Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćz

Jak dużo schudlyscie w ciazy

Polecane posty

Gość gośćz

Jestem w 10 tyg i schudłam już 8 kg czy tez tak mialyscie proszę o normalne odpowiedzi

Gość gość jjnb
Ja tyłam, reguralnie dzień w dzień, niemal od poczęcia do narodzin, łącznie jakieś 25 kg. Całkowicie poważnie, woda mi sie zatrzymywala w organizmie a spalanie jakby spadło do zera. Waga jak przybrała tak i sama uszła ze mnie w ciagu 4 msc od porodu. Tylko rozstępy na udach zostały. :( moja siostra tak samo tyla, natomiast brązowej urósł tylko brzuch a jadła więcej od nas a przytyła 7 kg :o to sie chyba ma od genów tez

Gość gość
Ale ja chudnę nie tyje

Gość gość
Ja na poczatku zlecialam z wagi 5kg a potem przyrzytylam 12

Gość gość
No ja schudłam w ciagu 5 dni 1 kg

Gość gość
Ja do konca 3 miesiaca zylam ba wodzie bananach brzoskwiniach z puszki i chlebie z maslem zygalam po 10 razy na dobe dlatego zlecialam z wagi to byl straszny okres i dlatego nie planuje drugiej dzidzi

Gość gość
kurcze to dużo -8kg, jak dopiero 6 tygodni jesteś w ciąży. non stop wymiotujesz, czy jak? co lekarz na to? te kilka -kg przez pierwszy trymestr, to jeszcze w sumie norma, ale -8 kg na 10 tc, to dużo..

Gość gość
-2kg Potem + 20kilka W drugiej ciazy tylam od poczatku, ale po takie ilosci, ze nie przekroczylam 10.

Gość gość
Ja do 15 tc schudłam 8 kg. Też wymiotowałam kilka razy dziennie, nic nie mogłam jeść, więc darło mnie żółcią, żołądek mnie piekł, jakbym domestosu się napiła. Dopiero po 15 tc zaczęłam jeść, i w sumie przytyłam 12 kg. W ok 10 tc leżałam w szpitalu na kroplówkach, żeby trochę się wzmocnić.