Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i jestem dziewicą, żaden facet mnie nie chce. Jestem brzydka i głupia

Polecane posty

Gość gość

Mówi się, ze brzydule są inteligentne, kujonki...Ja taka niestety nie jestem, wręcz przeciwnie...jestem głupia. Owszem, zdałam maturę, ale bardzo przeciętnie, nie dostałam się na wymarzone studia...a na byle jakie nie chciałam iść, tylko dla papierka ? W szkole żaden chłopak się mną nie interesował, w podstawówce, gimnazjum i liceum. Rozmawialiśmy tylko na szkolne tematy, oni interesowali się sportem, grami, telefonami a jak któryś latał za dziewczynami to tymi ładnymi. Mnie nikt nigdy nie podrywał. Jedynie na czatach mogę udawać fajną laske, wysyłam cudze zdjęcia, faceci ze mną flirtują, uprawiamy cyber seks, oni na kamerce a ja w zamian daje fotki (oczywiście nie swoje), niektorzy są naprawde przystojni, ciacha jak z okładki :( gdyby zobaczyli kto siedzi po drugiej stronie :( Ja jestem nieatrakcyjna, wysoka, chuda, deska, mam numer buta 44, nie moge sobie kupić ładnych butów, wszystko muszę zamawiać na ebayu bo inaczej bym chodziła w brzydkich trepach dla starej baby. Nie mam ładnego ciała, brzydkie krzywe zęby, rodzice nie mieli pieniędzy by mi dać na aparat, brzydki duzy nos, wąskie usta, połowa górnej wargi jest mniejsza od reszty, to od wypadku w dzieciństwie, da sie to naprawić u chirurga, konsultowałam się mailowo z lekarzem, problemy z tłustą cera. Jestem nieszczęsliwa :(

Gość gość
Daj się wreszcie jakiemuś wylizać porządnie i przestaniesz pieprzyć głupoty.

Gość gość
A nie pomyślałaś, że te ciacha z czata tez wysyłają cudze zdjęcia?

Gość gość
A nie pomyślałaś, że te ciacha z czata tez wysyłają cudze zdjęcia? xxx Pokazywali mi sie na kamerce, robili ''pokazy'' a ja w zamian dawalam fotki, ukradłam z jakiegos bloga kilkanascie roznych do czatów :O Tam moge udawac kogos kim chcialabym byc :O

Gość gość
Ja znam brzydką i głupią, ale laska się ubiera w krótkie kiece, dużo ćwiczy i lansuje ciałko na fejsbuczku, a nawet pracę znalazła na miarę swojej inteligencji, taką raczej męską robotę, ale i płacą jej jak facetowi, także się można w życiu ustawić.