Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie piersia w domu a na zewnatrz butelka ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jak karmilyscie swoje maluchy ? spodziewam sie blizniat i chce karmic piersia tylko martwi mnie kwestia karmienia w miejscach publicznych.Czy mozna normalnie odciagac pokarm przed wyjsciem i podawac z butelki ? A co jesli maluchy nie beda chcialy pic z butelki ? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość gość
Moje akurat nie chciały:( Ale ja nie nie o tym. Możesz odciągać i podawać w butelce- ale to będzie trochę kłopotliwe- kwestia odpowiedniej temperatury...itd ostatecznie możesz zakupić jakieś dobre termoopakowanie, (to co jest w sklepach dziecięcych to zwykły szajs, który nie trzyma temperatury). Z doświadczenia wiem, że niemowlakowi łatwiej jest pić z butelki, więc tym bym się nie martwiła. Jedno jest pewne- nie zamartwiaj się na zapas, wszystko okaże się po porodzie i wtedy sama wypracujesz sobie jakieś rozwiązanie:)

Gość gość
Karmienie poza domem to wydumany problem - serio. Kupusze chustę lub duża apaszkę. Zawsze w spokoju możesz nakarmic dziecko/dzieci. A z butelką jest problem. Trzeba nosić dwie , w termosie bo temp musi byc odpowiednia. Wygodniej karmić piersią.