Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalka97

Kto zaczyna ze mną dbać o siebie? postanowienia !

Polecane posty

Witajcie kobietki :) Od kilku miesięcy zauważyłam, że trochę się zapuściłam i przestałam dbać o siebie. Przestaje się podobać mojemu chłopakowi, przybyło mi 5 kg, a ubieram się w to co pod ręką. Kiedyś było zupełnie inaczej. Ale nie ma się nad tym rozczulać ! podejmuję decyzje, że wkońcu biorę się za siebie. Czy ma ktos tez ochote zaczac to wyzwanie ze mną ? Było by fajnie gdybyśmy mogły wpierać się nawzajem. :) To jak ? Piszcie jakie macie postanowienia !!! Ja bym chciała po pierwsze, zadbać o swój ubiór, po drugie brać kąpiel WIECZOREM a nie rano .. używac balsamów, dbać o swoje panokcie i skórę stóp oraz nie zapominac o depilacji, ktorej czesto poprostu nie chce mi sie robic, ale wam zapewne tez :)

Gość gość
moje postanowienia: 1.cwiczyc regularnie (od miesiaca nie moge wrocic do tego a cwiczylam prawie codziennie) 2. zalozyc aparat staly (pieniadze bede miec dopiero w zimie) 3.wrocic do regularnego uzywania balsamu, odzywki do paznokci (mam polamane, krotkie, byle jakie) 4.zadbac o brwi WYGLADAC LEPIEJ !!! Ogolnie nie jestem bardzo zapuszczona ale sie troche rozleniwilam

Oo to super ze zamierzasz ćwiczyć, ja tez bym chciała zacząc ćwiczyć, ale brak mi motywacji. :(