Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sky full of stars napisał: Jeszcze? Nigdy nie bedzie Bardziej obrzydzasz i powoduiesz odruchy wymiotne a nie odstraszasz Wiem że wyladowujesz na mnie swojom frustrację grzania dopy na ziemi w lesie ulżyć musisz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 1 godzinę temu No ja.sie balem, jak wracalem z lasu z ogniska o 1 do domu sam po ciemku to masakra A potem mieszkalem w lesie i pierwsza noc i czy cos sie zaraz nie ruszy i nie zaatakuje. I tak 3 lata sie nic nie ruszylo, a jak leze sobie po ciemku w lesie i jest spokojnie to predzej czy pozniej sie usnie, a rano jest fajnie, bo jest sie dotleniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 1 godzinę temu Prawie robi wielka roznice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 1 godzinę temu Nie czuje frustracji, ale.do ciebie obrzydzenie bo jestes obrzydliwym chamem a twoje mieszkanie to wiezienie klatka dla.szczurow, te lesne szczury zyja lepiej niz ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 1 godzinę temu Nikomu tym krzydwy nie robię place za internet spłacilem dyski twarde nadmienilem tylko co robię że mogę być nieobecny od ręki do odpisania nie spamuje tym w każdym temacie nie wiem w czym problem jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Sky full of stars napisał: Nie czuje frustracji, ale.do ciebie obrzydzenie bo jestes obrzydliwym chamem a twoje mieszkanie to wiezienie klatka dla.szczurow, te lesne szczury zyja lepiej niz ty Mogę i w piwnicy mieszkac chooj ci do tego jak se żyje jakiś milioner upadły z polski zajmuj się lasem w uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 45 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Sky full of stars napisał: Prawie robi wielka roznice A ja każdemu tu życzę cípki bo każdy facet zasługuje Bardziej niż samicom one wybrzydzajom niech gnijom z gejami i kotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 13 Napisano 21 minut temu 1 godzinę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ty wiem że się zgodzisz na sex raz w tygodniu w gumie z bagno i nie rozumiesz w czym problem mam Ja tylko bez gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach