Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kazda rozmowa na kafe konczy sie awantura

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Dlaczego baby tak sie obrazaja wzajemnie, kazda poucza,bo ,,ona wie lepiej,a reszta to idiotki i kretynki,,. Czy nie moze byc tu chociaz jednej normalnej rozmowy? Myslalam,ze to forum jest po to,zeby sie wspierac i doradzac,a nie pkuc jadem i wyzywac nawzajem. Szanujmy sie i swoje odmienne zdania!

Gość gość
jak szanowac autora topiku: zatluklabym Kinge Rusin kijem bejsbolowym? masz jakis pomysl?

Gość gość
Bo internet daje poczucie wolności poglądów. W normalnym życiu nie krzyczymy komuś w twarz dlaczego mamy racje, tylko kłamiemy "ty też masz rację". Pomimo, że nie ma jej :D A tutaj można mówić otwarcie. To jest dla cb złe? To jest dobre. Ludzie są sobą nawet bardziej niż w życiu.

Gość gość
Przeciez to prowkacja i nie ma sensu w ogole wchodzic na taki temat i komentowac,rzucac wulgaryzmy. Nie karm trola. Podobnie tematy: jutro usune ciaze itp. Tworzone celowo,zeby kobiety skakaly sobie do gardel.

Gość gość
internet daje wylacznie poczucie bezkarnosci jesli uwazasz inaczej jestes po prostu gowniarzem bez wzgledu na to ile ci w metryce stukie

Gość gość
Dobre jest dzielenie sie doswiadczeniem i wlasnym zdaniem,ale nie pisanie : ty tepa kretynko nie rob tak, jestes durna, pier...ta, sra.m na cb.

Gość gość
bardzo fajna uwaga . Tworzone celowo,zeby kobiety skakaly sobie do gardel. popatrz bardziel ogolopolsko: kiedy media nadmuc***a sprawy typu mala Madzia (co w tym czasie dzieje sie w kraju, w polityce), lub bardziej ogolnoswiatowo (dlaczego Obama walczy z panstwem Islamskim)

Gość gość
Ja uwielbiam rzucic jakis temat, gdzie baby sie biora za lby jak suki :D Czasami musze troche podgrzac i.....zabawa na calego. Zra sie, przeklinaja, rzucaja wulgaryzmami, przekrzykuja sie jak marne przekupy na targu :D

Gość gość
jednym slowem zywisz sie poczuciem wyzszosci jaka daje ci cudza energia spozytkowana w taki sposob, czyli masz zadatki na prawdziwego wapmira

Gość gość
Nie zapedzajmy sie az tak daleko ,,w swiat,,. Chodzi mi tylko o kafe. Kobiety naprawde czasem potrzebują fajnej rady,a dostaja wiadro pomyj na glowe. Skad ta nienawisc do drugiej osoby? Niektore tematy typu: chce,zeby ten bachor zdechl, sa tworzone z nienawisci. Mnie to po prostu przeraza.

Gość gość
Wlasnie o tym mowie. Wystarczy rzucic ,,kosc,, ( glupi prowokujacy temat),a kobiety rzucaja takimi wulgaryzmami jakich nie powstydzilby sie pijak spod monopolowego..,

Gość gość
alez dlaczego? na swiecie tak wlasnie jest a wystarczyloby gdyby kazdy sprzatnal WLASNE podworko czy to zrobi z motywacji: u mnie bedzie ladniej, czy to zrobi z motywacji: wydlubywanie sobie oczu jest bez sensu, czy wreszcie z negatywnej motywacji: ja im jeszcze pokaze ze mam racje - tak naprawde nie ma znaczenia z punktu widzenia posprzatanego podworka. Ma natomiast znaczenie z punktu widzenia tego, co PRZY OKAZJI zrobi ze soba, ale ten akurat temat malo kogo dzis interesuje

Gość gość
a twoim zdaniem najgorsze co sie moze kobiecie przytrafic to wokabularzyk pijaka spod monopolowego? :D wroc do tematu: zatluklabym Kinge Rusin kijem bejsbolowym twoim zdaniem jest tu jakies miecho? nic a nic... a temat i to co wyraza autorka jest znacznie bardziej sugestywne i wredne niz powiedzenie paru slow ktore kafe wygwiazdkuje

Gość gość
Nie dogadamy sie... naprawde... Nawet apel o wzajemny szacunek wzbudza w Was agresje i wymadrzanie sie (na szczescie bez wulgaryzmow). Faktycznie potwierdza sie to,co czesto jest tu pisane: kafeteria to denne forum.

Gość gość
Ludzie w Polsce sa dziwni :) Wiecie co dopoki mieszkalam w Polsce tez udawalam przytakiwalam nawet gdy ktos racji nie mial,albo gdy myslalam inaczej niz wiekszosc nie przyznawalam sie do tego.Zycie za granica nauczylo mnie bezposrednosci.Teraz mowie to co mysle oczywiscie nie obrazam nikogo,nie wyzywam,ale jesli mam inny poglad na pewien temat to otwarcie o tym mowie i o dziwo nikt tu na mnie jak na trola nie patrzy,bo ludzie tu potrafia uszanowac czyjes zdanie i odmienne poglady,co niestety w Polsce to sie nie udaje i mysle,ze wlasnie dlatego w necie jest tyle jadu.

Gość gość
najlepsze sa tematy o kurach domowych...:D tam to sie dzieje, ze hoho

kończą się awanturą bo jest tu dużo kobiet i każda uważa, że wie lepiej, a tak naprawdę to spotkałam tu parę osób z którymi dało się porozmawiać na poziomie i sympatycznie i jest też parę tematów które żyją własnym życiem i awantury do nich nie dochodzą...

Gość gość
gość dziś Bo internet daje poczucie wolności poglądów. W normalnym życiu nie krzyczymy komuś w twarz dlaczego mamy racje, tylko kłamiemy "ty też masz rację". Pomimo, że nie ma jej smiech.gif A tutaj można mówić otwarcie. To jest dla cb złe? To jest dobre. Ludzie są sobą nawet bardziej niż w życiu. xx nie myl chamstwa z wolnoscią. Moze w ramach wolnosci zrobic kupe na ulicy? Chamstwo jest bardziej głosne i ekspansywne niestety.

Gość gość
Bo moga się tu wypowiedzieć osoby, których w zywciu normaln6ym nikt nie słucha, nie maja na co dzień siły przewbiecia. Dlatego liczy sie sam faktże moga coś napisać, nawet jesli t o "coś" nie ma żadnej wartości merytorycznej. Mozna się dowartościowac :(