Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwni tesciowie

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze z takimi ludzmi sie nie spotkalam. Jestem z ich synem dwa lata spodziewamy sie dziecka a w ich domu bylam moze z 5 razy i to przelotem. Nie zaprosza na kawe, obiad. Do nas proszeni juz byli nieraz. My do moich rodzicow jedzimy min raz w tyg. A tamci nic ani na niedziele ani na swieta. Moj facet jesli juz to jedzie tam sam na chwile i to wszystko. Wam tez sie tacy ludzie trafili w rodzinie?

Gość gość
Nie, nas ciągle zapraszają i co weekend musimy odsiedzieć u teściów kilkanaście godzin :(

Gość gość
to pewnie jacyś dusigrosze

Gość gość
Co Wy kasa nie smierdza. Mieszka tam jeszcze szwagier z zona i dziecmi i szwagierka. Skladaja sie i mieszkanie wynajmuja. Tego szwagra i jego rodziny nawet nie nam wiec nie wiem o co chodzi. Dziwna rodzina

Gość gość
Może to i lepiej! skoro są dziwni to dobrze ze nie każa Ci i siebie siedzieć:) mysle ze wiele par by się z Tobą zamieniło:D

Gość gość
Jacy teściowie?? Jakie szwagier i jaka szwagierka?? Przecież nie jesteś nie jesteś po ślubie z ojcem swego dziecka, nie jesteście rodziną, więc to żadni teściowie!

Gość gość
No pewnie, zgadzam się z gościem wyżej. Dziwni ci teściowie, bo nie są teściami dla Ciebie! równie dobrze mogę męża sąsiadki nazywać swoim mężem... Śmiech na sali :P

ja mam tylko tesciowa (tesc zmarl wiele lat temu). jak jedziemy do niej to ona siedzi w kuchni, albo sprzata w ogole z nami nie rozmawia. albo wieziemy ja na zakupy. nie raz moj maz jej mowil, ze po co chce zebysmy przyjezdali jak z nami nie rozmawia. jak przyjezdamy to wtedy wstaje lozka, myje sie itd. bez sensu te wizyty, jezdimy co miesiac

Gość gość
madz może teściowa ma depresję?