Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka na zamku

Im więcj facet wydaje na kobietę pieniędzy tym bardziej kocha i szanuje!!!

Polecane posty

Biedny nie może naprawde kochać, bo ma mało pieniędzy. Najwyżej kupi coś taniego, a jak kupuje taniochę to wiadomo - nie kocha i ma zero szacunku do wybranki. Taki co dużo zarabia może dziewczynę utrzymać i obdarować prezentami, wtedy wiadomo, że naprawdę kocha i jest zaangażowany. Dlatego dziewczyny przestańcie zwracać uwagę na wygląd, piękne słówka i patrzcie na to, co najważniejsze - portfel! :)

Gość gość
Czyli jakieś 90% kobiet jest skazana na samotność :P

Gość TakaJednaElokwentna
Ja z kolei może od dwóch miesięcy jestem w związku ze starszym ode mnie o 6 lat chłopakiem, mam 20 lat. Dużo osób mi mówi, że mam bardzo ładną twarz, piękne usta, oczy, cerę, ładne włosy i ich oryginalny, naturalny kolor , mam jakieś 168 cm wzrostu, więc jak na kobitkę nie jestem jakaś niska, fakt-mam trochę kilo za dużo i pewnie gdybym schudła, to byłabym jeszcze ładniejsza,może nawet i piękna, ale na ulicy i tak faceci się za mną oglądają. Kacpra poznałam przez czat internetowy. Nie można powiedzieć, że robił mnie w bambuko co do wyglądu, bo nie robił. Z mojej strony było "widziały gały co brały". Przysłał mi swoje zdjęcie i nie powiem, żeby mnie wtedy zachwycił. Pyzaty chłopak z ostrzyżonymi na jeża włosami i w okularach, na dodatek prawdopodobnie równy ze mną wzrostem, więc niski jak na faceta. Pisaliśmy tak ze 2 tygodnie, nie miałam wtedy nikogo, czułam się osamotniona, byłam ciekawa swojego rozmówcy, więc poszłam na spotkanie. Na gg gadało mi się z Kacprem fajnie, stwierdziłam, że nie mogę go skreślać tylko dlatego, że nie jest przystojny. Jasne, fajnie byłoby spotykać się z kimś o urodzie amanta, ale zdawałam sobie sprawę, że choć nie jestem brzydka, to jednak mi do miss daleko, poza tym mimo wszystko w relacjach z innymi osobami zawsze u mnie górę brał ich charakter. Więc poszłam. Ja elegancko ubrana, dopasowana spódnica, elegancka, śliska bluzka, biały płaszczyk, buty na obcasie sobie darowałam usmiech.gif Kacper mieszkał od miejsca naszego spotkania jakieś 40 km, było zimno i padał deszcz, kawałek drogi miał, więc ubrał się w ciepły strój, choć daleki od elegancji: polarowy, szary dres, czarne spodnie. No wrażenia na mnie nie zrobił, jak go zobaczyłam, ale widziałam, jaka jest pogoda, więc wybaczyłam. Kacper miał gest, nie żałował na mnie pieniędzy, zauważyłam to od razu. Niby nic, ale dobrze świadczy o facecie. Był miły, pokazywał mi jakieś zdjęcia, bardzo sympatycznie śmiał się do mnie, widziałam, że mu się bardzo podobam, poszliśmy sobie na spacer, miałam mu w parku zrobić zdjęcie i nawet nie wiem kiedy znalazłam się w jego ramionach i tak oto już na pierwszym spotkaniu się całowaliśmy. Ale nie-nie trzasnął nadal we mnie piorun , nie spadł na mnie grom z jasnego nieba usmiech.gif Zanim się na coś zdecydowałam, minęły jeszcze ze 3 spotkania i postanowiłam dać szansę, bo widziałam, że się o mnie stara. Nie było idealnie-po pierwszym spotkaniu Kacper się chyba obawiał, że nie będę chciała się z nim spotkać czy coś w tym stylu i może był lekko zazdrosny, bo pisał do mnie pytając, czy podoba mi się choć trochę, czy będę chciała nadal się z nim spotykać, ja nie byłam wtedy niczego pewna, bo cóż można orzec po jednym spotkaniu, a on mi coś zarzucił, że niby się bawię uczuciami innych i żebym zmieniła adres, więc byłam wkurzona i o mały włos dla niego przestałabym się z nim spotykać i nie przybyłam, będąc wkurzona, na następne spotkanie, ale na szczęście zorientował się, że się zagalopował, i mnie przeprosił, a ja przyjechałam na kolejne spotkanie. I powiem wam, że z każdym spotkaniem było coraz lepiej, coraz fajniej, Kacper jest takim pozytywnym wariatem, jest jaki jest, nie udaje nikogo, kim nie jest, często śmieszek przy mnie, ale kiedy trzeba potrafi zachować powagę. Często kupuje mi prezenty i się obrusza na myśl, żebym mu miała cokolwiek kupować, bo "on zarabia, a ja nie" usmiech.gif , jest bardziej wrażliwy ode mnie, zawsze szczery, nigdy nie owija niczego w bawełnę- to lubię właśnie w nim. I nie jest ładny, ale ma przepiękne rzęsy i ładne oczy. Gdy po raz pierwszy przyprowadziłam go do domu, to miałam wrażenie, że zapanowała w nim lekka konsternacja, potem mi siostra powiedziała, że jak stanęłam obok niego, że przeprasza, ale mimowolnie przychodziła jej na myśl bajka "Piękna i Bestia", i że przy Kacprze wydawałam się być naprawdę piękna. Machnęłam na to ręką. Czasem może się bałam, że on w przypływie szczerości coś palnie przy moich rodzicach, poza tym momentami może za bardzo chciał się z nimi spoufalać i z moim rodzeństwem, i może miał na sobie ciut za dużą koszulę, ale uważam, że i tak się spisał. Nie wiem, czy to ten jedyny, kandydat na przyszłego męża. Chyba jednak nie, ale nie ukrywam, że cieszę się, że Kacper jest, i pomimo że nie jest piękny, nadrabia wieloma fajnymi rzeczami, i wiem, że mnie szanuje i kocha, a co będzie przyszłość pokaże.

Gość gość
tak! a jak przestanie kochac albo przestanie byc go stac na milosc zawsze mozna zalatwic to alimentami, pod warunkiem ze najpierw szarpnal sie na obraczki :D

Gość gość
Im więcej nasienia kobieta łyka, tym bardziej kocha... Panowie nie interesujcie się laskami które nie robią loda z połykiem, bo taka na pewno nie kocha.

Jak go nie będzie stać, to pokocham innego, co za problem? :)

Nie sprzedaję tanio swoich uczuć i seksu ja inne idiotki. Tylko debilki uprawiają seks za darmo, dodatkowo gotują, piorą i obciągają.

Gość gość
autorka to patologia. wątpię, że większość kobiet bierze z niej przykład. kobiety pragną wzajemności uczuć, a nie KUPOWANIA sobie tych uczuć. miłością się nie kupczy. :P

Gość gość
"kobiety pragną wzajemności uczuć, a nie KUPOWANIA sobie tych uczuć. miłością się nie kupczy." X Chyba, że to "kobiety" z mentalnością d****** które z kobiety tylko dziurę między nogami mają :)

Gość gość
im więcej wydaje tym głupszy :P

Gość gość
intersuj sie sobą :D tumanie

Gość gość
marna prowokacja idioto.../idiotko,co ty możesz wiedzieć o miłości????,miłosci nie kupuje się za pieniądze.!!!królewna ta prawdziwa:-)