Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety katoliczki lubią być poniżane, uległe a nawe bite. Dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość

co sprawia, ze są posluszne wobec facetow? Religia? Nigdy nie spotkałem pewnej siebie katoliczki, z ambicjami, wlasnym zdaniem, silnej, odwaznej, otwartej. Kazda byla sfrustrowaną zakompleksioną dziewuszką z nerwicą

Gość gość
w kiepskich kregach sie obracasz wiec wez poprawke ze to iz ktos ci nie robi z d**y jesieni sredniowiecza nie zawsze znaczy ze nie potrafi, czaami znaczy wylacznie ze go to nie bawi

Gość gość
bo tylko osoby slabe psychicznie są religijne...albo wariaci :P

Gość gość
trzeba niesc wlasny krzyz -i dac sie po glowie lac.

Gość gość
to jeszcze mnie nie poznałeś, żałuj :)

Gość gość
Znów bredzi jakaś tępa dzida :D

Gość gość
a ty co, krzysiu, maczo? chyba w wyobraźni!!!

Gość gość
Znów bredzi jakaś tępa dzida smiech.gif analfabeto,pustaku,wal sie :)

Aty koleś pobiłeś albo poniżałeś jakąś katoliczkę ? Bo jak tak to kawał c***a z ciebie a jak nie to morda w kubeł i lekcje k***a odrabiać

Gość gość
Do autora Co? Ha ha ha ha.

Gość gość
w...aj przebierańcu

Gość gość
skad wiesz co lubia?

Gość gość
Autor ma przeciez racje, wystarczy popatrzec na pielgrzymki, na stereotypową katoliczke z oazy. Przeciętna, mało atrakcyjna dziewczyna, nieśmiała, zamknięta w sobie, cicha, spokojna. Tacy ludzie są zwykle życiowymi ofiarami, widać po ich zachowaniu i wygladzie, ze są słabi, że są łatwym celem napadu, rabunku, gwałtu etc. Chociaz zdarzaja sie wyjątki, mialam w liceum znajomą ''katoliczke'' bogobojna ktora turlała sie co rok do Częstochowy, ciagle mowila o jezusie, o tym calym religijnym bełkocie a byla osobą niesamowicie pewną siebie, wręcz arogancką, czesto byla wulgarna i agresywna, wystarczylo ja skrytykowac, jej poglądy a gotowa byla do bójki, wyzywala ludzi od szmat, k***w, dziwek etc :O

Gość gość
Gosc z 15:59 masz tu przyklad "Krucafuks11 dziś Aty koleś pobiłeś albo poniżałeś jakąś katoliczkę ? Bo jak tak to kawał c***a z ciebie a jak nie to morda w kubeł i lekcje k***a odrabiać wsciekly.gif" Ty a moze to Twoja kolezanka :D:D:D odnalazles ja po latach :D:D:D

Ja to ewentualnie na kolegę się nadaję :P A głupota gimbazy mnie po prostu w*****a A co najlepsze nie jestem katolem :D

Gość gość
dobrzy ludzie sa przesladowani przez drani.

Gość gość
ja raczej mysle ze jest na odwrót, ze to katolicy są bardziej agresywni, wystarczy psluchac jakiego jezyka uzuwa Terlikowski, polscy biskupi i księza, masakra

Gość gość
"Ja to ewentualnie na kolegę się nadaję jezyk.gif" nie ufam zadnym dowodom procz empirycznych :P Co do gimbazy i glupoty to autor pojechal uber stereotypem ale zauwaz - owa religia promuje i uczy uleglosci osobniki pci zenskiej i to jest fakt :P don`t believe me? Czy mam wymienic wszystkich ojcuff kosciola razem z cytatami na temat obowiazku bycia pokorna krowa i sluzenia mezowi? :P moge ale uprzedzam bedzie to uber nudne :P i dlugasne :P

Gość gość
kazdy zyje jak chce.

Gość gość
nie znam nikogo kto lubi byc ponizany.bity itd

Ja o głupocie małolatów a Ty zaczynasz dysputę teologiczną :O NIE MAM OCHOTY:( A co do empiryzmu to gołej fotki nie wkleję :P

Gość gość
acha katolicyzm w Polsce- nie rozśmieszajcie mnie- cały tydzień dupczycie sie po samochodach, w biurach a w niedzielę składacie ręce i do kościoła. Polski katolicyzm-wrzuta na tace i myślicie ,że jesteście zbawieni. Zresztą wasz proboszcz też nie jest święty-najważniejsze przynależeć do największej mafii

Gość gość
Znów bredzi jakaś tępa dzida smiech.gif analfabeto,pustaku,wal sie usmiech.gif Stul ryja stara kororfo :D

Gość gość
Krucafuks11 dziś Ja o głupocie małolatów a Ty zaczynasz dysputę teologiczną pechowiec.gif NIE MAM OCHOTYsmutas.gif A co do empiryzmu to gołej fotki nie wkleję jezyk.gif Lo La Boga! To straszne :P zapodaj ludziom jakis odrobine bardziej wyrafinowany topik to juz tragedia :P ok masz tu cos na odstresowanie straSna teologia - kupa na patyku i cycki :P lepiej? Sory ale ja sie po prostu zgadzam z autorem topiku i nie uwazam go za durnego gimbusa z pozycji autorytetu jak Ty kolego :P Ja Ci po prostu pisze, ze ma racje i mozna znalezc mase argumentow ZA ;) ale niestety one beda z tej zUej i nudnej teologii :P:P:P wiec lepiej uciekaj bo umrzesz z nudow na smierc :P Gosciu napisal prawde ale ujal to malo zgrabnie i tonem "bo Gozdzikowa powiedziala tak wczoraj i ja wim ze to prawda jest" :)

To idź i Goździkowej swoje pierdoły wywalaj :O Miał rację czy nie mi miała prawo nie podobać się forma i treść

Gość gość
Ktoś tam wcześniej napisał, rzeczywiście w kiepskich kręgach się obracasz. .. Żal:(