Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy u was w blokach też tak jest?

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie już to co chwila ktoś przyłazi... spisać ciepło, zmienić podzielniki, sprawdzić gniazdka, sprawdzić liczniki od wody, od gazu, zawory od gazu w kuchni i łazience a po kilku dniach jeszcze rurkę od gazu w termie, potem samą termę i standardowo gospodarz co miesiąc osobiście czynsz dostarcza. Cholera mnie bierze we własnym mieszkaniu ciągle ktoś przyłazi. Nasza rodzina też mieszka w blokach ale w innym mieście i fakt podzielniki spiszą, liczniki też ale nie ma tak że ciągle ktoś obcy wkracza do mieszkania. Zastanawiam się czy u innych ludzi też tak jest?

Gość gość
u nas tacy ludzie są góra raz na miesiąc - najwidoczniej masz bardzo aktywną wspólnotę mieszkaniową, która chce wszystkiego przypilnować.

Gość gość
matko jedyna chyba bym zwariowała u mnie 2 razy do roku- raz kominiarz raz gaz a liczniki spółdzielnia odczytuje zdalnie u siebie nie mam pojęcia jak to robią ale tak jest

Gość gość
chyba przychodzą instalowac ci kamerki tak jak w programie zdrady

Gość gość
jakis dziwny blok..u mnie tego nie ma - mowie serio

Gość gość
Buahaha wlasnie przerabiam to samo. A najgorsze juz jak sie umawiaja i nie przychodza...

Gość gość
Coś p********z... liczniki gazu od wypadku w Gdańsku bodajże, są wywalonena zewnątrz mieszkania. Czynsz co miesiąc gospodarz dostarcza? Też p********z od rzeczy. Chyba, że masz podwyżkę co miesiąc. Inne odczyty... też p********z, sezon grzewczy trwa kilka miesięcy, a liczników zużycia wody nikt nie odczytuje co miesiąc.

Gość gość
u mnie własnie założyli wodomierze i podzielniki ciepła z odczytem droga radiowa czyli nie przychodza do mieszkań,gaz -ryczałt w czynszu bo nie ma licznikow,prąd -licznik na klatce,czynsz jak jest zmiana-gospodarz wrzuca kazdemu do jego skrzynki na listy.Takze jak raz w roku kogos zobacze obcego to góra

Gość gość
Dzięki tak chciałam zapytać ;) a ty gościu z godziny 18:58 jak nie wiesz to się nie odzywaj chyba lepiej wiem kto przychodzi i do czego. I nie napisałam że co miesiąc jest wszystko w 1 zestawie tylko że ciągle ktoś. A gospodarz przychodzi co miesiąc. Ci od sprawdzania gazów i tego co wcześniej wymieniłam też są dużo częściej niż raz w roku i chyba wiem jakie liczniki sprawdzają. Ale nie mam zamiaru się tutaj kłócić z kimś kto ma inaczej. Chciałam zapytać jak jest u innych ludzi i tylko tyle bo dzisiaj troszeczkę facet od gniazdek mnie zdenerwował, ze był bez zapowiedzi.

Gość gość
u mnie też dopiero co była wymiana podzielników tydzień temu w tym tygodniu spisywanie liczników, 2 tygodnie wczesniej chodził kominarz i gazownik, ciągle coś, jeszcze do tej pory spłacam wodomierze za które spółdzielnia policzyła sobie 500 zł, i co chwila musze wołać albo faceta od kablówki albo elektryka:( wysokośc czynszu zostawiają w skrzynkach