Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dajcie sobie robic rtg zębów promieniowanie szkodzi i powoduje raka

Polecane posty

Gość gość

raka mozgu rtg zębów jest szkodliwe... a dentysci robia je po kilka razy przy kanalowym leczeniu..

Gość gość
a jakieś naukowe potwierdzenie?Bo ja słyszałam ,ze czerwona kokardka ,,,,, bla bla

Gość gość
Jestes niedouczona. To nie czasy Curie Sklodowskiej. Obecnie dawka promieniowania jezt minimalna i nie powoduje konsekwencji. Przestan siac panike podszyta ignorancja.

Gość gość
powoduje bo badania amerykanskie mowia o tym jesli bedzie zrobione takie rtg kilka razy na jeden zab top zle dziala na tarczyce i mózg..proste

Gość gość
no, jak ktos ma codzinnie robione rtg i tak przez conajmniej 40 lat,to duza szansa na raka 😴 p.s. wg amerykanskich badan raka powoduje juz niemal wszytsko p.p.s. zycie konczy sie smiercia 😴

Gość gość
aha aha , to wybij sobie zęby i unikniesz raka

Gość gość
wg nich leczenie kanałowe zębów też powoduje raka oraz inne choroby ponieważ w martwym zębie harcują chorobotwórcze mikroby i pomalutku zatruwają cały organizm

Gość gość
jesli robi sie zdjecie jednego zeba to tylko na niego i w tym jednym miejscu idzie promieniowanie, wiec autorko doucz sie a nie bzdury piszesz

Gość gość
SZKODZI I KOJIEC

Gość gość
kojec to ty masz w psychiatryku

Gość gość
zgadzam sie ze robienie przeswietlenia raz na kilka lat nie jest az takie szkodliwe. Ja mialam robione niedawno RTG w http://www.codziennastomatologia.pl/ i zyje. mialam specjalne ubranie ktore chronilo cialo przed promieniami wiec bylam zabezpieczona.

Gość gość
Zgadzam się ze raz czasem dwa razy na całe Zycie jak się zrobi prześwietlenie to nic złego się nie stanie. Lekarze wiedzą jak przygotować pacjenta do takiego zdjęcia i chronią organizm przed zbędnym promienieniowaniem. Moja córka miała ostatnio robione prześwietlenie w http://dentarama.pl/dw-oferta.html i nic zlego sie jej nie stalo, a to konieczne było.

Gość gość
hehehe ale niektorzy dentysci robia podczas leczenia zeba az 5 zdjec rtg