycki sa juz pospolite ..teraz liczy sie JEDRNA ZGRABNA DOBRA Dooopa. :) i ona jets teraz porzadna dobra doopa! a u faceta pozada sie: zeby byl przystojny wysoki przynajmniej 183 cm + mily z twarzy + ladne uiesnione nogi+ladnie zbudowany nie za duzo nie za malo ,typy chudych facetow, badz papaja sa antymeskie ,niepozadane... ! + ladny penis 17-18-19 cm

Gość gość
Brzydcy odczuwają takie same potrzeby jak ci atrakcyjni, więc w akcie desperacji, wiedzeni instynktem i popędem, wiążą się między sobą, zakładają rodziny, płodzą potomstwo. To zwierzęca potrzeba nimi kieruje. Są ze sobą ale fantazjują o tych atrakcyjnych.

Gość gość
Kobieta powinna miec: Ladna Zgrabna pupe + mila twarz +jedrne piersi+ zgrane sexy nogi + ladne kobiece subtelne dlonie + stopy ladnie nie duze ...