Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dylemat...

Polecane posty

Gość gość

Jestem w III klasie gimnazjum i zastanawiam się, do jakiej szkoły chciałabym pójść. Uwielbiam język polski i chemie (dziwne połączenie, wiem), lubię matematykę, ale nie do przesady, nie znoszę historii, języków obcych i fizyki. Zastanawiam się nad technikum, konkretnie technik logistyk. Jestem trójkowym, czwórkowym uczniem. Czy dostałabym się do technikum? Czy mogłabym wybrać coś innego?

Gość gość
myślę, że oceny tu nie odgrywają roli w twoim wyborze, ponieważ jak będziesz chciał skończyć liceum czy studia to dasz radę wszystko ja uwielbiam też chemię i wybrałam liceum o profilu biologiczno chemicznym dużo chemii i ciekawych rzeczy a póżniej poszłam na ratownictwo ale to już dalsze u ciebie plany. Logistyka to dużo języków z tego co orientuje się a tego nie lubisz jak napisałeś albo wybierz sobie profil humanistyczny byś musiał bardziej określić się co bys chciał robić w przyszłości

Gość gość
Języków nie lubię, ale mam całkiem niezłe oceny, bo się z nich uczę. Chciałabym iść do technikum, ponieważ są 4 lata i będę miała więcej czasu na zdecydowanie co dalej. Na logistyka chcę iść, ponieważ po tym można praktycznie wszędzie znaleźć pracę, z tego co słyszałam.

Gość gość
Dziewczyna pisze, a jakaś debilka odpowiada facetowi.

Gość gość
Bardzo proszę - bez zbędnych komentarzy!