Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie zdradza i wykorzystał do tego sytuację

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie nasza 19-letnia córka w tym roku będzie kończyć szkołę średnią. Uczy się w technikum, ma dwuletniego syna, razem z mężem doszliśmy do wniosku, że pomożemy jej przy dziecku, mąż nawet wynajął opiekunkę, której płacił. Kilka dni temu przyszłam wcześniej a tutaj zastałam jego i tą dziewczynę nagich, w sypialni naszej córki, byli w jej łóżku. Wściekłam się, przywaliłam jemu i tej zdzirze i wyrzuciłam ich za drzwi. W dodatku dzisiaj przyszła do mnie jego sekretarka z firmy i oznajmiła mi, że on z nią od roku sypia. Jestem załamana, nie wiem co zrobię, boje się, że bez niego sobie nie poradzę. Już trzy razy wybaczyłam mu zdradę.

Gość gość
Bój się dalej, to jeszcze mu tych zdrad wiele w życiu będziesz musiała wybaczyć. Oj, ludzie, ludzie...

Gość gość
Autorko co Ty wypisujesz posrało cie?

Gość gość
Najwyższy czas się usamodzielnić. Nabroił to teraz niech ci alimenty płaci.

Gość gość
Zrób stara koorfo prowo o sobie i swojej patologicznej rodzince anie brednie o kimś wypisujesz. Bo ja zaraz zrobię ciekawe prowo o tobie i to w każdym dziale tego forum :D:D:D

Gość gość
To nie sytuacja to stwożyła,lecz izolacja w związku.Czy mąż by przy porodach i podczas twoich badań u ginekologa na fotelu.Mój jest zawsze przy mnie mam do tego prawo bo decyduje Pacjent nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów,a takie przeżycia łączą związek!!!.A jak gi izolowałaś to teraz masz!!!