Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam pomocy

Polecane posty

Gość gość

co robić? od 2 dni nie mam sygnału na antenie CP a ja jestem taki nieporadny taka p***a ze mnie w sumie nic nie potrafie zrobic nie mam kobiety i w ogole nie chce mi sie zyc...

Gość gość
boje sie nawet zadzwonic na obsluge techniczna CP nie wiem czemu no boje sie i tyle taka ze mnie c***a jest

Gość gość
czy chodzi ci o sygnał z telewizji cyfrowej?

Gość gość
tak chodzi mi o sygnal z telewizji Cyfrowy Polsat no nie ma sygnalu od 2 dni paski mocy sa puste i wyswietla napis "brak sygnalu z anteny satelitaernej" cos tam ...

Gość gość
Popatrz czy kable są podpięte i wejdz w ustawienia anteny żeby zobaczyć czy jest jakiś sygnał

Gość gość
ja też to miałam wyjmij kartę z dekodera przeczyść kawałkiem suchego materiału czipa na karcie i włóż z powrotem

Gość gość
wszystko podpiete dobrze jest a karta nic nie pomogla. Rano wychodzilem wtedy do roboty to normalnie dzialalo wszystko a teraz 2 dni nic

Gość gość
no to pewnie wina talerza

Gość gość
jak mam to zalatwic z tym talerzem? ja nie wiem co robic nie znam sie jestem niezarady taka c***a ze mnie i nic nie potrafie i boje sie czegos dotknac bo boje sie ze zepsuje i jestem taka p***a zyciowa i nic mi nie wychodzi.

Gość gość
pomocy blagam jak sobie z tym poradzic bo nie wiem co robic nie chce mi sie zyc

Gość gość
Wejdz ww te paski i poruszaj delikatnie talerzem, moxe sie przstawila troche i nie ma sygnalu, albo sprawdz czy przy talerzu kabel si nie poluzowl

Gość gość
do tego potrzeba mi drugiej osoby bo talerz mam na dachu ale jak ja znajde kogos drugiego teraz w nocy k***a co ja mam robic... Boze czemu jestem taka p***a i nic nie potrafie ;/