Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGENCJA FIDELIO

SPRAWDŹ WIERNOŚC!

Polecane posty

Gość AGENCJA FIDELIO

Agencja weryfikacji wierności Fidelio ( Agencja.fidelio@gmail.com ) Nie jesteś pewna wierności swojego partnera? Boisz się, że zwiążesz się z niewłaściwą osobą? Masz wrażenie, że w tym związku to Ty kochasz bardziej? Masz wątpliwości? Nie jesteś jedyna. Badania wykazały, że około 85% kobiet obawia się, że poświęcają czas i emocje niewłaściwej osobie. I słusznie, według statystyk znaczna część tych obaw nie jest bezpodstawna. Niestety – zdrada nie jest zjawiskiem rzadkim. Wiele z nas przekonało się już o tym osobiście. We współczesnym świecie, oferującym niezliczone wręcz pokusy i możliwości tworzenia i ukrywania erotycznych relacji, flirtów i romansów, strach przed niewiernością nie jest objawem paranoi. Chcesz mieć pewność? Przekonaj się sama, to nic trudnego, a stawką jest Twoje szczęście, Twoja duma. To nic trudnego, pomożemy Ci. Napisz pod adres: agencja.fidelio@gmail.com Agencja detektywistyczna Fidelio dysponuje wykwalifikowaną i zróżnicowaną kadrą testerek wierności. Do każdej sprawy podchodzimy indywidualnie, zachowujemy pełną dyskrecję i gwarantujemy, że będziesz miała całkowitą kontrolę nad sytuacją. Jeżeli Twój partner zdradza Cię, ujawnimy to. Jeżeli jest wierny – nigdy nie dowie się o Twoich podejrzeniach, a Wasz związek umocni się. Unikniesz awantur i bezsennych nocy. Napisz do nas i przekonaj się sama.

Gość gość
skorzystał ktoś s usług ten agencji i był zadowolony lub nie?

Gość gość
Agencja ktora ma poczte w gmailu bo na wlasna domene ich nie stac?

Gość gość
sranie w banie-trochę alkoholu i ładna dziewczyna i każdy facet wymięka...po co jeszcze dawać powód do zdrady ? łatwy łup...

Gość jestesidiotą
"sranie w banie-trochę alkoholu i ładna dziewczyna i każdy facet wymięka...po co jeszcze dawać powód do zdrady ? łatwy łup..." fajnie masz... wbrew temu co piszesz nie kazdy facet ma problemy z samokontrolą...

Gość lola290
Ja korzystalam z uslug agencji testerskiej, co prawda nie akurat tej, ale jestem zadowolona. Okazalo sie, ze mój TŻ jest jak najbardziej w porządku, opłacało się, bo przynajmniej jestem spokojna jak wychodzi z kumplami na piwo.

Gość gość
a ja znam bezplatny i niezawodny sposob.zakladasz konto tam,gdzie ma konto twoj facet,np.face book,wrzucasz na awatar cycata blondyne i piszesz.

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!